CPU:intel Core I 19
RAM:6 G DDRIIII 4
VGA:HD6890 x2
فکر کنم این سیستم باشه که در اینده بتونیم باش بازی کنیم![]()
CPU:intel Core I 19
RAM:6 G DDRIIII 4
VGA:HD6890 x2
فکر کنم این سیستم باشه که در اینده بتونیم باش بازی کنیم![]()
مسلمأ گرافيك بالاتر از كرايسس 1 رو براي كنسول هاي نسل حاضر نمي ته ارائه بده!! چون قدرت پردازش xbox360 , ps3 براي اين موتور محدوده ، البته به احتمال خيلي زياد ، گرافيكي ترين بازي خاهد بود كه براي يك كنسول عرضه مي شه و شايد ديگه حوصله ي بازي هاي مخصوص كنسولي رو نداشته باشين! :دي
بچه ها بنظرتون کرایسیس جدید که موخواد بیاد چه ویژگی های جدید غیر گرافیک اضافه کردن تا آدمو جذب خودش کنه....اگر کسی میدونه بگه...
Wow عجب گرافیکی !!!!
از 4870X2 خودم نا امیدم بتونه اینو اجرا کنه![]()
به نظر من که وارد بازار شدن کرایسیس 2 تازه شروع آمدن بازی های پرگرافیک هستش نه تمام شدن قدرت پردازش...مسلمأ گرافيك بالاتر از كرايسس 1 رو براي كنسول هاي نسل حاضر نمي ته ارائه بده!! چون قدرت پردازش xbox360 , ps3 براي اين موتور محدوده ، البته به احتمال خيلي زياد ، گرافيكي ترين بازي خاهد بود كه براي يك كنسول عرضه مي شه و شايد ديگه حوصله ي بازي هاي مخصوص كنسولي رو نداشته باشين! :دي
به نظر من همزمان با ورود این بازی ما شاهد یک تحول خیلی وسیع در کیفیت و گرافیک بازی ها خواهیم بود...من اینو قول میدم چون در بازار کار اون شرکتی موفق و دارای درآمد خوب خواهد شد که کیفیت بهتری ارائه بده و همینطور بتونه جذب مشتری کنه...
و این مسئله راجب بازی ها هم صدق خواهد کرد یا کنسول ها ی بازی...
Last edited by rezadevilmaycry; 01-11-2009 at 14:54.
بازي زيبايه نمي دونم چرا اينقدر اين بازي به گرافيك بالا احتياج داره ....
به احتمال زیاد این قسمت از کرایسیس نه تنها گرافیک بالایی خواهد داشت ..بلکه گیم پلی ..هوش مصنوعی و 100 البته داستان خوبی هم خواهد داشت. شخصیت پردازی بازی هم خوب خواهد شد.بچه ها بنظرتون کرایسیس جدید که موخواد بیاد چه ویژگی های جدید غیر گرافیک اضافه کردن تا آدمو جذب خودش کنه....اگر کسی میدونه بگه..
درسته من هم پولامو جمو جور کردم می خوام 2 تا کارت بخرم ..تا بلکه بتونم یک فریم بالایی بگیرم..Wow عجب گرافیکی !!!!
از 4870X2 خودم نا امیدم بتونه اینو اجرا کنه![]()
منظورت اگه سخت افزار هستش که......خب این طوری درست کردن..بازي زيبايه نمي دونم چرا اينقدر اين بازي به گرافيك بالا احتياج داره ....
سلام عنوان تاپیک به Crysis 2 تغییر پیدا کرد!
ممنون بابت تاپیک خوبتون!
خوب من اینو جواب میدم. کارت های گرافیک پایین قدرت پردازش اون ندارن پس برای بهتر ساختن بازی حتما به یک کارت گرافیک بالاتر نیاز بوده تا تمامه نیازهای برنامه نویسان برطرف کنه...چون اگر باید همون بازیو رویه سیستمی که گرافیک پایینتری داره میساختن باید زمان و هزینه ی بسیار زیادی صرف میکردن هرچند الان هم میکنن آخر هم نمیتونستن به خوبی اون بسازن چون سخت افزار قدرت کشش نداشت...بازي زيبايه نمي دونم چرا اينقدر اين بازي به گرافيك بالا احتياج داره ....
ولی دیگر یک سری نواقص برروی اونا حل شده و احتیاجی به بازسازی دوباره و به اصطلاح شروع از پله ی اول نیست...
و لی مهمترین مسئله همونه که کارتای گرافیک قدیمی قدرت پردازش اطلاعات و ویژگی های زیاد این بازیو ندارند...
برای من یه سوأل هست که از DX11 این بازی پشتبانی نمیکنه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)