خیلی ممنون !! ولی من این Name رو می خوام به یه ردیف دیگه بزارم نمی شه ! پیدا نمی کنه ! نکنه من اشتباه می کنم ؟؟؟
من اون Name رو به Family تغییر میدم پیدا نمی کنه ! کدوم رو باید تغییر بدم ؟؟؟
می خوام از بین فامیل ها جستجو کنه !
ممنون .
خیلی ممنون !! ولی من این Name رو می خوام به یه ردیف دیگه بزارم نمی شه ! پیدا نمی کنه ! نکنه من اشتباه می کنم ؟؟؟
من اون Name رو به Family تغییر میدم پیدا نمی کنه ! کدوم رو باید تغییر بدم ؟؟؟
می خوام از بین فامیل ها جستجو کنه !
ممنون .
سلام.
هر فیلدی رو که میخوای تو اون بگردی اسمش رو بزن به جای Name.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اگه فیلد رشته ای بود باید از سینگل کوتیشن استفاده کنی اگه نه نیازی نیست.
ممنون از همتون !!
حالا تو یه جا دیگه موندم !!!
من یه دیتابیس دارم که اسم چند تا شرکت هستش توش !!!
می خوام تو یه تکست باکس یا هر چیزی شبیه اون که بتونم هم تکستش رو داشته باشم و هم بتونم داخل همون سرچ بزنم !!
به طور مثال : من می خوام اسم " شرکت سرمایه گذاری " رو سرچ برنم و هر چی تو دیتا بیس دارم رو بیاره !!! شبیه این :
![]()
سلام.
این یه نمونه واسه جستجوی هوشمند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ! ولی این موضوعش کلا با اونی که من می خواستم فرق داشت !!
مشکلم حل شد !!!
برنامه هم تقریبا آماده هستش !! فقط یه قسمت پرینت گرفتنش مونده !!!
از این دیتا ریپورت چیزی می دونید ؟؟؟ چطور پرینت میگیره ؟ چطور تنظیمش کنم که دقیقا رو فرم بیوفته ؟؟
ممنون![]()
دیتا ریپورت یه جورایی مثل قسمت گزارش اکسس میمونه. ببین همچین چیزی به دردت میخوره یه توضیح بدم.
من می خوام فقط واسم پرینت کنه !! یکی از تکست هارو تنظیم کنم بقیه حله !!!
با یه Button پرینت کنه واسم ( برگه A5 هستش ) فرقی نمی کنه که چطور و چجور پرینت کنه !!!! فقط همون جایی که تنظیم شده رو اون پرینت کنه .
واقعا ممنون از کمک شما .
بیش از 1000 سورس کد مختلف vb6 برای دانلود
VBSOFT.MIHANBLOG.COM
سلام دوستان من می خوام چنتا رکورد پشت سر هم پرینت یشه تو فرم
فیشهای انجمن های خیریه رو دیدن دیگه کمک می کنین یه فیش می دن بهتون من می خوام تو یرینت مثال 20 نفر کمک کردن براشون فیش صادر کنم تک تک جستجو نکنم واسشون پرینت بگیرم می خوام 20 نفر رو پشت سر هم تو فرم پرینت بگیره میشه؟ با vb اگه امکان داره زود جواب بدین مرسی
اگه امکان داره میل بزنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)