اگه من بودم از 500/7 پایین نمیدادم...! به شما چه قیمتی گفتن؟
اگه من بودم از 500/7 پایین نمیدادم...! به شما چه قیمتی گفتن؟
خب کاری نداره که دوست عزیز!
ببریدش یه نمایشگاه ببینید چند روش قیمت میزاره بعد هر چقد گفت 600-500 تومن بالاتر تو روزنامه آگهی کنید. البته بیشتر از 1 تومن فقط پول کارتشه!
7.5 یکم زیاد نیست؟
قیمت نرمالش 100/6 الی 500/6 میلیونه حالا چون کارکرده ماشینه ایشون از حد متوسط خیلی کمه در ضمن این همه بنزین بعضی ها رو وسوسه میکنه!
جدا از اون که کیفیت ساخت مدل 85 با 88 خیلی فرق میکنه اما این تو قیمتش تاثیر نداره...
به قول شما منم کمی زیاد گفتم شاید اگه صبا بود از 400/7 پایین نمیومدم اما این دیگه کمتر از 200/7 نا انصافیه...!
حداکثر قیمت این ماشین نسبت به شهری که هستن فرق میکنه مطمئن باشید .
مثلا تیو تهران این ماشین با این کارکرد و بنزین بالاتر میره .حداکثر براش میهش 6.700 قیمت گذاشت مدل 85 و کارکرد کمتر با این کار کرد حتما ماشین خوب نگهداری شده .
===========================================
در ضمن پویا جان کسی ریو رو نکوبید اینجا چطور شما نظرت رو بیان کردی دوستان هم نظرشون رو بیان کردن .
ممنونم ازت ریو ماشین واقعا زیبایی بین محصولات هزار ساله سایپا هستش ولی باید قبول کرد در مقابل رقیبی مثل تندر 90(گژ پشت نتردام)با توانایها و قیمت مناسب و فضای بسیار بزرگ داخلی حرف چندانی نداره.ولی اگه قیمت این ماشین 10-11 میلیون بود میتونست ماشین موفقی باشه حتی با 12 میلیون چون این ماشین در واقع بیشتر برای پر کردن فضای خالی دوو سیلو به بازار اومد و درست در رده اون ماشین از نظر اندازه و قیمت قرار داره.
Last edited by rami_hemi; 08-10-2009 at 09:04.
خوب 7.5 که خیلی زیاد هست البته فکر می کنم
ماشین نمره شیراز هست من خودم نظرم حدود 6800 تا 7 هست
این خودرو در مدل های مختلف در کارخانه بین 9 میلیون و 400 هزار تا 13 میلیون و900 هزار تومان قیمت گذاری شده شاهد هستیم تندر 90 در بازار آزاد به بهایی از 11 میلیون و 300 هزار تا 15 میلیون و 300 هزار تومان به فروش می رسد.»«در حال حاضر تندر 90 در ساده ترین مدل(E0) در بازار آزاد قیمتی حدود 11 میلیون و 300 هزار تومان دارد در حالی که این خودرو توسط کارخانه حدود 9 میلیون و 400 هزار تومان قیمت گذاری شده که این ارقام حاکی از تفاوت یک میلیون و 900 هزار تومانی قیمت این خودرو در کارخانه و بازار آزاد است. همچنین مدل E1 این خودرو در کارخانه و بازار آزاد به ترتیب به بهای 10 میلیون و 500 هزار تومان و 12 میلیون و 700 هزار تومان به فروش می رسد که این ارقام از اختلاف دو میلیون و 200 هزار تومانی نرخ کارخانه با بازار آزاد این خودرو حکایت دارد. تندر 90 در فول ترین مدل (E2) در بازار آزاد قیمتی حدود 15 میلیون و 300 هزار تومان دارد در حالی که این خودرو توسط کارخانه حدود 13 میلیون و 900 هزار تومان قیمت گذاری شده که این ارقام از تفاوت یک میلیون و 400 هزار تومانی قیمت این خودرو در کارخانه و بازار آزاد خبر می دهد.»
ما که هر چی داریم می گردیم کمتر از 15 از نمایندگی ها پیدا نکردیم
آره دوست عزیز قیمت ها همینه .نمایندگی ها فعلاً تحویل فوری ندارند و فقط پیش فروش میکنند(مدل e1+cp+abs)
این قیمتی که حدود 15 تا 200/15 در نمایندگی هاست مربوط به مشتریانی میباشه که قبلاً پیش خرید کردن و الان ماشین اونها اومده .
Last edited by mb2006; 20-10-2009 at 13:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)