سلام من این مدل رو خریدم و تلویزونم سامسونگ هست میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم صدای تلویزیون رو از این باند ها بشنوم؟؟
فکر میکنم باید حتما سینما خانگی هم مارک سامسونگ میگرفتم تا میتونستم صدای برنامه های تلوزیون رو از بانها بشنوم![]()
سلام من این مدل رو خریدم و تلویزونم سامسونگ هست میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم صدای تلویزیون رو از این باند ها بشنوم؟؟
فکر میکنم باید حتما سینما خانگی هم مارک سامسونگ میگرفتم تا میتونستم صدای برنامه های تلوزیون رو از بانها بشنوم![]()
خروجی صدای تلویزیون رو به AUX IN یا Line IN وصل کنید و تو سینما خانگی سورس رو روی AUX بذارید.
در کامل کردن حرف دوست دیگر کابل مورد نیاز برای وصل کردن aux نامش تسولینک TOSLINK است ( اگر درست تلفظ کرده باشم )
که اطلاعات رو با نور انتقال میده
اطلاعات بیشتر در مورد کابل خواستین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این کابل رو از کجا باید تهیه کنم تو 2 تا از نمایندگی های اطرافمون که رفتم هیچ کدومشون حتی اسمش رو هم نشنیده بودن و میگفتن باید 2 فیش بزنی((جالبتر اینکه میگفتن باید اورجینال باشه وگرنه صدا 5.1 بخش نمیکنه))
اگر من با این فیش سینما خانگی رو به تلویزیون(سامسونگ)بزنم میتونم کم و زیاد کردن صدا رو با همون کنترل سامسونگ داشته باشم؟؟اخه رو تلویزیون های ال جی این قابلیت وجود داره اگر این سنما خانگی رو به ال جی میزدم ((سامسونگ ما هم از HDMI_CECپشتیبانی میکنه اما نمیدونم چطوری باید این باند هارو تحت پوشش کنترول ساونگ در بیارو(منظورم ولوم هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)