تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: انتخاب بین چند مادربورد

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

در مورد اور:
    شما معمولا تا 20 یا 25 درصد اگر سی پی یو اور کنید، هیچ مشکلی نداره و اصلا نیاز به آموزش هم نداره. یعنی خود مادربورد معمولا (اگر ASUS یا GIGA باشه می دونم که داره، بقیه مارک ها رو باید بپرسی) یه نرم افزار مخصوص اورکلاک روی سی دی ش داره که کافیه توی اون نرم افزار بگی می خوام سی پی یو رو 15% اور کنم... خودش همه کارها رو انجام می ده.[/QUOTE]

با سلام و تشکر از همه دوستان.این نکته ای که گفتین خیلی خوب بود.پس اگه مادربورد asus p5ql pro رو پیدا کردم حتما میخرمش...
    با این مادربورد میشه خوب سی پی یو رو اور کرد؟چون دوستمون گفتن باید مادربورد نسبتا خوبی داشته باشم.

دوستان خواهشا بین اون مادربوردها که چند پست قبل گفتم یک ترتیب بندی قرار بدین که اگه مثلا اولی رو گیر نیاوردم ..دیگه حیران نباشم و بگردم دنبال گزینه بعدی...چون من تهران نیستم و معلوم نیست که چی بشه.
    هر چی میدونید بگید چون روز یکشنبه میخوام برم واسه خرید یک سیستم کلی.

در ضمن در مورد فرمایش دوست خوبم...آیا مادربورهایی مثل msi و یا biostar ...روی خودشون نرم افزاری برای اور کردن پیش بینی کردن؟دوستان مطلع کمک کنن.من مدل msi و بایواستار رو چند پست قبل گفتم.

دوستان پس بین اون مادربوردها یه ترتیب بندی قرار بدین.با تشکر از همه که خیلی خیلی کمک کردن.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان من منتظرم.لطفا یه ترتیب بندی برای اون مادربوردها که چند پست قبل زدم بگین.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

پس چرا دیگه کمک نمی کنید؟میخواستم یه ترتیب بندی بین اون مادربوردها قرار بدین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pc_hex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    GONBAD

پيش فرض

سلام.بین چند مادربرد مردد هستم که کدام یک رو انتخاب اولم و باقی رو در صورت پیدا نکردن اولویت بندی کنم..
    لطفا دوستان به الویت و ترتیب بگن که کدوم رو بخرم بهتره از لحاظ :
    1.کیفیت و کارایی
    2.اور کردن..............که البته کیفیت برام خیلی خیلی مهم تر هست...و اگه بخوام اور کنم فقط سی پی یو رو اور میکنم...سی پی یو هم یا e7400 رو میخرم یا Q8200

من همه سایت های اصلی اینارو بارها دیدم ولی در مورد کیفیتشون نمیدونم چقدر میشه اعتماد کرد .این مدل ها :

از شرکت Biostar :
    TP43D2-A7
    TP45D2-A7
    TP43E Combo
    TP45E Combo

نکته : اگر کمبو ها خوب باشن و عیب خاصی نداشته باشن اون هارو ترجیح میدم چون دو نوع رم رو ساپورت میکنن.
    البته نمیدونم کیفیت این مارک به پای محصولات معروفی مثل ایسوس و گیگا میرسه یا نه.

از شرکت ایسوس :
    P5QL Pro

قیمت رو هم از 110 بیشتر نمیتونم هزینه کنم.فیمت مارک های بایواستار رو نمیدونم ..ولی فکر نکنم بالای 110 باشن.اگر قیمت اون هارو میدونید راهنمایی کنید.

بین این 5 مدل ترتیب بندی کنید تا بدونم چی بخرم و اگه پیدا نکردم به الویت دوم و ال آخر....
    خواهشن تعصبی برخورد نکنید تا انتخاب خوبی داشته باشم و مارک های دیگه ای رو پیشنهاد ندین چون همه رو دیدم..فقط در مورد کیفیت ...

سلام
    فقط ASUS

داره خودمونی میشه ali_hitler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

4

البته که بهتره و جای بحث هم نداره!
    اگه بودجه به 130 برسه P5Q انتخاب خیلی خوبی هست
    درست واقعا 130 تومان برای یک MB زیاد ولی بنظر من آدم یک بار یک پول زیاد پرداخت می کنه تا مدت ها خیال خودش رو راحت می کند.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •