آقا چرا به خودت زحمت میدی.
آدرس بده شب با بچه ها تشریف میاریم دزدی
خوب سیستم بدبخت رو میفروختی.
راهش این نیست خداییش.
یکم هم به بابات حق بده.تو این مملکت پول دراوردن سخته.مگه اینکه خیلی پولدار باشی ......
آقا چرا به خودت زحمت میدی.
آدرس بده شب با بچه ها تشریف میاریم دزدی
خوب سیستم بدبخت رو میفروختی.
راهش این نیست خداییش.
یکم هم به بابات حق بده.تو این مملکت پول دراوردن سخته.مگه اینکه خیلی پولدار باشی ......
به من هم آدرس بدی ها باهم این کار رو انجام بدیم. شریک نمی خوای ؟
دوست من مشخصات کامل سیستم رو بده.
ببینم می ارزه یا نه ؟ ازت می دزدیم پولشو بهت می دیم. می خوای قسطی کن که بابات نفهمه که چه طوری پول ها رو بدست آوردی
من که در مورد سیستم جدید خریدن خیلی باور نکردم ولی اگه اینطور هست بهترین کار پاپیچ شدن هست!
اگه هم اطلاعاتی مد نظر هست تو شرکت و ... باید هارد رو نابود کنی اگه هم تسویه حساب شخصی هست می تونی چند نفر رو اجیر کنی که حسابی از خجالتش دربیان در غیر این صورت یک راه ساده بدون خونریزی و دخالت دست جریان غیر مجاز به مادربرد و اتصال هست برای سی پی یو هم در اوردنش و کندن یکی از پینها یا یادگاری نوشتن با یک شی فلزی
خدا خودش همه رو هدایت کنه...
فکر نکنم قصد این بنده خدا اذیت و آزار دیگران باشه. آدم چه میدونه! شاید راست میگه شاید هم دروغ! به هر حال تمامی دوستان راهنمائی های لازم در این خصوص را کرده اند!
من هم با دوستمون Amir_toos کاملا موافقم.
و اعتقاد دارم که دیگه پست دادن تو این تاپیک کافیه.
به قولی خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه.
و یک جمله هم به دوست پرسنده تاپیک بگم که هیچ وقت برای حل مشکل لقمه رو دور سرت نچرخون.
و تو این مملکت خراب سعی کنیم همیشه کمی منطقی تر به خواسته های پدر و مادرمون جواب بدیم مخصوصا خواسته های مالی اونها.
موفق باشی
اگه اسمبلی بلدی شروع کن کد نویسی سه سوته با یه برنامه کل سیستمو به فنا میدی !
توی شبکه های p2p هم میتونی دنبال سوپر گجتها باشی !
بقیشو نمیگم چون بد اموزی داره ! دهه !×!![]()
دوست خوبم (capitan black) در پست قبلی بنده گفتم تمام راهنمائی های لازم توسط دوستان انجام شده و خواهشا بحث رو کش ندین.
مفید بود،، ممنون.
Last edited by lifeless; 04-11-2009 at 11:15. دليل: ا
من پیشنهادم اینه که با استفاده از یه کابل USB که سره دیگش بازه برق مستقیم در حینی که سیستم در روشن هست بهش بدی مطمئن باش سیستمت به کل داغون میشه. البته مواضب باش که خودت داغون نشی یه موقعهای!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)