تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 66 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میشه یکی یه عکس از تصویر G10 بگیره بزاره؟

آخرش G10 یا B690 ؟

b690 مشکل به جا ماندگی تصویر نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

میشه یکی یه عکس از تصویر G10 بگیره بزاره؟

آخرش G10 یا B690 ؟

b690 مشکل به جا ماندگی تصویر نداره؟
    نه دوست عزيز b690 مشكل جاماندگي تصوير رونداره

3. این کاربر از afflatus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مشکل رسپانس تایم در همه LCD ها از جمله اونهایی که بکلایت LED دارن هنوز به قوت خودش باقیه به خصوص زمانی که شما یه بازی کامپیوتری انجام میدین مثل بازیهای FPS و یا Sport به خصوص فوتبال همینطور تو صحنه های اکشن فیلمها و مسابقات ورزشی مشکل رسپانس تایم سر جای خودش باقی هست و باعث میشه که افکت ناخواسته موشن بلور پدید بیاد و از این نظر تا به امروز هیچ LCD پنلی (از جمله اونهایی که بک لایت LED دارن و سامسونگ خیلی علاقه داره بهشون بگه LED TV ) ساخته نشده که از نظر رسپانس تایم به پای تلویزیونهای CRT و پلاسما پنلها برسن.
    ---------------------------------
    مشکل Upscale در پنل G10 پاناسونیک در رزولوشنهای SD وجود داره و این مشکل شامل پخش Soft یا به قولی کمی نرم تصاویر از سیگنالهای SD میشه که ممکنه مقداری لبه های تصاویر رو نرم تر از بعضی پنلها که عملکرد بهتری دارن نشون بده ولی مشکلی از بابت عملکرد منفی مثل اغلب تلویزیونهای برندهای کره ای که مشکل اسکن کردن ویا pull down کردن فریمهارو دارن وجود نداره یعنی خطا نمیکنه و دچار lag نمیشه .

مهم:
    بخشی از عملکرد پنل در پخش با کیفیت سیگنالهای SD مربوط به Upscaler پنل میشه که کارش بزرگنمایی تصاویر هست سایر موارد مثل کنتراست بالا و دقت رنگ و اشباع رنگ مناسب و قابلیت پنل در هندل کردن حرکات که اصطلاحا بهش Motion Clarity یا وضوح حرکات هم میگن در پخش با کیفیت هر سیگنالی از جمله سیگنالهای SD تاثیر گذار هست بنابراین وقتی پنلی Upscaler متوسط داره این ضعف به طور اساسی روی عملکرد پنل در پخش سیگنالهایی با رزولوشن پائینتر از رزولوشن Native پنل تاثیر نداره هر چند امتیاز منفی به حساب میاد ولی اینطور نیست که بگیم فلان پنل چون مثلا Upscaler ضعیف داره پس کلا رو سیگنالهای SD ضعف داره مثل همین مورد پنل G10 که با وجود عملکرد منفی در Upscaler پنل باز هم در مجموع سیگنالهای SD رو خیلی بهتر از 90 درصد پنلهای موجود نمایش میده که دلیلش رنگهای طبیعی و اشباع رنگ بالا و Motion Clarity قوی این پنل هست.
    در ضمن موقع پخش بسیاری از سیگنالهای SD مثل DVD یا حتی ماهواره در دستگاههای جدید Upscaler پنل به صورت Bypass در میاد و Upscaler دستگاه (DVD یا ماهواره ) کار بزرگنمایی رو انجام میده.

معمولا چیپستهای گرون قیمت برای Upscale پنلهارو روی مدلهای High End مختلف نصب میکنن که قیمت پنل رو هم بالا میبره نمیشه توقع داشت که پنلهای 40 و 42 اینچی موجود در بازار به خصوص اونهایی که قیمتهایی زیر 1500 الی 1700 دارن عملکرد قوی داشته باشن و مثل پایونیر Kuro کیفیت DVD های معمولی رو در حد سیگنالهای HD بالا ببرن.

------------------------------------------------------------

موارد برتری G10:
    مشکل پاسخگویی پیکسلاها رو نداره و از این نظر مشکل جاموندگی تصویر و موشن بلور رو پیدا نمیکنه
    زاویه دید گسترده ای داره(این مورد خیلی مهم هست به خصوص بعد از آوردن پنل به خونه به مرور زمان خیلی نمود پیدا میکنه)
    بازتولید رنگ مشکی عمیق تری داره.
    باز تولید رنگ طبیعی تری داره.
    اشباع رنگ غنی تر
    نمایش پر جزئیات تر سایه ها و جزئیات در نماهای تیره
    وضوح حرکات عالی.

موارد برتری B690:
    مصرف برق کمتر
    امکانات بیشتر از جمله پشتیبانی از پخش فرمتهای بیشتر و قابلیتهای دیگه...
    دکور زیباتر
    Upscaler قویتر که باعث میشه سیگنالهای با وضوح پائین جزئیات بیشتری داشته باشن.

در آخر این شما هستی که باید از خریدت راضی باشی به همین دلیل سعی کن رضایت خودت رو به همه موارد ترجیح بدی و بیشتر تحقیق کنی تا با خیالت راحت خریدت رو انجام بدی.
    Last edited by *Alucard*; 03-11-2009 at 05:55.

5. 9 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

داشتن HDMI دلیلی بر پخش Full HD نیست
    1- کلا کیفیت تصاویر ارسالی از HDMI بهتر از ورودی های آنالوگ مثل کامپوننت هست
    2- بعضی از دی وی دی پلیرها تصاویر را Upscale می کنند یعنی بزرگشون می کنند که این کیفیت رو بالا نمیبره و در واقع خروجی فول اچ دی از یه فیلم معمولی ارائه می دند که چندان هم بدرد نمیخوره

HDMI برای اونه

راستی کیفیت صدای اسپیکرهای B690 هم وقتی بلندش میکنی خیلی خوب نیست
    البته اگه سینما بخری مهم نیست.

با سینما می خرم دیگه
    tz225 روشه مثل اینکه . توی سایت سامسونگ-ایران نوشته full HD ( البته الله اعلم . چرت و پرت زیاد می نویسن )

ممنون از راهنماییهای خیلی خوبت دوست گلم
    ببین وقتی خروجی HDMI کیفیت بهتری داره . آیا راهی هست که از طریقی ( مثلا کارت TV کامپیوتر ) تلوزیونهای خودمونم با کابل HDMI به تلوزیون وصل کرد ؟ ( البته گفتی سیمش کوتاهه پس قاعدتا نمیشه . همینجوری پرسیدم )

با تشکرات شدید
    خیلی لطف کردی . عصری دارم میرم بخرم . ایشالا که خرید خوبی باشه !
    ممنون از همه چیز

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا جواب ماروهم بدید دیگه . یک مقایسه ای چیزی محض رضای خدا شاید باید درشت بنویسم:
    آخرش B690 یا LH50 یا LH90

کلآ ال جی نسبت به سامسونگ مالی هست یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

آقا جواب ماروهم بدید دیگه . یک مقایسه ای چیزی محض رضای خدا شاید باید درشت بنویسم:
    آخرش B690 یا LH50 یا LH90

کلآ ال جی نسبت به سامسونگ مالی هست یا نه؟
    G10 . هيچكدوم نسبت به پاناسونيك مالي نيستن .

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

G10 . هيچكدوم نسبت به پاناسونيك مالي نيستن .
    شاید G10 بهتر باشه ولی دکورش و امکاناتش برای من مسئله هست و رو این ندل نظری ندارم یک مقایسه بین
    او سه مدل انجام بدید

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قطعا LH90 البته اگر پولشو داری

اگه نداری بین LH50 و B690

مزایای LH50:
    1- مشخصات بهتر
    > کنتراست 150000(نسبت به B690 با کنتراست 100000)
    > زمان پاسخگویی بهتر(شاید خیلی محسوس نباشه. چون زمان پاسخگویی زیر 10 میلی ثانیه برای چشم قابل تشخیص نیست)
    > انطباق 200 هرتز(تو چند تا سایت خوندم این خاصیتش بده)
    2- دو اینچ بزرگتره(42 به 40)

مزایای B690:
    1- دکور زیباتر
    2- امکانات بیشتر
    > قابلیت پخش اکثر فرمتها بصورت Full HD(در حالیکه LH50 بعضی فرمتها را تا SD نشون میده)
    > قابلیت شبکه برای پخش فیلم فول اچ دی و اینترنت
    3- گیرنده قوی تر(مقایسه نکردم. جایی تو همین فروم خوندم که B690 بهترین گیرنده رو تو 40 اینچها داشته)
    4- پخش مناسب تصاویر SD(مثل آنتن)

به نظر من LH500 یه مدل قدیمی هست. البته من نمیدونم که این فقط تو ظاهرش تاثیر گذاشته یا از لحاظ فنی هم تاثیرگذار بوده. ضخامت 42 اینچش 9.1 سانتی متر هست که کمی زیاده(B690 حدود 7.9 هست)

در مورد کیفیت تصویر من باید بگم که کنار هم ندیدمشون ولی مشخصات LH50 ظاهرا بهتره
    یه مساله هم هست که روی اعداد و ارقامی که برندهای مختلف اعلام می کنند خیلی نمیشه حساب کرد چون به روشهای متفاوتی اندازه گیری می شند.
    با این وجود اگه این مشخصات مهمه براتون G10 خیلی برتری تو این زمینه ها داره(کنتراست 2 میلیون، 230 میلیارد رنگ، 600 هرتز، زمان پاسخگویی 0.001 ثانیه)

صدای B690 وقتی زیاد میشه خیلی خوب نیست. یه ایرادی هم تو ذخیره کردن تنظیمات داشت که من هنوز نتوستم حلش کنم. LH50 رو نداشتم بنابراین نظری در مورد ایرادهای احتمالیش ندارم

B650 رو تو چند تا cnet دیدم که به عنوان بهترین ال سی دی سایز کوچک انتخاب شده بود.
    خیلی خیلی ممنون
    من مشکل مالی برای LH90 ندارم ولی جو بازار یک جوری هست که میگن ال جی تو لوازم صوتی زیاد خوب نیست و سامسونگ بخصوص تو تلوزیون بهتره این قضیه یخورده منو نسبت به ال جی دل چرکین کرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

منظور upscaling هست

نه
    HDMI برای انتقال تصویر مناسبه. وقتی کیفیت سورس پایین باشه هیچ فایده ای نداره
    باید آنتن رو تقویت کنی
    مثلا اگه تمام اتصالات تماسی آنتن رو لحیم کنی کیفیت بهتر میشه

در مورد اون مشکل ذخیره شدن تنظیمات تصویر مطمئن شو
    اگه تو همه B690 ها باشه مشکل بزرگیه

سلام دوباره

من عصری دارم میرم بخرم
    بابت مشکل تنظیمات هم زنگ زدم سام سرویس
    اونا به من یه شماره دادن مربوط به قسمت تنظیمات lcd
    88555595
    مشکل شما رو گفتم ، مسئول فنیشون گفت احتمالا دوست شما ( یعنی شما ! ) بطور ناخواسته تلوزیون رو روی مدلی تنظیم کرده اند که بعد از هربار خاموش و روشن کردن تنظیمات تصویر به حالت پیشفرض درمیاد !
    ایشون گفتند که چنین مشکلی در lcd های سامسونگ بخصوص b690 وجود نداره و به دوستم ( یعنی به شما ! ) هم بگم که با اون شماره تماس بگیره تا راهنماییش کنند .
    بنظرم تماس بگیرید بد نیست

ممنون از راهنمایی هاتون

12. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

شاید G10 بهتر باشه ولی دکورش و امکاناتش برای من مسئله هست و رو این ندل نظری ندارم یک مقایسه بین
    او سه مدل انجام بدید
    اگه مشكل شما با g10 دكورشه كه كاريش نميشه كرد چون اين به امر 100% سليقه ايه اما در موزد امكانات ، ميشه چندتاشو بگيد كه قابل حل نباشه ؟ اگه منظورت اينه كه نميتوني usb بهش متصل كني ، اين مشكل با خريدن يه western digital hd player قابل حله به نحو احسن . يعني شما g10 + wd tv ميخري كه سرهم حدودا 1650 ميشه و اين دو ميتونه يه كارايي و خروجي عملكرد كامل و با كيفيت تر از samsung b690 بهت بده .
    البته باز تصميم با خودته .

14. 2 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •