تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 11 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 109

نام تاپيک: نوکیا از ژاپن خارج می شود !!!!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

مثلا هنوز امنیا 2 وارد ایران نشده ! با اینکه 2 ماهه تو بازار اروپاست ! .. ولی گوشیهای نوکیا به محض وارد بازار شدن تو ایران هستن .. و فروش اولشون رو معمولا تو ایران میکنند
    از این حرف نمیشه نتیجه گرفت که نوکیا بازارش فقط کشورای جهان سومه. خوب نوکیا توی ایران خیلی طرفدار داره خیلی برندا اومدن و رفتن مثل آلکاتل و اریکسون و ... ولی نوکیا همچنان هستش. اون زمان که خدای گوشیای سامسونگ N620 بود نوکیا گوشیای خیلی بهتری میزد. 2-خود نمایندگی سامسونگ بی بخاره به برندای دیگه چه ربطی داره؟ همین ساتیو قبل از ریلیز جهانی توی علاالدین بود. پس نمیشه گفت سامسونگ فروشش توی کشورای توسعه یافتست و نوکیا و سونی اریکسون(قبلا همچین حرفی در مورد SE هم زده شده) بازارشون کشورای جهان سومه. اگه اینطور بود که وضعیت فروش و رده بندی اینطوری نمیشد.!!!

2. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

حالا جدا از این بحثا باید قبول کرد نوکیا دیگه باید کرکرشو بکشه پایین.
    تو ایران خودمونم که نوکیا بیشترین فروشو داشت و بازار در سیطرش بود الان فروشش خیلی افت کرده.
    نوکیا با کلی دبدبه و کب کبه ان 97 رو مدتها تبلیغ کرد و روش خیلی حساب کرد اما بعد از ورودش همه دیدن که گوشی نیست که قابلیت رقابت با گوشی های هم قیمتشو در برندهایی چون سامسونگ و اچ تی سی و حتی ال جی داشته باشه.
    در کل نوکیا هر گوشی که میزنه یک گوشی بهتر در اون رنج قیمت و حتی ارزون تر توسط سامی و سایر برندها میاد که نوکیا باید دستشو بالا ببره.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همچنان منتظر ارایه مدرک هستیم در این رابطه !!
    اولین منبع همین تاپیک هستش

یکی از منابع ! تیترهای اخبار مروبط به گوشیهای سامسونگ در همین فروم هستش ... که اگه بخونی میبینی 80 درصدش مربوط به اروپاست ...

سومین منبع هم اینه که میبینی تو ایران سامسونگ نسبت به نوکیا کمه ولی با این حال 20 درصد فروش جهان رو داره و نوکیا 38 درصد .. ولی با این حال این نسبت تو ایران رعایت نشده و خیلی پایینتره ...

و اینکه قبلا خوندم و انقد این سایت اون سایت میرم حضور ذهن ندارم اما ... این اخرین اخبار هستش و یادمه که سال 1 سالو نیم پیش 10 گوشی پر فروش در اروپا رتبه 4 و 5 مال نوکیا بود و رتبه 2 متعلق به f480 و 7 فکر کنم امنیا معمولی و 2 تا دیگه بود که وقتی با توجه به سهم اون موقع سامسونگ از فروش بازار موبایل میبینی که یک سوم نوکیا بود ! با این حال سهمی تقریبا برابر و حتی بیشتر داشت ... خوب با این حال بازار پر فروش نوکیا میشه کجا و بازار پر فروش سامسونگ میشه کجا ؟

و آمارها چه می‌گویند؟
    گزارش IDC، تازه‌ترین گزارش کاملی است که بعد از گزارش‌های اختصاصی شرکت‌ها از وضعیت بازار تلفن همراه منتشر شده است. بر اساس این گزارش در سه ماه دوم سال 2009، 6/269‌میلیون دستگاه تلفن همراه در سراسر دنیا به فروش رسیده که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل با 8/10‌درصد کاهش همراه بوده است. IDC که پیش‌تر کاهش فروش جهانی گوشی در فصل نخست سال‌جاری را 8/15‌درصد پیش‌بینی کرده بود، هم‌اکنون این رقم را به 2/17‌درصد افزایش داده است. بنابر اعلام IDC؛ با وجود برخی نشانه‌ها مبنی‌بر افزایش محبوبیت گوشی‌های هوشمند بین کاربران، بازار جهانی تلفن‌های همراه فصل دوم سال جاری میلادی را با وضعیت نامطلوبی به اتمام رساند.
    IDC پیش‌بینی کرد که میزان فروش گوشی تلفن همراه تا پایان سال 2009 نسبت به سال گذشته 13‌درصد کاهش یابد. براساس این گزارش نوکیا که در سه ماه دوم سال 2009، 2/103‌میلیون گوشی به فروش رساند، باز هم عنوان بزرگ‌ترین تولید‌کننده گوشی در جهان را به خود اختصاص داد البته فروش این تعداد گوشی نسبت به فروش گوشی‌های نوکیا در مدت زمان مشابه سال قبل 4/15‌درصد کاهش یافت.
    در سه ماه دوم سال سامسونگ توانست میزان فروش گوشی‌هایش را 2/14‌درصد نسبت به مدت مشابه سال 2008 افزایش دهد.
    این شرکت 3/52‌میلیون دستگاه گوشی به کشورهای مختلف جهان صادر کرد و جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است.
    شرکت ال‌جی که سومین رتبه را در بازار تلفن همراه به خود اختصاص داده رشد خوبی را در بازار خاورمیانه و آفریقا تجربه کرد و در بازار گوشی‌های مجهز به صفحه نمایش لمسی موفقیت چشمگیری داشت.
    این شرکت در طول فصل دوم سال جاری میلادی توانست 8/29‌میلیون دستگاه به فروش برساند و 6/7‌درصد رشد داشت. به این ترتیب یک حرکت روبه بالا داشت و موتورولا و سونی اریکسون را پشت سرگذاشت و رتبه سوم را از آن خود کرد.
    میزان فروش گوشی‌های موتورولا در فصل دوم سال 2009 نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته 49‌درصد کاهش یافت. موتورولا در این دوره زمانی تنها 8/14‌میلیون دستگاه گوشی به فروش رساند و رتبه چهارم جدول را از آن خود کرد.
    و اما رتبه پنجم این جدول به شرکت سونی‌اریکسون اختصاص یافت. سونی اریکسون در طول سه ماه دوم سال 8/13‌میلیون گوشی به فروش رساند که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل با کاهش 4/43‌درصدی همراه بود.
    براساس این گزارش، دو بخش در بازار تلفن همراه از رشد خوبی برخوردار بوده که گفته می‌شود یکی بخش گوشی‌های هوشمند است و دیگر گوشی‌های ارزان قیمتی که به بازارهای نوظهور عرضه شده است.
    و به این ترتیب آمارها و گزارش‌های جهانی خبر از بدترین بحران را در شرکت سونی اریکسون می‌دهند. اریکسونی‌ها پیش از این یک بار طعم تلخ شکست را در بازار تلفن همراه چشیده و به فکر ادغام افتادند، اما حال باید دید این بار چه سیاستی را پیش روی خود دارند.
    گزارش‌ها بیانگر آن است که این شرکت تنها در خاورمیانه از فروش نسبتا بالایی برخوردار بود و به‌رغم تبلیغات وسیعی که در بازارهای اروپایی داشته است؛ اما نتوانسته است سهمی در خور توجه از آن بازارها را به خود اختصاص دهد. همان طور که در گزارش‌های قبلی نیز به آن اشاره شده این شرکت تا به حال بیشترین آمار در بخش اخراج کارمندان را به خود اختصاص داده و سعی کرده با استفاده از این حربه هزینه‌های خود را کنترل کند؛ اما گمانه‌زنی‌های کارشناسان جهانی حاکی از خبرهای بدی برای شرکتی است که چندین سال و به مدد بازار خاورمیانه رتبه دوم را به خود اختصاص داده بود.
    شنیده می‌شود که این کمپانی در نظر دارد بیشتر از گذشته توان خود را در بازار ایران و کشورهای عربی صرف کند و در نظر دارد با بمباران‌های تبلیغاتی و کاهش قیمت در چند ماه آینده علاوه‌بر افزایش سهم در بازار تولیدات گذشته خود را هرچه سریعتر بفروشد. اما در این بین کارشناسان روزهای خوشی را برای سونی اریکسون در بازار ایران پیش‌بینی نمی‌کنند، چرا که به گفته آنها هم اکنون سامسونگ، ال‌جی و اچ تی سی پس از نوکیا توانسته‌اند با عرضه مدل‌های متنوع بسیاری از کاربران سونی اریکسون را به سمت محصولات خود جذب کنند. حال باید دید این قهرمان گذشته می‌تواند تا پایان سال یا حتی در سال آینده به رتبه گذشته خود نزدیک شود یا ...
    منبع : دنياي اقتصاد

حالا باز اگه منابعی که قبلا خوندم رو پیدا کردم میزارم ..
    Last edited by pulp_152; 06-11-2009 at 22:52.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین دوست عزیز داری میبریو میدوزی برایه خودت.
    من قبول دارم بیشترین فروش نوکیا تو بازار جهان سوم هست.
    ولی یچیزه دیگه ام که هست اینه که شما مطمعن باش هرجایی که فکر کنی بیشترین بازار سامسونگ اونجاست نوکیا هم اونجا به همون مقدار حالا کمی کمترو بیشتر وجود داره + بازار جهان سوم.
    ببین منم رویه برند خودم تعصب دارم و اینم از پستام پیداست ولی شما علاوه بر تعصب پستاتون (تویه اینجا . جاهایه دیگه نه)کاملا از رویه تعصب بیجاست و جز جرو بحث چیزه دیگه ای به وجود نمیاره.

