تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: هفته هشتم لالیگا: رئال و بارسا پس از آن دو شکست

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مسی: از این پیروزی خوشحالم

او می‌گوید می‌دانست اوضاع به روال طبیعی برمی‌گردد...

سایت گل – لیونل مسی مهاجم بارسلونا گفته می‌دانست که همه چیز به شرایط عادی برخواهد گشت. بارسا شب گذشته توانست رئال ساراگوسا را شش بر یک شکست دهد تا حاشیه امن سه امتیازی در صدر جدول پیدا کند. گل عالی مسی در انتهای بازی حسن ختامی بر عملکرد خوب او در این بازی بود.

مسی گفت: «بسیار از این بازی لذت بردیم، به ویژه این که نتیجه به سود ما شد. مدتی طول کشید به گل برسیم چون گاهی در همان دقایق ابتدایی گل می‌زنیم. خوشحالم که خودم هم توانستم گل بزنم.»

او درباره شرایط خودش هم می‌گوید: «خسته نبودم، فقط از نظر روحی و پس از آن اتفاقاتی که با تیم ملی افتاد و آن بازی بد در والنسیا، کمی نیاز به آرامش داشتم. اما می‌دانستم که نیازی به اضطراب نیست و باید آرام بود.»

مسی همچنین گفته از اعتماد پپ گواردیولا راضی است: «او با من مانند یک انسان رفتار می‌کند و در داخل و خارج از میدان رفتار خوبی با من دارد. هم‌تیمی‌ها هم همیشه به من اعتماد داشته‌اند و این برای من عالی است. همچنین باید از طرفداران تشکر کنم که وقتی اوضاع خوب نبود از من حمایت کردند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/10/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گواردیولا و ستایش از بازیکنان

او می‌گوید مسی نیاز به کمی تشویق داشت...

سایت گل – پپ گواردیولا مربی بارسلونا پس از پیروزی خردکننده شش بر یک تیمش مقابل رئال ساراگوسا از بازیکنانش تمجید کرد. او گفت: «بسیار پیش می‌آید که موضوعی بد در نهایت دستاوردی خوب به همراه دارد. گاهی اوقات انجام بازی‌های بد باعث می‌شود تیم به خود بیاید و به حرکت رو به جلوی خود ادامه دهد.»

گواردیولا درباره نمایش لیونل مسی گفت: «هرگز تردیدی درباره مسی وجود نداشت. هنگامی که او در بهترین شرایط خود نیست نیاز به کمی تشویق دارد.»

مربی کاتالان همچنین از سیدو کیتا، هافبک اهل مالی تیمش هم ستایشی ویژه داشته است. او در این بازی هت‌تریک کرد و گواردیولا درباره‌اش گفت: «او بازیکنی بسیار شایسته است. زلاتان هم بازی به بازی قدرتمندتر، قوی‌تر و پویاتر می‌شود.»

بارسا حالا سه امتیاز با رئال مادرید، تیم دوم جدول فاصله دارد. آنها در هشت هفته‌ای که از لالیگا گذشته تنها دو امتیاز از دست داده‌اند.

کد:
    2009/10/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آخرین وضعیت اسپانیا

جدول:
    1- بارسا با 22 امتیاز و بدون شکست
    2- رئال مادرید با 19 امتیاز
    3- سویا با 16 امتیاز
    4- والنسیا با 15 امتیاز

گلزنان برتر:
    1 و 2 - زلاتان و ویا با 7 گل
    3 و 4 - پاندیانی و مسی با 6 گل

گلرهای برتر:
    1- والدز با 4 گل خورده در 8 مسابقه
    2- کاسیاس با 6 گل خورده در 8 مسابقه
    3- کمنی با 8 گل خورده در 8 مسابقه

با 23 گل زده و 4 گل خورده بهترین حمله و دفاع نیز در اختیار بارسلونا هست. همچنین تفاضل.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض زلاتان: از میهایلوویچ کاشته زدن یاد گرفتم

مهاجم سوئدی بارسا کاملا از شرایط خود در نیوکمپ راضی است.

سایت گل-زلاتان ابراهیموویچ پس از درخشش کم نظیر در بازی با ساراگوسا شرایط خود در بارسا را مطلوب توصیف میکند.

«من هر روز بهترو بهتر میشوم و در هر بازی هم سعی میکنم بهترین فرم بازی ام را داشته باشم.»

زلاتان یک گل زیبا از روی ضربه کاشته به ساراگوسا زد و درباره توانائی اش روی این ضربات حرف میزند
    «من در اینتر با میهایلوویچ تمرین کاشته زنی میکردم و وقتی شما کنار او این کار را انجام دهدی،فقط میتوانیددرست ضربه زدن را یاد بگیرید چون سینیشیا این کار را عالی انجام میداد.»
    زلاتان درباره ناکامی سوئد در راه صعود به جام جهانی هم گفته انتظارات از این تیم بالا بود.
    حالا این مهاجم قصد دارد با بارسا به اهداف خود برسد.

کد:
    2009/10/27

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •