تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: بودجه مهم نیست!یه سیستم خدا میخوام!چقدر بذارم کنار؟

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به نظر من این کارت با توجه به قیمت که 220 تومن هست کارت خوبیه تقریبا با GTX 260 /216 قدرتش یکسانه ولی از 4890 ضعیفتره و حسنی که داره از Dx 11 پشتیبانی میکنه .
    ولی برای این دوستمون که بودجه مهم نیست جایی که 5870 هست چرا 5770 ؟ یه ماه دیگه هم 5950 و 5970 در میاد اگه صبر کنن .

با نظر شما موافقم . منتها با قطعه که موجود بود پیشنهاد دادم .

2. 2 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

میدونید که دقیقا کی میاد؟
    قطعاً تا سه، چهار ماه آینده به بازار ایران میرسند.

هارد معمولی رو با SSD میشه Raid 0 کرد؟؟؟
    یکی از دلایلی که هاردها رو به هم Raid میکنند سرعت پایین هارد هست، که توجه به ورود هاردهای SSD این قضیه کاملا از دور خارج شده است.

شما وقتی 2 تا هارد ساتا رو با هم Raid میکنید حداکثر سرعت هارد شما دو برابر میشه، این درحالی هست که سرعت هاردهای جامد (SSD) صد برابر هاردهای ساتا هست. با توجه به تفاوت بسیار زیاد سرعت در هاردهای ساتا و SSD اصلاً منطقی نیست که اونها رو با هم Raid 0 کرد. چرا که اگر یک هارد جامد رو با هارد ساتا Raid 0 بکنید، سرعت هارد جامد شما شدیداً افت میکنه.

من پیشنهاد میکنم از هارد SSD به عنوان هارد اصلی (فقط برای نصب ویندوز) و از هارد ساتا به عنوان هارد جانبی (ذخیره اطلاعات{فیلم، عکس، موزیک و ...}) استفاده بشه.

4. این کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یکی از دلایلی که هاردها رو به هم Raid میکنند سرعت پایین هارد هست، که توجه به ورود هاردهای SSD این قضیه کاملا از دور خارج شده است.
    بخش عمده صحبت های شما به هیچ وجه صحیح نیست.

RAID کردن SSD ها بین کاربرها بسیار طرفدار داره و خیلی از سریعترین هاردهای SSD که در بازار می بینید خودشون در داخل از RAID0 استفاده می کنند.

شما وقتی 2 تا هارد ساتا رو با هم Raid میکنید حداکثر سرعت هارد شما دو برابر میشه، این درحالی هست که سرعت هاردهای جامد (SSD) صد برابر هاردهای ساتا هست. با توجه به تفاوت بسیار زیاد سرعت در هاردهای ساتا و SSD اصلاً منطقی نیست که اونها رو با هم Raid 0 کرد. چرا که اگر یک هارد جامد رو با هارد ساتا Raid 0 بکنید، سرعت هارد جامد شما شدیداً افت میکنه.
    سرعت Read سریعترین SSD های دنیا بدون RAID نهایتا به 300MB/s می رسه که نهایتا چیزی حدود دو برابر سریعترین HDD های دنیاست نه صد برابر. سرعت Write اونها هم نزدیک به 200MB/s هست که باز هم پایین تر از دو برابر سرعت های سریعترین HDD های دنیاست... با در نظر گرفتن این که برای حدود 32 گیگابایت SSD خیلی سریع لازمه حدود 400 دلار هزینه بشه ولی برای 500 گیگابایت HDD سریع نهایتا حدود 60 دلار هزینه میشه بدون شک RAID5 کردن سه یا چهار HDD هم کارایی بهتری نسبت به SSD در اختیار کاربرها قرار میده، هم بیش از 30 برابر فضای بیشتر و هم قیمت پایین تر و هم امنیت اطلاعات مناسب.

البته صحبت های شما درباره RAID کردن یک SSD و یک HDD کاملا درسته، برای بهره گیری از ماکزیمم کارایی نسبت به هزینه یا باید SSD ها رو با هم RAID کنید یا HDD ها رو با هم. RAID کردن SSD و HDD فقط حکم هزینه اضافی بدون افزایش کارایی و ظرفیت رو داره...

اگه هدف فقط رسیدن به بالاترین سرعت ممکن باشه، باید چند SSD خیلی سریع رو با هم RAID کرد یا از SSD هایی که در خودشون از RAID استفاده شده استفاده کرد ...
    اگه هدف رسیدن به سرعت خیلی خوب با هزینه معقول نسبت به کارایی و ظرفیت باشه استفاده از سه یا چهار HDD در RAID5 می تونه بهترین حالت ممکن باشه.

6. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به نظر من که همین خوبه:
    CPU : INTEL I7 975 1300000
    M/B : GIGABYTE EX58 EXTREME 585000
    RAM : 6X2GIG MUSHKIN DDR3 XP3 650000
    HDD : 2X1TERABYTE SEAGATE RAID0 180000
    VGA : 2XGIGABYTE HD5870X2 HEMLUCK 1600000
    PSU : GREEN GP1230 235000
    CASE : COOLER MASTER NVIDEA STALCKER 340000
    LCD : 2XSAMSUNG P23500 500000
    یه کارت صدای خوبم بهش معرفی کنید که جلو سیستم کم نیاره
    رم هم یکم زیاده بنظرم مگه می خوای 20 تا بازی با هم اجرا کنی؟
    اگه بخوای 2 تا رندر بکنی + کرایسی اینهمه رم نمی خوای بایا
    البته اگه خداتومن پول داری بهتره یکم صب کنی تا CORE i9 بیاد
    چون وقتی میاد گرونه کسی پیشنهاد نمیده ولی تو که ماشالا وضعت خوبه واستا تا اونا بیان
    همینطور در مورد کارت گرافیکای بهتر که حداقل 295 رو بکشن پایین
    در کل بهتره صب کنی
    ولی اگه می خوای سرور بزنی باید بری به فکر xenon
    گرافیک 5870x2 نداریم و هیچ خبری هم نیست که میاد یا نه لطفا از خودتون در نیارین تازه قیمتشم معلوم نیست از کجا اوردین در ضمن 12گیگ رم؟؟؟؟ چه خبره الان بالاترین بازی ها با 4گیگ اجرا میشه که دوستمون میتونن 6 یا 8 گیگ بخرن

8. این کاربر از kinder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

بخش عمده صحبت های شما به هیچ وجه صحیح نیست.

RAID کردن SSD ها بین کاربرها بسیار طرفدار داره و خیلی از سریعترین هاردهای SSD که در بازار می بینید خودشون در داخل از RAID0 استفاده می کنند.
    البته در اینکه اطلاعات شما از من خیلی بیشتره شکی نیست. اما نوشته‏های بالای من بر اساس مقاله‏هایی بود که خوندم. نمونش هم در مقاله ای که آدرسش رو براتون گذاشتم اینطور گفته:

"Raid کمبود سرعت هارد را که یکی از بزرگترین مشکلات سرعت یک سیستم هست را تا حدودی برطرف میکند و شما را از خرید هاردهای اسکازی یا همان هاردهای سرعت بالا یا سری جدید که معرف به هاردهای SSD هست را تاحد زیادی حل میکند. (از لحاظ قیمت)"

" این مورد برای هاردهای قبل از سال ۲۰۰۲ بود، که مشکل تولیدحافظه با ظرفیت بالا داشتن با آمدن Raid این مشکل را حل کردن که چند هارد را با Raid بهم وصل می کردن"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرعت Read سریعترین SSD های دنیا بدون RAID نهایتا به 300MB/s می رسه که نهایتا چیزی حدود دو برابر سریعترین HDD های دنیاست نه صد برابر. سرعت Write اونها هم نزدیک به 200MB/s هست که باز هم پایین تر از دو برابر سرعت های سریعترین HDD های دنیاست... با در نظر گرفتن این که برای حدود 32 گیگابایت SSD خیلی سریع لازمه حدود 400 دلار هزینه بشه ولی برای 500 گیگابایت HDD سریع نهایتا حدود 60 دلار هزینه میشه بدون شک RAID5 کردن سه یا چهار HDD هم کارایی بهتری نسبت به SSD در اختیار کاربرها قرار میده، هم بیش از 30 برابر فضای بیشتر و هم قیمت پایین تر و هم امنیت اطلاعات مناسب.
    در مورد سرعت هارد SSD هم در این مقاله اینطور نوشته:

"100 برابر سریع تر
    حافظه های SSD دارای زمان دسترسی اطلاعات بین 35 تا 100 میکرو ثانیه هستند. این عدد برای هارد دیسک ها حدود 5000 تا 10000 میکرو ثانیه است. و این به این معنی است که حافظه های SSD حدود 100 برابر سریع تر از هارد دیسک های فعلی هستند. از طرف دیگر در SSD ها چون هد برای خواندن اطلاعات وجود ندارد اطلاعات در هر لحظه از هر مکان حافظه قابل خواندن هستند بنابراین این موضوع هم سرعت دسترسی به اطلاعات را افزایش می دهد."

کد:
    با این حال من اینقدر به اطلاعات شما ایمان دارم که اگه شما بگید اشتباه گفتند قبول میکنم.

10. 2 کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظر من که همین خوبه:
    CPU : INTEL I7 975 1300000
    M/B : GIGABYTE EX58 EXTREME 585000
    RAM : 6X2GIG MUSHKIN DDR3 XP3 650000
    HDD : 2X1TERABYTE SEAGATE RAID0 180000
    VGA : 2XGIGABYTE HD5870X2 HEMLUCK 1600000
    PSU : GREEN GP1230 235000
    CASE : COOLER MASTER NVIDEA STALCKER 340000
    LCD : 2XSAMSUNG P23500 500000
    یه کارت صدای خوبم بهش معرفی کنید که جلو سیستم کم نیاره
    رم هم یکم زیاده بنظرم مگه می خوای 20 تا بازی با هم اجرا کنی؟
    اگه بخوای 2 تا رندر بکنی + کرایسی اینهمه رم نمی خوای بایا
    البته اگه خداتومن پول داری بهتره یکم صب کنی تا CORE i9 بیاد
    چون وقتی میاد گرونه کسی پیشنهاد نمیده ولی تو که ماشالا وضعت خوبه واستا تا اونا بیان
    همینطور در مورد کارت گرافیکای بهتر که حداقل 295 رو بکشن پایین
    در کل بهتره صب کنی
    ولی اگه می خوای سرور بزنی باید بری به فکر xenon
    چرا سرور دو پردازنده‌ای ببنده و فرکانس رو ببره بالا (حتی 950). با توجه به کارایی با سه یا یکی. می‌تونه سه تا وی22 یینده. یک کارت گرافیک5780 هم کافیه(آی‌فینیتی هنوز کراس پشتیبانی نمی‌کنه؛ لازم هم نیست). کیس هم کازموس کافیه با چارتا از حافظه جامدهای سامسونگ(سفارشی شاید). بورد اصلی هم ایسوز یه مورد با کارت صدای خاص (بدون داخلی) داره که منتخبه. رم 9یا دوازده(غیر بافر هم می‌پذیره).بعد می‌شه یا نسل بعد کراس کرد(چند نمایشگری که پشتیبانی شد ).

12. این کاربر از m654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Last edited by m654; 02-11-2009 at 15:57.

14. این کاربر از m654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

توي سايت hardware.info به روز ترين سيستمهاي جهاني رو زده. ميتوني بسته به نيازت يكيشون رو انتخاب كني.

16. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

البته در اینکه اطلاعات شما از من خیلی بیشتره شکی نیست:
    این صحبت درست نیست ..
    "Raid کمبود سرعت هارد را که یکی از بزرگترین مشکلات سرعت یک سیستم هست را تا حدودی برطرف میکند و شما را از خرید هاردهای اسکازی یا همان هاردهای سرعت بالا یا سری جدید که معرف به هاردهای SSD هست را تاحد زیادی حل میکند. (از لحاظ قیمت)"

" این مورد برای هاردهای قبل از سال ۲۰۰۲ بود، که مشکل تولیدحافظه با ظرفیت بالا داشتن با آمدن Raid این مشکل را حل کردن که چند هارد را با Raid بهم وصل می کردن"
    این متن ارتباطی با صحبت ما نداره .. گفته RAID باعث بالا رفتن سرعت میشه و دیگه نیازی به هزینه بالا برای هاردهای SCSI یا SSD ها نیست.

در مورد سرعت هارد SSD هم در این مقاله اینطور نوشته:

"100 برابر سریع تر
    حافظه های SSD دارای زمان دسترسی اطلاعات بین 35 تا 100 میکرو ثانیه هستند. این عدد برای هارد دیسک ها حدود 5000 تا 10000 میکرو ثانیه است. و این به این معنی است که حافظه های SSD حدود 100 برابر سریع تر از هارد دیسک های فعلی هستند. از طرف دیگر در SSD ها چون هد برای خواندن اطلاعات وجود ندارد اطلاعات در هر لحظه از هر مکان حافظه قابل خواندن هستند بنابراین این موضوع هم سرعت دسترسی به اطلاعات را افزایش می دهد."
    این صحبت سایت نارنجی هم صحیح نیست.

این درسته که زمان دسترسی (Access Time) در SSD ها نسبت به HDD ها بسیار کمتر است، ولی زمان دسترسی فقط یکی از فاکتورهایی هست که در سرعت حافظه تاثیر داره و یک فاکتور حیاتی هم به حساب نمیاد.

چیزی که به عنوان سرعت هارد همیشه مطرح بوده و بیشترین تاثیر رو هم در کارایی داره Transfer Rate هست، که اعداد و ارقامش مشابه همون هاییست که در پست قبلی اشاره کردم.

با این حال من اینقدر به اطلاعات شما ایمان دارم که اگه شما بگید اشتباه گفتند قبول میکنم.
    همونطوری که من اکثر مواقغ از کاربرها برای تایید صحبتهاشون درخواست مدرک معتبر می کنم، انتظار ندارم صحبت های من توسط بقیه بدون مدرک پذیرفته بشه. هرجا که احساس میشه مطلبی که من بهش اشاره کردم اشکال داره یا نیاز به مدرک/توضیح بیشتر هست با کمال میل می تونم مدرک ارائه کنم.

18. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سیستم تا یک ملیون بگیر

بعداز یه سال اینو بگیر سیستم قبلی رو ترکیب کن با این

کد:

20. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •