نرم افزار و آی تی فرقی نمیکنن
به اونصورت
نرم افزار و آی تی فرقی نمیکنن
به اونصورت
در مورد عمران یه خوبی وجود داره .... و اونم اینه که همیشه هر ساختمونی میخواد ساخته بشه به 1 یا 2 نفرشون نیاز هست .....
شما حساب کن در روز تو تهران و شهرستان های چقدر ساختمون ساخته میشه .... چقدر راه ساخته میشه .... چقدر پل ساخته میشه ............ همه اینا رو که در نظر بگیری نتیجه میگیری که مهندس عمران بیکار نمیمونه ...
اما 90 درصد به خود مهندسش بستگی داره 10 درصد به رشته ..... یعنی مثلا تو عمران اگه روابط عمومی خوبی نداشته باشه آدم کار کمتر میاد سراغش ..........
راستی این قضیه که من اصلا قبولش ندارم ..... میگن فلان رشته توش دست زیاد شده ! معنی شو نمی فهمم ... آیا دست خوب تو همون فلان رشته هم زیاد شده ؟
من که میگم فقط مکانیک.
مشاور مدرسمون چند روز پیش میگفت برق اشباع شده.اما هنوز برای مکانیک کار هم هست.
به عنوان يك فارغ التحصيل بيكار بهت توصيه ميكنم رشتهاي رو انتخاب كني كه يه پارتي براي استخدام كردنت موجود باشه
دوستان اگه سرمایه باشه با کدوم رشته میشه بهتر کارکرد عمران که به سرمایه ربطی نداره ولی اگه آدم مکانیک و برق بخونه میتونه یه کارخانه راه بندازه دیگه درسته یا من اشتباه میکنم؟ من در مورد شغل های این دو رشته هیچی نمیدونم میشه یکم توضیح بدید مهندس مکانیک یا برق یعنی چی؟ یعنی طرف آخرش چیکار میکنه؟
ممنون
تا 4 سال دیگه که فارغ التحصیل بشی مکانیک هم اشباع شده...الان مکانیکم اشباع شده..همینطور مهندسی شیمی و... فقط صنایع... اقیانوسی از اطلاعات...هیچ وقت اشباع نمیشه..
یعنی شماها رشته فقط و فقط بر اساس بازار کار انتخاب میکنید؟
یعنی علاقه و استعداد کشک؟
بله فعلا با اوضاع امروز به نظرم باید به بازار کار بیشتر توجه داشت تا علاقه
در ضمن من خیلیا رو می شناسم بدون علاقه مثلا یه رشته ای رو انتخاب کردن
مثلا زده برق
ولی بعد یه مدت به رشته ش علاقه پیدا کرده
با این حال من میگم رشته های نرم افزار و ای تی بازار کارشون عالیه تو دنیا
فقط کافیه برین 10 job top رو نگاه کنین متوجه میشین
کار فقط با پارتی
به نظر من برا خانوما بهتره با علاقه درس بخونن و لی خوب آقایون باید علاقه + بازار کار رو در نظر بگیرند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)