منظورم اينه كه چرا اينقدر مثلا بين سري 5 و سري 4 يا مثلا بين سري 4 با سري 3 از لحاظ قدرت فاصله ميندازه كه با اومدن سري جديد سري قديمي به كل ضعيف خونده ميشه !؟؟
منظورم اينه كه چرا اينقدر مثلا بين سري 5 و سري 4 يا مثلا بين سري 4 با سري 3 از لحاظ قدرت فاصله ميندازه كه با اومدن سري جديد سري قديمي به كل ضعيف خونده ميشه !؟؟
خوب وقتی معماری عوض بشه این فاصله زیاد میشه . و البته حتما به شرایط بازار هم توجه میکنه .
توی یکی از پستهای صفحه پیش نوشته شده بود که سری gt300 دارای بیش از 3 بیلیون ترانزیستور داره.
به نظرتون این یه کم غیر معقول نیست؟با تکنولوژی 40nm زیادی دای سایزش بزرگ نمیشه؟با این حساب مدلهای dual gpu تو کمتر کیسی جا میشه و مصرف برقش ترسناک میشه.
همیشه قبل از اینکه یک کارت بیاد از این حرف ها زیاده . باید دید در عمل چی میشه .
اولا Fermi درسته نه Fergi. دوم، لطفا منبعی برای ادعاتون مبنی بر طراحی و عرضه ی سری 6000 در سال آینده معرفی کنید( شما و آقای Ozarp )منظور شما رو درست نفهمیدم ! یعنی چی فاصله میندازه ؟ یعنی فاصله ی زمانی یا پردازشی ؟ یا معماری ؟
در ضمن nvidia هنوز هیچ کدوم از مطالب بالا رو تایید نکرده و مشخصات درستی از fergi در دست نیست . اما خیلی جالب بود amd رسما به fergi لقب غول کاغذی رو داد امروز که رفتم میلامو چک کرده بودم برام اون پوستر paper dragon رو از خبرنامه ی amd میل کرده بودند ! کفم بریده بود .
خلاصه هنوز 5970 و 5950 هم مونده و احتمالا 5890 هم معرفی میشه .
سریه 6000 هم که طراحی شده .
باید قبول کرد که nvidia عقب افتاده .
سوم همیشه بین این دو شرکت کرکری وجود داشته. نیمشه بر اساس گفته ی فلان شخص از nVidia یا AMD نظر داد و گفت پس Fermi شکست خورده یا پیروز شده. اگه AMD عرضه داشت چند تا بنچمارک از مقایسه ی کارتهاش با Fermi ارائه میداد.
خوب مشکل اینکار چیه؟! وقتی فن اوری و امکاناتش رو دارند که کارت قوی و با قیمت مناسب عرضه کنند، چرا اینکارو نکنند؟منظورم اينه كه چرا اينقدر مثلا بين سري 5 و سري 4 يا مثلا بين سري 4 با سري 3 از لحاظ قدرت فاصله ميندازه كه با اومدن سري جديد سري قديمي به كل ضعيف خونده ميشه !؟؟
در ضمن سری 3 فاصلش با کارت های سری 8 nVidia زیاد بود. تازه با عرضه ی سری 4 بود که این شرکت تونست محصولات قابل رقابت با NVidia ارائه بده. محصولات nVidia با عرضه ی سری 9 بیشتر از لحاظ دما و مصرف بهینه شده اند تا کارایی. سری GT200 هم نسبت به کارتهای قوی سری 8 و 9 اختلاف کارایی چشمگیری دارند.
هم درسته و هم غلط! آمریکاییها به میلیارد میگن بیلیون. پس به زبون ما میشه 3 میلیارد.توی یکی از پستهای صفحه پیش نوشته شده بود که سری gt300 دارای بیش از 3 بیلیون ترانزیستور داره.
Last edited by Yi Yi; 08-11-2009 at 22:03.
به نظر من اين يه سياستهخوب مشکل اینکار چیه؟! وقتی فن اوری و امکاناتش رو دارند که کارت قوی و با قیمت مناسب عرضه کنند، چرا اینکارو نکنند؟
در ضمن سری 3 فاصلش با کارت های سری 8 nVidia زیاد بود. تازه با عرضه ی سری 4 بود که این شرکت تونست محصولات قابل رقابت با NVidia ارائه بده. محصولات nVidia با عرضه ی سری 9 بیشتر از لحاظ دما و مصرف بهینه شده اند تا کارایی. سری GT200 هم نسبت به کارتهای قوی سری 8 و 9 اختلاف کارایی چشمگیری دارند.
يه سياست كه كساني رو كه مثلا از سري 4 استفاده ميكنن با اومدن سري 5 به علت فاصله ي زياد ترقيب ميكنه كه كارت جديد بخرن
قبول داري؟!
شرمنده! قبول ندارم. مثال نقضش هم 5770 و 5750 که فاصله ی کمی با کارت های هم قیمت خودشون یعنی 4870 و 4850 دارند.به نظر من اين يه سياسته
يه سياست كه كساني رو كه مثلا از سري 4 استفاده ميكنن با اومدن سري 5 به علت فاصله ي زياد ترقيب ميكنه كه كارت جديد بخرن
قبول داري؟!
از این به بعد دیگه باید انتظار داشت که قوی ترین کارت نسل جدید حدود 2 برابر قوی تر از قوی ترین کارت نسل قبلی باشه.
Last edited by Yi Yi; 09-11-2009 at 00:40.
خب به نظر من امکان کاهش قیمت سری 200 با عرضه 300 وجود داره برای رقابت کامل با 4000 و 5000باید صبر کرد تا ببینیم انویدیا واقعا چه کار می کنه...
تذکر:
کل کل بین انویدیا و ای تی آی ممنوع(حداقل بدون مدارک معتبر و دلایل منطقی)
Last edited by Kianoosh; 09-11-2009 at 07:59.
بابا بیخیال !
nvidia داره ماهه آینده fermi رو میده بیرون هنوز مشخصاتش رو فاش نکرده بعد انتظار دارید amd بیاد معماریه سال آیندش رو دو دستی تقدیم nvidia کنه !
سری r900 یا همون 6000 رو خیلی وقت پیش (حدود 1 ماه) من از خبرنامه ی amd گرفتم و اگر پیداش کردم خبرش رو براتون قرار میدم .
ببینید این راهی که nvidia پیش گرفته هیچ عاقبت خوبی نداره . اول میاد میگه gdd5 بدرد هیچی نمیخوره و dx11 هم کشکه و فرق چندانی با dx10 نداره بعد فرداش خودش همچین کارتهایی رو معرفی میکنه و شروع میکنه به تعریف کردن از dx11 . !
موضوع بعدی ! amd چه جوری باید بتونه بنچمارک از کارتی تهیه کنه که حتی مشخصات فنیش هنوز مشخص نیست !!
و بعد دوستان با توجه به شناختی که من از nvidia دارم و شواهد موجود اگر این fermi حرفی برای گفتن داشت nvidia از 10 سال قبلش تبلیغات رو با شدت هر چه تمام تر روش انجام میدید (نکنه سری 8000 یادتون رفته) ولی از اونجایی که صداش در نمیاد معلومه که ...
تازه فرض کنیم که fermi بیاد و از سری 5000 قوی تر باشه (احتمالش کمه) برای nvidia سودی نداره چون تا اون موقع تمام parter هاش رفتن طرف ati چون تنها سازنده ایه که dx11 هم توی سبدش هست .
و مطمعنا این تاخیر و سردرگمی برای سبز ها گرون تموم میشه .
این* را ببینید. و البته شاید این دو چندان هم رقیب نباشند؛ چرا که انویدیا در بعد نرمافزارهای گرافیکی و شتابدهندههای جیپییو؛ و گستره پشتیبانی کودا، و پخش بهتر، برتره!