با تشکر از دوستان عزیز
یه اتفاق جالب افتاده از ساعت 11 به بعد این مشکل رو ندارم با وجود این که اعداد مربوط به SNR و attenuation و ... تغییر نکردن ولی شب ها اصلا قطع نمیشه صبح زود هم این مشکل رو ندارم ولی روزها همچنان همون وضع سابقه
با تشکر از دوستان عزیز
یه اتفاق جالب افتاده از ساعت 11 به بعد این مشکل رو ندارم با وجود این که اعداد مربوط به SNR و attenuation و ... تغییر نکردن ولی شب ها اصلا قطع نمیشه صبح زود هم این مشکل رو ندارم ولی روزها همچنان همون وضع سابقه
با تشکر از دوستان عزیز
یه اتفاق جالب افتاده از ساعت 11 شب به بعد این مشکل رو ندارم با وجود این که اعداد مربوط به SNR و attenuation و ... تغییر نکردن ولی شب ها اصلا قطع نمیشه صبح زود هم این مشکل رو ندارم ولی روزها همچنان همون وضع سابقه
اتفاق عجیبی نیست داتک از این بازیها زیاد داره بیخودی چسبیده بودی به مودم.
دقيقا من هم همين مشكل رو 10 روزه دارم شبا درسته ولي روزا بازي در مياره مودم هم tplink 8811 هرچه قدر هم به پشتيباني صبا زنگ زدم نتيجه اي هم نگرفتم .شما كجا زندگي مي كني . من كه تو كرج هستم .
فهمیدم از چراغ راهنمایی شاید خط تلفن می گیرید به این علت شبها سالم است چون در شب چراغ راهنمایی دیگه رو سیستم هشدار است و رو سیستم چراغ سبز و قرمز نیست ولی روز ها نه هر چند دقیقه رو یه رنگ میره
من تهرانم
فکر کنم این ای اس پی های موزی یکاری کردند این مارک مودم از ساپورتشون یجورایی خارج بشه
چون پشتیبان داتک اومد گفت باید یه مودم دی لینک بگیری
سلام منم tp-link8811 دارم یزد زندگی میکنم.تازه پارس انلاین گرفتم اولش مشکلی نداشت.البته قبلا پیشگامان داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.با اپدیت فریمور تونستم با یو اس بی کانکت بشم.اما سرعت خیلی پایینه تو شب.کسی میتونه منو راهنمایی کنه.
سلام مشکل حل شد.مودم را عوض کردم ایسوز گرفتم.فکر کنم این تی پی لینک سازگاری با پارس نداشت
پاسخ:سلام عزيز دلم مشكل تو از سيم تلفنته برو از اول بر رسي كن ببين بريدگي نداره حتما چند تيكه هست يا اتصال داره اگه از اينم نبود حتما يه دستگاهي نزديكي شما هست مثل ال ان بي يا گوشي بيسيم يا از قبيل اين ضمنا برو دستگاهتو اتاق هاي ديگه هم امتهان كن ببين مشكلت درس ميشه انشا الله كه درس بشه![]()
تاپیک زیر خاکیه!
به تاریخ پست ها بیشتر دقت بفرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)