alucard جان با این تعاریف باز هم شما پیشنهاد میکنید ال جی از لیست خرید حذف بشه؟
alucard جان با این تعاریف باز هم شما پیشنهاد میکنید ال جی از لیست خرید حذف بشه؟
دوست عزیز اگر این مدل رو خریدی حتمآ بقیه دوستان این تالار رو هم از کم و کیفش با خبر کن.
من معذرت میخوام اگر زیاد سوال میکنم ولی نکات فنی این تلوزیونها اصولآ زیاد هست .
این حالت blooming یا هاله نور که در این تلوزیون وجود داره آیا به اندازه ای هست که من بیننده در داخل فروشگاهها بتونم تشخیص بدم و این مسئله در چه شرایطی از لحاظ نور محیط بیشتر نمود داره و آیا
صرفآ در اطراف تصاویر سفید با پس زمینه مشکی بوجود میاد یا در حالتهای دیگه هم ممکنه تولید بشه؟
دوست عزیز من هیچوقت همچین پیشنهادی نمیکنم مطلبی که من بهش اشاره کردم این بود که با پول این پنل انتخابهای بهتر هم وجود داره که هوشمندانه تر به نظر میرسن حالا این به عهده شخص هست که انتخاب انجام بده ممکنه بعضیا به پلاسما پنلها اطمینان کافی نداشته باشن یا اینکه از برند ال جی خوششون بیاد این مسئله دیگه یک مسئله شخصی هست.
ممکنه توی یک نمای تاریک بتونید تشخیص بدید معمولا این مشکلات زمانی که تو اتاقی با نور کم مثل محیط خونه مشغول تماشای فیلمهای سینمایی باشید بیشتر نمود پیدا میکنه و ممکنه برای بعضی دوستان قابل گذشت باشه ولی به هر حال مشکلی هست که وجود داره.
به عنوان مثال این تصویر سونی X450 هست در زمان نشون دادن Title فیلم بت من.
محتوای مخفی: عکس
Last edited by *Alucard*; 03-11-2009 at 15:04.
بعد از چند روز گرفتاری بالاخره امروز موفق شدم این تلوزیون رو از نزدیک ببینم.
تعداد کمی از نمایندگیها این تلوزیون را داشتند و متاسفانه همگی تصویر یکسانی رو که قسمتهایی از چند
فیلم سینمایی بود رو پخش میکردن.در اولین نگاه شاید در مقایسه با ال سی دی های مطرح ال جی مثل
LH500 یا LH700 تفاوت کمی ببینید ولی با کمی دقت تفاوتها آشکار میشود.ابتدا زمانیکه تصویر یک صفحه
کاملآ سفید را نمایش میدهد در LH900 یک تصویر کاملآ سفید و زیبا را مشاهده میکنید ولی در ال سی دی
ها تنها تصویری متمایل به سفید یعنی حدفاصل بین سفید و خاکستری روشن دیده میشد.
در حرکات سریع و تصاویر اکشن فیلم ها شخصآ هیچ تاخیر و یا جاماندنی در تصاویر مشاهده نکردم و از این
لحاظ با ال سی دی ها ال جی و حتی ال ای دی های سامسونگ کاملآ متمایز بود و همچنین با دقت در
صورت ها تفاوت کیفیت و کنتراست بالاتر این تلوزیون مشخص میگردد.
کیفیت نماهای مشکی عالی بود و بخصوص در قسمت انتهایی فیلم که نوشته های سفید در پس زمینه
مشکی نمایش داده میشود کیفیت و عمق رنگ مشکی بیشتر جلب توجه میکرد و البته بنده هیچ هاله نوری
در این شرایط مشاهده نکردم که شاید به دلیل روشنایی محیط مغازه ها باشد.در مورد امکانات جانبی هم
باید این تلوزیون رو از فول ترین تلوزیونهای بازار نامید. از باب پخش صدا بمراتب صدای قوی تری از سایر
ال ای دی ها مشاهده کردم بخصوص سیستم جدیدی از باندها که در چهار طرف تلوزیون وجود دارند. در کل
ارائه چنین محصولی آنهم از کمپانی ال جی همچنان برای من جای تعجب دارد. شاید تنها نکته منفی این
تلوزیون که البته سلیقه ایست پهن تر شدن این پنل نسبت به ال سی دی های هم مدل و یا ال ای دی های
سامسونگ باشد که به جهت تکنولوژی جدید و استفاده از حدود 600 لامپ ال ای دی در آن امری اجتناب ناپذیر
به نظر میرسد .
بالاخره خریدم! با یک سینمای خانگی. کیفیت تصویرش عالیه. برای مقایسه با G10 یا سری x سونی باید یک صحنه و تنظیمات مساوی در3تاشون بذاریم تا بتونیم درست قضاوت کنیم. که این امکان برای من وجود نداره اما در صحنه های متفاوت اختلافی بین lh90 و X ندیدم. کیفیت صداش با توجه به بلندگوهای مخفیش خیلی واضحه که فکر میکنم یکی از برتریهاش نسبت به g10 باشه. بلوتوث هم که داره و برای استفاده از هدست کارو راحت کرده که البته کاربردهای دیگه ای هم داره که کم در کنارusb کم بکار میاد. سینماش هم با آخرین ولوم , صدای ناهنجاری تولید نمیکنه.
كاملا درسته كه ميتونيم به قول شما انتخاب هوشمندانه تري بكنيم
من بايد يه تلويزيون براي خونمون انتخاب و معرفي كنم........ اگه برا خودم بود بدون شك g10 ميگرفتم.......ولي الان نظر خانواده مهمتره چون اين tv مال اونهاست و اونا به دكور بيشتر از كيفيت توجه ميكنن......
حالا من بايد كاري كنم كه نه سيخ بسوزه و نه كباب.....
با اين اوصاف شما از نظر فني كدوم رو به به من پيشنهاد ميكنين:
40" سوني x450
40" ال جي led
يا مواردي كه من نميشناسم....
تشكر فراوان
مباركه
ممكنه يه عكس ازش بزاريد...
ممنون
مبارک باشه.
من بدلیل گرفتاری تا امروز نتونستم برم جمهوری ولی در اولین فرصت میخرمش.
راستی سینمای خانگی هدیه خودش رو گرفتی یا سینمای دیگه ای رو انتخاب کردی؟
در مورد کیفیت تصویرش با ماهواره و آنتن تلوزیون داخلی و کلآ کیفیت تصاویرش در شرایط مختلف بخصوص نور کم ما را هم مطلع کن.
ممنون. بله سینمای خودشو گرفتم. کیفیتش با آنتن معمولی مثل بقیه lcdهاست کیفیت ماهواره خوبه. dvdرو خیلی خوب نشون میده رنگهاش طبیعیه اصلا در تصاویر تاخیر نداره. نقطه قوتش زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه و اینکه کنتراسش نسبت به بقیه lcdها خیلی عالیه. امشب یه عکس تو تاریکی میندازم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)