به نظر من اصلا به درد نمیخوره
من هم خیلی علاقه داشتم الان هم دارم ولی نه مثل گذشته چون یه واقعیتهای توی جامعه ما وجود داره که چه بخوایم و چه نخوایم روی تصمیمات ما تاثیر میگذاره.
البته طرف مقابل حرفای من بیشتر آقایون هستند.
ببینید عزیزان تمامی راهها آخرش به درآمد و پول ختم میشه چه خشتون بیاد چه نیاد . احساساتی هم نشید بد وبیراه هم نگید
یه کم فکر کنید
توی مملکت خراب شده ما نمیشه ز یاد رنبال این علاقه ها رفت چون بهت اهمیت نمیدن حاظرم چند تا از بچه های همین فروم که من میشناسم و چند سالی هست که این برنامه رو کار میکنن برن توی یه کشور اروپایی که به این جور استعدادها اهمیت میدن ببینید چه جور اونا رو حلوا حلوا میکنن. همه چیز تحت اختیارشون قرار میدن.
ولی اینجا چی
ببینید اگه پولدار به معنای واقعی هستید برید دنبال این رشته ها.
شما میگید علاقه مهم هست من هم میگم شما درست میگید. علاقه حرف اول توی هر چی و هر رشته ای رو میزنه . شما چند سالتون هست .
الان باید درس بخونید برید دانشگاه و بعد نویت به خدمت سربازی میرسه بعد هم نویت ازدواج میرسه این هم البته اگه کار داشته باشید اون موقع 30 سالتون هست حالا کار کنید تا خرج زندگی رو بدید اینقدر دردسر میریزه رو سرتون که دیوونه میشید میگید نه به دورو برتون نگاه کنید تا متوجه بشید. کاری کردند که نتونید به هیچ چیز فکر کنید و علاقه نشون بدید.
من توی شهرستان زندگی میکنم که خرجش از شهرهای بزرگ هم کمتر هست.
ماهی 600 هزارتومان فقط دارم قسط وام و اجاره مغازه میدم غیر از خرج خونه
حالا ببینید دیگه وقتی برای کارهای دیگه باقی نمی مونه البته گهگاهی سه بعدی کار میکنم و این هم فقط برای علاقه.
البته من نمیگم که این رشته بد هست ولی باید با فکر رفت دنبال این کار شاید وقتی رو که میتونید بذارید پای این بذارید پای کار دیگه و در آینده نتیجه ای از کارتون بگیرید بهتر باشه به نظر شما نیست.
اگر یه درآمد ثابت دارید به نظر من این رشته رو ادامه بدید در غیر اینصورت خیلی مواظب باشید .
زمان هیچ وقت به عقب بر نمیگرده .
به هر حال ببخشید اگه ناراحتتون کردم و در آخر
صلاح مملکت خویش خصروان دانند