یه نکته جالب!! منم از وقتی سر Resident evil 5 با بازیهای این شرکت مشکل داشتم به توصیه دوستان رفتم از west بازی خریدم موقع نصب دیدم لوگوی boys team اون بالاست!
یه نکته جالب!! منم از وقتی سر Resident evil 5 با بازیهای این شرکت مشکل داشتم به توصیه دوستان رفتم از west بازی خریدم موقع نصب دیدم لوگوی boys team اون بالاست!
بله چندتا شركت بازي هاي Boys team رو كپي ميكنن.
اين شركت Boys teamهمچين بد نيست.مخصوصا اين بازي هاي آخرش بعد رزيدنت5 همه خوب و دستن من هنوزم از اين شركت ميگيرم.
اویل5 و بتمنشون و ایکس من که خیلی مزخرف بود تازه کرک هم نداشت ( موقع نصب خودش کرک میشه اما خرابه خراب بود و کاسپر بهشون گیر میداد )
تازه وقتی میگه بدون نیاز به کرک و نصب آسان از اونور 100000 تا مشکل دیگه داره .
من يه همچين پستي رو توي بازي سنتر ديدم فكركنم كپي شده ؟
BoysTeam
تیکن یا hitakin یا hitak takin
پردیس
و جند تا دیگه
واقعا کلاهبردارن
یعنی تو تهران بازیهای new-tech پیدا نمیشه که شما از این شرکت بگیرین؟
یا sanobar یا ....
منکه فقط از خورشیدگیم بازی میخرم اگه هم نداشته باشن دانلود میکنم .
هر شركتي يه جاهايي پخش نميشه.مثلا همين سرزمين كه خيلي ازش تعريف ميكنن اين دورو بر ما من نديدم.nwe tech هم هست اما بازي ها رو دير تر ميزنه.
شركت هاييي هم كه زود ميزنن همين تيم پسران و سرزمينو 2 يا 3تا شركت بي اسم و وست و از اين جور چيزا هستن.پرديس اما اصلا نگيريد كه واقعا......به بازي!
مشکل از نسخه شماست صفحه سیاه هم نباید بشه
===============================
من تا حالا از بازیها و کلال محصولات همین پی سی خودمون خیلی راضیم هم کیفیتش خوبه هم ستاپ اورجینال هست که بعدا تو نصب پچ و ... مشکل پیش نمیاد
قبلا هم شرکت dc بود اونم نسخه های خوبی داشت و کامل بود نمیدونم چی شد یه دفع استاپ شد کارش
برا من بار اول طول كشيد دفعه دوم سريع اومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)