تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید کابل نوری s/pdif

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست من بهترین کیفیت صدا وقتی به دست میاد که شما سورس با کیفیت داشته باشین و سیستم صوتیتم حرفه ای باشه
    سورس با کیفیت مثل سی دی صوتی اوریجینال!!!!!

به نظر من کهاصلا تاثیری نداره شما اگه دوست داری مثل اون دوستمون برو وکابل نوری رو تهیه کن ضمنا حتما مادربوردت (اگه کارت صدات آنبورد باشه) یا کارت صدات باید درگاه اپتیک داشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    آذربایجانشرقی- اهر

پيش فرض

دوست من به نظر من که ارزششو نداره به جای اینکار می تونی موسیقیتو از طریق همون کابلهای معمولی سفید و قرمز به سینمای خانگیت وصل کنی در عمل هم زیاد محسوس نیست من خودم یه پلیر سونی دارم با خروجی اپتیک دیگه فکر نمیکنم کیفیت کامپیوتر از پلیر بالاتر باشه اما عملا فرق خاصی رو احساس نکردم

دوست عزیز درسته که تو کیفیت شاید زیاد فرق نکنه که من بازم مخالفم با ابن حرف ولی آیا با همین دو فیش قرمز و سفید می تونی صدای دالبی 5.1 کاناله داشته باشی در ضمن اگه کیفیت فرق نمی کرد که اصلا به فکر ساختش نمی شدند فرق می کنه ولی نه به آن صورت که ..........

3. این کاربر از اصغر انتظارریحانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز درسته که تو کیفیت شاید زیاد فرق نکنه که من بازم مخالفم با ابن حرف ولی آیا با همین دو فیش قرمز و سفید می تونی صدای دالبی 5.1 کاناله داشته باشی در ضمن اگه کیفیت فرق نمی کرد که اصلا به فکر ساختش نمی شدند فرق می کنه ولی نه به آن صورت که ..........
    اگه شما دوست عزیز یکم دقت کنی میبینی نظرم با نظر شما یکی هست منتها گفتم باید سورس با کیفیت داشته باشی مثال هم زدم این گزینه بیشتر برای بازیهای کنسول مثل xbox360 و.. گذاشته شده نه برای پخش موسیقی شما هم تا وقتی موسیقیتون ( تا حالا که ما ندیدیم ) 5.1 کانال نباشه هیچ فایده ای نداره و هیچ تاثیری نداره

اگه هدفت پخش موسیقی باشه کلا باید قید استفاده از این حالتو بزنی
    Last edited by djmilad_mrb; 14-10-2009 at 19:15.

5. این کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    آذربایجانشرقی- اهر

پيش فرض

اگه شما دوست عزیز یکم دقت کنی میبینی نظرم با نظر شما یکی هست منتها گفتم باید سورس با کیفیت داشته باشی مثال هم زدم این گزینه بیشتر برای بازیهای کنسول مثل xbox360 و.. گذاشته شده نه برای پخش موسیقی شما هم تا وقتی موسیقیتون ( تا حالا که ما ندیدیم ) 5.1 کانال نباشه هیچ فایده ای نداره و هیچ تاثیری نداره

اگه هدفت پخش موسیقی باشه کلا باید قید استفاده از این حالتو بزنی
    با سلام دوست عزیز اصلا برای من موسیقی معنی نداره که بخوام براش هزینه کنم راستش به سینمای خانگی که ال سی دی را وصل کردم تنها گزینه ای که مونده پی سی را وصل کنم به سینمای خانگی استفاده از کابل اپتیکال بوده بخاطر همین فقط

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    این تاپیکم من زدم
    برای صدا
    ولی نتیجه هیچ !!
    یه نگاه بکن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام دوست عزیز اصلا برای من موسیقی معنی نداره که بخوام براش هزینه کنم راستش به سینمای خانگی که ال سی دی را وصل کردم تنها گزینه ای که مونده پی سی را وصل کنم به سینمای خانگی استفاده از کابل اپتیکال بوده بخاطر همین فقط
    سلام
    این تاپیکم من زدم
    برای صدا
    ولی نتیجه هیچ !!
    یه نگاه بکن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست من این پیشنهاد منه منتها شما هر کاری که دوست داری انجام بده نظر من اینه که شما اگه می خوای pc به سینمای خانگیت وصل کنی از همون کابل سفیدو قرمز استفاده کن نمیدونم مادربوردت شما چیه شما اگه برات امکان داره یه عکس از پشت کیست بگیر بزار ببینم سوکت اپتیکو داره یا نه؟؟

درضمن موضوع اینقدرها هم پیچیده نیست نهایتا اگه pc به ال سی دیت نزدیکه یه کابل نوری در حد 2 3 متر هم جواب میده با این سوکت شما میتونید صدای 5.1 داشته باشد و بیشتر از اونو ساپورت نیمکنه مثلا 7.1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    آذربایجانشرقی- اهر

پيش فرض

سوکت اپتیکال را داره و من هم همون 5.1 را می خوام نه بیشتر و ال سی دی ام تقریبا دو متری پی سی هستش و مشکلی هم نبود اگه فاصله زیاد بود فقط یه سوال حالا این کابل نوری را داریم صدای 5.1 تو چه نوع موسیقی هایی هستش ایا تهیه کنندگان ایرانی اصلا برای این تکنولوزی هزینه کردند یعنی تولیدات اونها صدای 5.1 را داره یا همون استریو هستش و در ضمن چه نوع فیلمهایی هم از این تکنولوژی استفاده کردند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    آذربایجانشرقی- اهر

پيش فرض

دوستان این کابل بدستم رسیده امروز امتحانش میکنم و نظرم را در موردش بهتون میدم البته باید یه سی دی اورجینال تهیه اش کنم ببینم چی میشه در ضمن 2 مترشو خریدم 13400 مارکش هم نوشته Daiy - japan

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    اینم عکسش
    شماره 1 هست توی عکس

کابلش رو من چند وقت پیش چینیشو خریدم 5 تومن
    فرق چندانی هم نداره با این گرونا
    حداقل برای کاربر معمولی اینجوریه
    فقط خم و تاش نکن
    سلام میشه لطفا بگید از کجا شما این کابل را تهیه کردید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •