اي يادش به خير اين کوئيزها ...... هر جلسه اوسدا کوئيز مي گرفت و من يادم نمياد که يه بار يه کوئيز رو درست و حسابي بنويسم .
تقريبا برنامه اين ميشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اي يادش به خير اين کوئيزها ...... هر جلسه اوسدا کوئيز مي گرفت و من يادم نمياد که يه بار يه کوئيز رو درست و حسابي بنويسم .
تقريبا برنامه اين ميشه :
آقا من این پیمانه رو نفهمیدم
این مثال بدون پیمانه
::::
توضیح ::::: a تو برنامه نخودی است
اومدم با + و - و / و پیمانه؟ بنویسم که نشد![]()
برنامه اين ميشه :
راستي پيمانه همون % ميشه .
سلام.
در واقع این یعنی اعدادی که خودشون با مقلوبشون برابر هستن.
بنابراین شما باید برنامه ای بنویسید که مقلوب یه عدد رو حساب کنه و با خودش مقایسه کنه و اگر مساوی بودن بگه جناس قلب هست.
برای مقلوب کردن عدد میتونید از برنامه زیر استفاده کنید
که در اون n عدد اولی هست که در هر مرحله تغییر میکنه و وقتی حلقه تموم میشه m مقلوب عدد هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مقایسه هم میتونید از یه شرط if استفاده کنید مقلا این:
که در اون t یه نسخه از عدد اولیه هست که در هنگام ورود تهیه کردیم برای اینکه بتونیم در اینجا با نتیجه مقایس کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی کد برنامه اینجوری میشه ( البته قسمت های جزیی به عهده خودتون):
اگه مکل داشتید کدی که امتحان کردید رو اینجا بگید تا اصلاحش کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه اعداد مقلوب رو با Stack خیلی راحت میشه حل کرد . یکی یکی push کنه و بعد pop کنه .
با سلام
لطفا کمکم کنید داشتم برنامه الگوریتم زیر رو مینوشتم که گیر کردم با توجه به عکس زیر که از الگوریتم هستش میتونید بگید چطوری باید دستور بدم که برگرده و ch رو دوباره بگیره؟؟؟
من برنامه رو اینطوری نوشتم (ناقصه البته)
میگم اگه دوباره بنویسم
مشکل حله؟ معادل این برگشت میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا سریع کمک کنید....
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)