تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: انتخاب ماشین حداکثر ۱۵میلیونی باتوجه به جمعیت زیاد و دیسک کمر؟

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من امکانات برای من در درجه دومه اول برای من راحتی صندلی رانندست و جاداری ماشین و بعد من قدرت خریدم در حد e1است یعنی بدون ای بی اس شما بودید با این شرایط کدام را انتخاب میکردید؟؟؟؟

دوست عزيز شما كه گفتي تا 15 تومن !!!!!!!!!! با 15 تومن كه ميشه فولشو خريد !!!!!!!
    پیشنهاد من اینه که اگه یه زمانی خواستین سنسور دنده عقب نسب کنین بجاش دوربین عقب نصب کنین با یه پخش که ساپورت کنه
    در اين مورد هم با امير جان موافقم ولي فكر كنم كمي گرون در بياد !!!
    Last edited by MoHaMaD ZaNd; 11-10-2009 at 13:21.

2. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان این تندر نیمه فول که گفتم هست یک سمند ال ایکس ۸۸ تحویل خرداد ۳۵۰۰ کیلومتر راه رفته سفید ۱۴.۵ میلیونی هم هست کدام را انتخاب کنم؟؟؟؟؟

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز اگه ميخواي تندر 90 مدل E1‌ بگيري به نظر من نگير !!! اين سمند ال ايكس 88 رو بگير !!!
    منظورت از نيمه فول همون E2 هست ؟؟؟

5. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان در اصفهان E1‎را نیمه فول نقره ای رنگ را 13میلیون نرخ دادند بنظرتون گرون نیست؟
    دوست عزيز اگه ميخواي تندر 90 مدل E1‌ بگيري به نظر من نگير !!! اين سمند ال ايكس 88 رو بگير !!!
    منظورت از نيمه فول همون E2 هست ؟؟؟
    خیر منظورم دقیقا E1‎ Cpرا میگم. یعنی بدون ترمز ای بی اس یک ایربک را میگم ولی توجه کن سمندی که میگم۱.۵ میلیون گرونتره؟؟ و بعد چراE1‎ ‎نخرم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست من سرنشينان توي سمند احساس راحتي بيشتر ميكنن تا توي تندر . در ضمن صندوق عقب تندر همش 10 ليتر بيشتر از سمند و 405 هستش كه اگه به شاسي در صندوق عقب تندر نگاه كني ميفهمي كه اون 10 ليشتر رو اشغال كرده !!! ( اگه نفهميدي بگو تا بيشتر توضيح بدم .
    دوست عزيز شما در هر پست يه جور صحبت كرديد1
    اين پست قبليتون بود
    دوست من فضاي سرنشين توي 405 و سمند خيلي بهتره اما صندلي تندر و 405 كمي از صندلي سمند راحت تره !!!
    راستي خانواده شما چند نفر هستن ؟؟؟

دوست من نميشه به طور يقين گفت كه تندر از سمند يا 405 سرتره !!! هر كدوم امكانات خاص خودشونو دارن !!! ( البته 405 امكاناتش خيلي كمه )
    شما در پست اول گفتيد فضاي سمند و 405 از تندر خيلي بهتر و صندلي تندر از سمند بهتر در صورتي كه شما كاملا اشتباه كرديد تندر فضاي سرنشينش از سمند و 405 بهتر ولي صندلي سمند از تندر راحتر هست
    ولي بعد توي پست بعديتون ميگيد سرنشينان در سمند احساس راحتي مي كنن!!
    در هر صورت سعي كنيد كه يه جور صحبت كنيد تا بهتر بتونيد راهنمايي كنيد!
    درضمن به نظر مياد كه با در نظر گرفتن اون شاسي ها فضاي صندوق عقب تندر 510 ليتر هست و سمند 500 ليتر و در اخر من هم الان تندر دارم و هم سمند داشتم
    شما اگه نفهميدي بگو تا بيشتر توضيح بدم!

8. این کاربر از afflatus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزيز شما كه گفتي تا 15 تومن !!!!!!!!!! با 15 تومن كه ميشه فولشو خريد !!!!!!!

در اين مورد هم با امير جان موافقم ولي فكر كنم كمي گرون در بياد !!!
    در مورد دوربين پشت شما ميتونيد يه موقعيت ياب ماهوارهاي بگيريد كه يه دوربين بي سيم هم روش هست اونو پشت نصب ميكنيد و موقعيت ياب ماهواره اي رو جلوي خودرو موقعي كه دنده عقب ميزنيد از توي صفحه موقعيت ياب پشتو ميبينيد فوقالعاده چيز جالبيه....اين دستگاه حتي مكان هائي كه ترافيك داره رو به شما اعلام ميكنه و يه فطعه هم داخل خودرو نصب ميشه كه خودرو رو هر جا ببرند ميتونيد متوجه بشيد و ... يكي از دوستان خريده 350 تومن اينم سايتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تعجب کردم . قنی اینقدر بازار ایران تنوع داره که ادم بمونه با 15 میلیون چی بخره؟

12. این کاربر از mohammad4088 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

الان یکی از آشناها که ال ۹۰ داره گفت انباری وسط اگزو تندرش رایکماهه که تو اصفهان و تهران داره دنبالش میگرده پیدا نکرده! واقعا اگر خدماتش اینطور باشه فایدش چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

الان یکی از آشناها که ال ۹۰ داره گفت انباری وسط اگزو تندرش رایکماهه که تو اصفهان و تهران داره دنبالش میگرده پیدا نکرده! واقعا اگر خدماتش اینطور باشه فایدش چی؟
    صحبت شما عجيب هست دوست عزيز!
    شايد در شهرهاي كوچيك بعضا كمبودهاي وجود داشته باشه اما اين امر در شهرهاي بزرگ ديده نميشه و شما از قطعات موتوري تا قطعات بدنه رو مي تونيد پيدا كنيد

15. 2 کاربر از afflatus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست من یک سمند بر دار به خاطر بیشتر بودن امکاناتش نسبت به 405 فکر اینجا رو بکن ممکن خدای نکرده تصادف داشته باشی قطعه 405 گرون است بیچارت می کنه در مورد صندلی خوب نابغه بودن به درد همین میخوره ببرش بیش یک هنرمند وحرفهای بگو صندلی خودتو برداره و تبدیلش کنه به صندلی نرم و راحت کاری نداره یا صندلی ماشین خوب بخر جایگزین کن موفق باشی.

17. این کاربر از KOMBO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •