اگر به عنوان کول دیسک بخوایم استفاده کنیم هم باز باید دنبال فولدر خاصی بگردیم و دردسر داره؟
سیستمش به صورت plug&play هست یا اینکه باید درایور نصب بشه؟
اگر به عنوان کول دیسک بخوایم استفاده کنیم هم باز باید دنبال فولدر خاصی بگردیم و دردسر داره؟
سیستمش به صورت plug&play هست یا اینکه باید درایور نصب بشه؟
نه دیگه ... این یکی از قابلیت های اصلی اش محسوب میشه .. در نتیجه به راحتی می تونی از این قابلیت استفاده کنی ... یعنی دستگاه رو می بری توی اون حالت و بعد مثل یه درایو شناخته میشه ...
//
نه ... plug and play نیست و نیاز به نصب نرم افزار مخصوص (itunes) داره ... این ویژگی مشترک اکثر مدلهای سطح بالاست و محدود به ipod نیست ... ضمنا نرم افزار همراهش بسیار خوشدسته ...
از اطلاعات خوبی که دادی خیلی ممنونم seymour جان.
حالا بریم سر اصل مطلب، راستش یکی از دوستان ما اینطور که میگه از انگلیس براش یک آیپود 60 گیگی هدیه آوردن...
به من گفت حاضره به قیمت 250،000 تومان به من بفروشه، حالا به نظر شما می ارزه؟؟؟
نسبتا می ارزه ... چون ipod ایران گارانتی خاصی هم نداره که دلمون واسه اون بسوزه ... یه چک بکن حتما که یه وقت volume اش رو محدود نکرده باشن (بعضی از کشورهای خارجی این کار رو روی ipod کرده بودن که صداش از یه حدی بالاتر نمی رفت... هرچند من دقیقا در جریان جزئیاتش نیستم)
بهرحال اگه نو باشه ، به نظرم حول و حوش 250 می ارزه ... حالا شاید 10-20 تومن پایین تر ...
میخواهم ipod classic بخرم بخرم ظرفیت 80 گیگابایت قیمت در ایران چند است
80GB = 320
160GB = 420
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستان برای منipod nano 8GB هدیه آورده
اگه سوالی داشتین در خدمتم
در مورد صداش باید بگم که عالیه هم کیفیت و هم بلندی
کاراییش هم برای چند روز اول واقعا لذت بخشه اما بعد از چند روز عادی می شه
با سلام قیمت آی پاد 80 گیگابایتی 350هزارتومان است
سلام,
دوستان کسی قیمت جدید ipod touch 16gb آک رو داره؟
دست دوم تمیزش چند می ارزه؟
اگه گیر بیاری باید نزدیک 350 تومن باشه ...
دست دومش با توجه به اینکه تازه خرید تاچ مد شده نباید خیلی کار کرده باشه .. اما بهرحال ظرافت زیادش باعث میشه که حواست رو خیلی جمع کنی ... همین 16 گیگ رو من اگه کسی مثلا 200 بده دست دومش رو می خرم احتمالا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)