حرف منم همینه ! بیشترین بازار سامسونگ اونجاست نوکیا هم اونجا به همون مقدار حالا کمی کمترو بیشتر وجود داره + بازار جهان سوم. ... بازار فروش نوکیا جهان سومه که باعث تفاوت سهمش با سامسونگ شده وگرنه فروش بیشتر سامسونگ در قسمت های پیشرفتس و کلی منبع هم قبلا در موردش خونده بودم ولی ایا خودت میتونی خبرهایی که قبلا خوندیو با ذکر منبع بیاری ؟ حداقل باید یه روز دنبالش باشی که خوب منم سعی میکنم

6. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

خوب این طومار الان چه ربطی به فروش نوکیا تو کشور های جهان سوم داره ؟

8. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه مطلب هست که حتما میدونید ولی بازم بگم شاید یادت رفته.
    ببین من صفحه این گوشی رو تست کردم و از این نظر خیالم راحته.
    دوستمون علی این گوشیرو داره و به داشتنشم افتخار میکنه چون حقیقتا گوشیه کاملی حالا من نمیدونم اخه چه مشکلی با این گوشی داره که بیاد یه مطلبو الکی بنویسه .
    وقتی خودش داره و میگه اینتوری هست دیگه من نمیدونم شما حرفتون چیه؟
    به تاپیک ربط نداره ! ولی بنده برای اثبات حرفم هم فیلم از یوتوب دارم هم عکس از نینجا که تو تاپیک خود گوشی گذاشتم و هم عکسهای زیاد دیگه که با گوشیهای دیگه زیر نور افتاب مقایسه شده ... ولی با این حال با این همه مدرک ایشون میگن که زیر نور افتاب عملکرد خوبی نداره ... حالا به نظر شما کی تعصب داره ؟ تعصب با دفاع فرق میکنه توجه کنید .. دفاعی که درست باشه چه ایرادی داره ؟

10. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

حرف منم همینه ! بیشترین بازار سامسونگ اونجاست نوکیا هم اونجا به همون مقدار حالا کمی کمترو بیشتر وجود داره + بازار جهان سوم. ... بازار فروش نوکیا جهان سومه که باعث تفاوت سهمش با سامسونگ شده وگرنه فروش بیشتر سامسونگ در قسمت های پیشرفتس و کلی منبع هم قبلا در موردش خونده بودم ولی ایا خودت میتونی خبرهایی که قبلا خوندیو با ذکر منبع بیاری ؟ حداقل باید یه روز دنبالش باشی که خوب منم سعی میکنم
    سلام
    ببین حاج محمد شما اگه همون اول این حرفو میزدید این تاپیک 3تا صفحه جلو نمیرفت
    شما جوری گفتی بازار سامسونگ ماله کشورهایه پیشرفتست و هرچی آدم بدبخت هست تو جهان سوم میره نوکیا میخره که لا اقل من برداشتم اینجوری شد.
    در ضمن میفهمم چی میگه در رابطه با مدرک آخه آدم روزی صدتا جا میره تو اینترنت و یاد آدم نمیمونه.

12. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

به تاپیک ربط نداره ! ولی بنده برای اثبات حرفم هم فیلم از یوتوب دارم هم عکس از نینجا که تو تاپیک خود گوشی گذاشتم و هم عکسهای زیاد دیگه که با گوشیهای دیگه زیر نور افتاب مقایسه شده ... ولی با این حال با این همه مدرک ایشون میگن که زیر نور افتاب عملکرد خوبی نداره ... حالا به نظر شما کی تعصب داره ؟ تعصب با دفاع فرق میکنه توجه کنید .. دفاعی که درست باشه چه ایرادی داره ؟
    من که به دیده خودم و علی ایمان دارم.
    بنظرم شما بزار فیلم آقا علی رو هم ببین بعد نتیجه گیری کن.

14. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

شما صبر کن تا فردا الان ساعت 11 است دسترسی به خورشید ندارم
    فردا برات فیلم میگیرم خوبه ؟

منم هنوز برام ثابت نشده
    پالپ عزیز میشه توضیح بدین چه ربطی داره به آمار فروش در کشور های جهان سوم ؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ای خدا شما ولش کن .. همین خود علی زمانی که n97 داشت میومد برداشت گفت بازار اول n97 ایرانه و خودم هم قبلا خوندم که بازار اول نوکیا کشورهای درجه 2 و 3 هستن از لحاظ پیشرفتگی و بعد میره کشورهای دیگه و اگه یکم در جریان باشی میدونی که معمولا برندها محصولاتشون رو اول میفرستن جاهایی که میدونن فروش بیشتری دارن و بعد میفرستن به کشورهایی که فروش کمتری دارن ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •