تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: خرید 3 قطعه رم و پردازنده و مادبرد

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

AMD athlon II x4 620 120T
    یا
    amd phenom II x3 710 130T
    توی فتوشاپ هر دو از 7500 بهترن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. این کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

AMD athlon II x4 620 120T
    یا
    amd phenom II x3 710 130T
    توی فتوشاپ هر دو از 7500 بهترن :
    کد:
    کد:
    ممنون رفیق

واقعا بنچ مارک ها جالب بودند
    تو چند تا چیز مثل کانورت کردن شاید amd قوی تر بود ولی در کل 7500 به نظر من بهتر بود
    اون فتوشاپ هم فکر نکنم اون قدر تاثیر محسوس داشته باشه که من پردازنده رو عوض کنم
    راستیتش من تا حالا با AMD کار نکردم و اینتل برند مورد علاقه ی من هستش
    ولی بازهم به خاطر همکاریت متشکرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

البته در بین پردازنده های AMD گزینه هایی مثل همونایی که دوستمون معرفی کردند وجود داره که با E7500 رقابت می کنند. (هر چند در اکثر تست ها هم برتر نبودند. مثلا پردازنده 620، از بین 30 تا تست توی 23 تاش شکست خورده، و به جز تبدیل فرمت های ویدیویی و یکی دو کاربرد تخصصی (POV ؟؟؟) توی تست های دیگه هرجا هم برتر بوده، برتریش محسوس نبوده. توی تست فتوشاپ، کاری رو که پردازنده 7500 توی 31 ثانیه انجام می ده این پردازنده توی 29 ثانیه انجام داده. یعنی اختلاف در حد 5% هست. روی این اختلاف های ناچیز نمی شه حساب کرد، چه بسا اصلا ناشی از خطای آزمایش باشه.)

در هر حال اگر از برند اینتل بخواهید انتخاب کنید، با توجه به نسبت کارایی به قیمت، و با توجه به کاربردی که شما دارید بهترین انتخاب همون E7500 هست. (توی اون لینکی که گفتی، E7600 که فکر نکنم توی ایران باشه، سری دو هسته ای های E8xxx هم به جز برای کاربردهای خاص خریدشون توصیه نمی شه، چون با همون پول می شه پردازنده 4 هسته ای Q8200 یا Q8300 خرید. و البته این پردازنده ها برای کاربرد شما زیادی قوی هستند.)

پی نوشت: قسمتی که زرد رنگ کردم اشتباه چاپی بود، نخونیدش!
    Last edited by 3jokes_x; 18-10-2009 at 13:21.

5. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دمتون گرم خیلی خندیدم . شما مثل اینکه فکر کردی اون نمودارای بنچمارک هر چی دراز تر باشه بهتره . زیر هر تست نوشته که مثلا lower is better یا higher is better . به اون توجه نکردی .
    620 amd توی 20 تا از 31 تست قویتر بود .
    amd 710 هم توی 15 تست از 28 تا برتره .
    پس بی شک 710 و 620 از 7500 بهترن .

7. این کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دمتون گرم خیلی خندیدم . شما مثل اینکه فکر کردی اون نمودارای بنچمارک هر چی دراز تر باشه بهتره . زیر هر تست نوشته که مثلا lower is better یا higher is better . به اون توجه نکردی .
    620 amd توی 20 تا از 31 تست قویتر بود .
    amd 710 هم توی 15 تست از 28 تا برتره .
    پس بی شک 710 و 620 از 7500 بهترن .
    حرف شما درست..........
    620 و 710 توی تمام موارد به جز بازی و اورکلاک از 7500 بهترن ولی برای یکی مثل من که کارم فقط بازی و اورکلاک هست به نظرتون کدومش مناسب تره ........
    در ضمن برادرم همین 620 رو داره و خودم براش خریدم و بدون اورکلاک واقعا اذیت میکنه مخصوصا تو بازی و تا حدی ازش ناراضیه ولی تو کارای دیگه مثل رندر و تبدیل فرمتها به هم عالیه و یک سرو گردن از سری 7000 بالاتره.........
    در کل به نظر من 620 و 710 مناسبتر از 7500 هستند به خاطر داشتن هسته های بیشتر ولی همونطور که گفتم اگه کسی برای گیم بخواد انتخاب یک پردازنده با فرکانس بیشتر عاقلانه تره........

9. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

راست میگیا! سوتی دادم! حالا صداشو درنیار.

در مجموع آقا مهران، اگر فقط اینتل بخواد، مطمئنا باید E7500 رو انتخاب کنه، ولی اگر اصراری روی اینتل نداشته باشه: همین دو پردازنده AMD که معرفی شد گزینه های مناسب AMD هستند که قیمتشون هم توی همین محدوده هست. دیگه بنچمارک ها رو دیدن، قیمت ها رو هم باید بپرسن، و خودشون تصمیم بگیرن. چیزی که من می تونم بگم اینه که اینه که پردازنده های AMD از نظر کیفیت هیچ ضعفی نسبت به اینتل ندارن. ضمنا اگر قصد استفاده از گرافیک آنبورد رو داشته باشید، مادربوردهای AMD کارت گرافیک آنبوردشون بسیار قوی تر از گرافیک آنبورد intel هست ولی اگر گرافیک جداگانه استفاده کنید (که توصیه می شه این کار رو انجام بدید) دیگه تفاوت خاصی نیست.

11. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

حرف شما درست..........
    620 و 710 توی تمام موارد به جز بازی و اورکلاک از 7500 بهترن ولی برای یکی مثل من که کارم فقط بازی و اورکلاک هست به نظرتون کدومش مناسب تره ........
    در ضمن برادرم همین 620 رو داره و خودم براش خریدم و بدون اورکلاک واقعا اذیت میکنه مخصوصا تو بازی و تا حدی ازش ناراضیه ولی تو کارای دیگه مثل رندر و تبدیل فرمتها به هم عالیه و یک سرو گردن از سری 7000 بالاتره.........
    در کل به نظر من 620 و 710 مناسبتر از 7500 هستند به خاطر داشتن هسته های بیشتر ولی همونطور که گفتم اگه کسی برای گیم بخواد انتخاب یک پردازنده با فرکانس بیشتر عاقلانه تره........
    شما بهتر هست که یک PHENUM II X3 720 بگیری با قیمت حدود 125000 با یک برد ایسوس M4A78T-E
    البته اگه سی پی یو را بصورت TRAY بگیری حدود 100000 و یک خنک کننده خوب مثل COOLER MASTER SPHERE با قیمت 60000 بگیری :
    اولا می تونی هسته چهارم را فعال کنی
    دوما می تونی تا نزدیکای 4GHZ اور کنی
    ثالثا توی بازی ها هم سرعت قابل ملاحظه ای بدست میاری

13. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما بهتر هست که یک PHENUM II X3 720 بگیری با قیمت حدود 125000 با یک برد ایسوس M4A78T-E
    البته اگه سی پی یو را بصورت TRAY بگیری حدود 100000 و یک خنک کننده خوب مثل COOLER MASTER SPHERE با قیمت 60000 بگیری :
    اولا می تونی هسته چهارم را فعال کنی
    دوما می تونی تا نزدیکای 4GHZ اور کنی
    ثالثا توی بازی ها هم سرعت قابل ملاحظه ای بدست میاری
    دوست میشه بگید کجا 720 try رو میدن 100 تومن
    در ضمن من با یک خنک کننده ی 20 تومنی 7400 رو تا 4 اور میکنم و اگه اون خنک کننده ی 60 تومنی رو بخرم تا 4.5 اورش میکنم
    به نظرت این 720 رو میشه با یک خنک کننده ی 20 تومنی تا 4 اورش کرد
    و اینکه با فعال کردن هسته ی چهارم به احتمال 80 درصد به مشکل بر میخورید و دیگه نیم گیگا هرتز هم نمیشه اورش کرد...
    و قیمتها هم که برابر نیست ...
    x3 720 +m4a78t =250
    e7500 +p43 msi-giga =200
    و بهتره شما این جوری مقایسه کنید...
    x3 720 +m4a78t =250
    q8400 +p43 =250

15. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چند تا نکته رو تو پست دوستان که خوندم یادآوری کنم:

مقایسه پردازنده دو هسته ای و چهار هسته ای در تستهای چند رشته ای درست نیست!اختلافهای ثانیه ای در رندر در مقیاس بزرگتر به دقیقه ای و ... تبدیل میشن و بهتر توجه کرد معیار نه رسیدن به فرکانس بیشتر و اورکلاک هست(که بعضا دوستان اصلا به موارد تخصصی اورکلاک کاربردی توجه نمی کنن ) و نه فعال کردن هسته های چهارم که قبلا هم گفته بودم!اگه کسی بخواد پردازنده 130 تومنی بگیره و خنک کننده 60 تومنی خیلی منطقی تر اینه که پردازنده 190 هزار تومنی بگیره + اورکلاک کاربردی متوسط که قطعا پروفایل قبلی رو له می کنه!!

خلاصه خیلی چیزای دیگه هم هست که میشه روش بحث کرد اما در کل اگه بخواد تا 250 خرج کنه که Q8400+p43 انتخاب بسیار خوبیه مگه اینکه بخواد مین ضعیفتر بگیری برای پلتفورم ای ام دی و پردازنده رو بهتر کنه!

در غیر اینصورت مشخصا در کل (بازم کاربرد دقیق!) 720 620-630 انتخاب بهتری هست نسبت به 7500 ولی + مینی که رو هم حدود 200 بشه نه 250!

17. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اضافه بر اونچه ارباب گفت میخوام بگم در کاربردای بازی باید amd 550 با 7500 مقایسه بشه .
    کد:
    Last edited by mojtabaalemi; 18-10-2009 at 19:22.

19. این کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •