سلام
کنکور سراسری رو راستش زیاد در جریان نیستم ولی از اونجا که جزو پر متقاضی ترین رشته های انسانی هست روی دو یا نهایت اوایل رتبه های سه رقمی باید حساب کنید.
نایس بوی عزیز به پستهای اول تاپیک مراجعه داشته باشید اگر پرسشی موند من در خدمتم.
سلام
کنکور سراسری رو راستش زیاد در جریان نیستم ولی از اونجا که جزو پر متقاضی ترین رشته های انسانی هست روی دو یا نهایت اوایل رتبه های سه رقمی باید حساب کنید.
نایس بوی عزیز به پستهای اول تاپیک مراجعه داشته باشید اگر پرسشی موند من در خدمتم.
سلام.بچه ها به وبلاگ من سر بزنید.وبلاگ حقوقدانان اراک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .من رشتم انسانیه وتو کنکور 89 رتبم تو منطقه دو 418 شد ! تو انتخاب رشتم هم اولین رشتمو حقوق گیلان انتخاب کردم ! می خواستم بپرسم واسه ارشد خانوما میتونن برای قضاوت امتحان بدن ؟ چون من شنیده بودم خانوما تو قضاوت اجازه شرکت ندارن ! لطفا راهنماییم کنین !
با سلام
شرکت کنندگان درآزمون قضات اعم ازمرد و زن هستند و در حال حاضر نیز زنان قاضی بسیاری مشغول خدمت داریم اما قضاوت آنان محدودیت هایی دارد.
درحال حاضر حدود 7 درصد از قضات را زنان تشکیل می دهند.
امسال در شرايط ثبتنام براي آزمون استخدامي قضات,فقط سهمیه برای مردان در نظر گرفته شده بود. هر سال متغیر است.
سلام
دوستان
من وکیل دادگستری تهران هستم.بفرمایید چه سوالی دارید راهنماییتون کنم
برای انگیزه دوست من:
وکالت شغلی سخت و سنگین هست که اگر هدفت کمک به مظلوم نباشه پیشرفتی نداری.شعار نمیدما.باید بتونی همیشه رو خط حق و حقیقت بمونی و تن به دروغ ندی.برای کسایی که به اطرافشون حساسن و اهمیت میدن شغل شیرینیه.
در کل از بالاترین طبقات شغلی و اجتماعی است و جو و محیط خاص خودشم داره.در کل اگر هدفت دفاع از حق باشه،هر زحمت و هزینه ای بکنی می ارزه.حالا بصورت خاص سوالی دارید بفرمایید.رقابت شدیده و برنامه خاصی برای درس خوندن نیازه.اما بخواین و تلاش کنید حتماً موفق میشوید
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
و دوستانی که فقه خوندن.دوستان فقهیمون گاهی بخاطر اطلاعات غلط اعتماد به نفسشونو از دست میدن.در ضمن بیش از50% قبولیا تهران امسال لیسانس فقه بودن. مهم فقط خوندن عمقی و صحیح هست با پشتکار.حتماً موفق میشه هرکس تلاش کنه
Last edited by arian-sr599; 29-08-2010 at 16:46.
ضمن تبریک بخاطر رتبه و انتخابتون.
بانوان قاضی تحکیم نمی تونن بشن
اما می تونن جزو قضات ایستاده باشن
و قضاوت مربوط به ارشد نیست.
شرایط متغیره.سال گذشته فقط از کارمندان ق.قضائیه که مدرک ارشد داشتن می گرفتن،سال ها بود برگزار نشده بود(آزمون قضاوت) ولی امسال میشه و از لیسانس به بالا می گیرن.
برای اینکه هدفتون رو مشخص کنید باید چند ترمی بخونید تا شناخت پیدا کنید.بعد از اون اطلاعات خیلی مهم هست.نحوه پذیرش،آزمون،کارآموزی و این حرفها.ان شاء ا... با شناخت،برنامه ریزی و اطلاعات صحیح به هدفتون میرسید.
موفق باشید
سلام وباتشکر ازشما بابت پاسخ به سوالم ! میخواستم بپرسم که واسه ارشد کدوم گرایش حقوق واسه خانوما بهتره ؟ از هر نظر هم موقعیت اجتماعی وشغلی و هم ازنظر درامد !
خواهش می کنم
برای ارشد زیاد فرق نداره اما مسلماً خصوصی و گرایشای مربوطش بهتره تا جزا(اگر بخواهید در غیر آزمون های استخدامی حقوق شرکت کنید مثلاً استخدام جای غیر حقوقی و قضایی)
خیلی ممنون ! من یه سوال دیگه هم دارم اینکه بهتره بعد لیسانس واسه ارشد بخونم یا تو ازمونای استخدامی شرکت کنم ؟ میشه هردو شو شرکت کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)