سلام
همین هم که فرستادی ارور میدهیه امتحان بکن
سلام
همین هم که فرستادی ارور میدهیه امتحان بکن
میشه متن اروری که میده رو بزاری، احتمالا دستورا با نوع داده تو دیتابیس مچ نیستن.
سلام
به شکر خدا درستش کردم
ممنون از شما از همین دستوری که شما گذاشته بودید به شکلی دیگر با کمی از تغییرات استفاده کردم
ممنون
سلام دوست من .من هم میخواح بین دو تاریخ جستج کنم ولی با این تفاوت با ویرژال 2008 و بدون ado , data با فرمان sql اگه میشه کمکم کنید
آخی هنوز جوابتو پیدا نکردی دلم برات سوخت!!!
برات به جواب ساده گذاستم و همین طور یه پروژهی نمونه اما برا اجرای هر دستور کویری باید اول به بانک وصل بشی ودستور روی بانک اطلاعاتی اجرا بشه و پایان !!!
من بلد نیستم فرمان SQL رو بدون ADO به سرور بدم اگه کسی بلده بما هم یاد بده...
منظور شما از سرور ،اطلاعات بانک روی سیستم هست یا اطلاعات بانکی روی اینترنت
اگر امکان داره منظورتون رو کامل مطرح کنید
سلام
منظورم از روی بانک اطلاعاتیه
من نمی دونم چطور بدون استفاده از ado به بابک فرمان sql بفرستم. ..
سوال:
1- اصلا این کار شدنیه؟ (یعنی بدون تعریف ado و شی command می شه مستقیما به بانک دستور رو فرستاد)
2- نحوه ی کار به چه ترتیبیه؟
مرسی!![]()
آره این کار احتمالا شدنی هستش
شما اگر یک سرچ کوچکی در اینترنت بزنید و در باره ساختار Acsses اطلاعاتی رو جمع کنی می تونی با استفاده از فایل های باینری خودت یک اکسس درست کنی یا حتی اطلاعاتت رو ویرایش کنی
من بیشتر با اوراکل کار می کنم اما مشکل من اینه که متونم در بانک اطلاعاتی کارها مورد نظرم رو انجام بدم یا اینکه دستورات sql رو راشون بفرستم اما نه به صورت مستقل !!! یعنی اگه داخل یک باتون فقط دستورات رو بنویسیم هیچ کاری اجام نیشه که هیچ کلی ایراد هم می گیره!! Ado می یاد دستورات رو بصورت متن به بانک اطلاعاتی حالا هر چی می خواد باشه میفرسته !! اما من می خواهم بدون تعریف ado این کار رو مستقل اجام بدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)