آقا دوستان دارن کمی پرت و پلا میگن منو ببین . مین بورد این دو سیستم و رم مورد استفاده چی بوده ؟
پاور چی بوده ؟
آقا دوستان دارن کمی پرت و پلا میگن منو ببین . مین بورد این دو سیستم و رم مورد استفاده چی بوده ؟
پاور چی بوده ؟
=pc1
ram=3gig rendition
vga=9800 gt
دما به صورت عادی 30 درجه cpu=Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.60GHz
mainboard=gigabyte gl-945pl
power=500
=pc2
ram=2gig kingeston
vga=on board
دما به صورت عادی 38 درجه cpu=e5200 2.50
main board=asus p5kpl-AM
power=500
سوالتون اینه که چرا یه سی پی یو روی یه سیستم یه بنچمارک کسب می کنه و روی سیستم دیگه یه بنچمارک دیگه؟ جوابش اینه که اکثر بنچمارک ها فقط وابسته به سی پی یو نیستند، و عوامل دیگری چون "مقدار و نوع رم، سرعت هارد، FSB و Buss مورد پشتیبانی مادربورد" و... هم در امتیاز به دست آمده در بنچمارک دخالت دارن. ضمنا گاهی ممکنه بعضی از قطعات با هم همخوانی نداشته باشند.
نوع مادربورد سیستم اول رو ناقص نوشتید. آیا منظورتون اینه؟
GA-945PL-S3
اگر این باشه، این مادربورد از رم تا Buss 533 پشتیبانی می کنه. یعنی حتی اگر رم با Buss 800 روی سیستم ببندی، رم ها با Buss 533 کار می کنند. (این موضوع خودش روی بنچمارک تاثیر منفی می ذاره.) نکته بسیار مهم دیگه اینه که توی سایت گیگابایت رسما اعلام کرده که این مادربورد از پردازنده E5200 پشتیبانی نمی کنه. اینجا رو ببین:
پس طبیعیه که اگر این پردازنده رو روی اون مادربورد نصب کنی یا اصلا کار نمی کنه، یا با مشکلات بسیاری مواجه می شه. این دو قطعه با هم همخوانی ندارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من در این مورد تجربه ندارم، (از دوستان بپرس) ولی چه بسا امکان داره استفاده از این پردازنده روی مادربوردی که باهاش همخوانی نداره باعث آسیب دیدن سی پی یو بشه. در نتیجه قبل از اقدام حتما دفترچه مادربورد رو ببین.
درستهسوالتون اینه که چرا یه سی پی یو روی یه سیستم یه بنچمارک کسب می کنه و روی سیستم دیگه یه بنچمارک دیگه؟
درستهنوع مادربورد سیستم اول رو ناقص نوشتید. آیا منظورتون اینه؟
GA-945PL-S3
یعنی واقعا cpu خراب می شه؟ولی چه بسا امکان داره استفاده از این پردازنده روی مادربوردی که باهاش همخوانی نداره باعث آسیب دیدن سی پی یو بشه
روی خود مادربورد نوشته باس 667این مادربورد از رم تا Buss 533 پشتیبانی می کنه
و fsb 1066
Last edited by amirpcp30; 04-11-2009 at 17:27.
مادربورد مذکور این سی پی یو رو نمی شناسه . شما یه مین بورد
msi g31
بخر 50 تومن .حل میشه .
حتی این cpu رو که میشناسه باز هم امتیازش کمتر هست وقتی روی این مادربورد هست روی اون یکی مادر بورد بهتر کار می کنه:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.60GHz
بدون تعویض مادربورد چه راههایی هست؟(مثل اور و اپدیت)
Last edited by amirpcp30; 05-11-2009 at 12:25.
دوستان کمی دقت میکردن همون اول مشخص می شد
فرکانس پردازنده شما 2.5 هست حالا به قسمت CORE SPEED دقت کنید فرکانس شما 1.2 هست پس طبیعیه که شما اون بنچ مارکهای ضعیف را داشته باشی
به عبارت دیگه پردازنده شما DOWN CLOCK شده حالا برای حل این مشکل :
اول بایاست را آپدیت کن به احتمال زیاد مشکل حل میشه
اگه نمی تونی آپدیت کنی یا حل نشد برو به بایاس و فرکانس FSB را از200 بذار روی 425 به احتمال زیاد مشکل حل میشه
من هم شک کرده بودم چون وقتی با نرم افزار esay tune اور می کردم از 1200 شروع می کرد نه از 2500فرکانس پردازنده شما 2.5 هست حالا به قسمت CORE SPEED دقت کنید فرکانس شما 1.2 هست پس طبیعیه که شما اون بنچ مارکهای ضعیف را داشته باشی
اما من fsb رو از 200 تا 350 بردم بعد بر روی go زدم همون لحظه هنگ کرد.
مشکل از چیه؟
باید چکار کنم؟
بایاس چی رو اپدیت کنم؟اول بایاست را آپدیت کن به احتمال زیاد مشکل حل میشه
اگه منظورتون مادربورده بگید چطوری باید این کار رو بکنم؟
برای گارانتیش مشکلی پیش نمی آید؟
Last edited by amirpcp30; 05-11-2009 at 13:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)