تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 77

نام تاپيک: ایزو ترتینوئین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میشه خواهش کنم جواب سوال من و زودتر بدید خیلی وقته پی ام دادم.ممنون میشم چون منتظرم

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام شيماي عزيز
    فشردن دكمه ي تشكر خستگي از تنمون رو در ميبره...
    نميدونم واقعا پسر هستين يا دختر...
    ولي در مورد اين قرص بايد بگم كه در صورت اينكه زير نظر يه پزشك خوب مصرف شه نسل همه ي جوش ها رو منقرض ميكنه!
    در مورد پر مويي كه بحث جدا داريم!ولي مقدار زياد هومورن تستسترون در بدن باعث ميشه كه چربي بيشتر در بدنتون ترشح شه و جوش بزنيد!پوستتون خيلي چربه؟
    ولي سن و جنس دقيقتون رو بگيد راهنمايي راحت تره
    هرمون زنانه در بر طرف كردن عارضه آكنه مفيده!واسه همين بعضي از دكتر ها قرص ها ضد حاملگي براي درمان جوش تجويز ميكنن ولي شما داريد راكوتان ميخوريد ديگه كافيه
    راستي
    بعد از اينكه مصرف اين قرص ها تموم شد باز هم اثر داره رو بدنتون!يعني بعد از پايان مصرفش باز هم جوش داشتيد ناراحت نباشين(به احتمال 1 % چيزي باقي ميمون)
    موفق و سر بلند باشيد...

3. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من شیما هستم و فکر کنم شیما فقط اسم دختر باشه نه پسر.ولزومی نداره دروغ بگم.نمیدونم چرا فکر کردید من پسرم.24 سالمه و متاهل هستم.من خیلی دکتر رفتم به مدت 3 سال ولی فایده ای نداشت طوری که تمام دارو های پوست و حفظ شدم تا به این نتیجه رسیدم که این قرص و بخورم چون شیده بودم خیلیها خوردند و خوب شدند.با توجه به مخالفتهای شوهرم چون خیلی عوارض داشت یکیش این که نباید تا چند سال باردار شد ولی من به امید خوب شدن و با توجه به مخالفتها خوردم. راستی من 3 سال ازدواج کردم.با توجه به این که بدن پر مویی دارم و موی زاید هم زیاد دارم.میگم شاید مشکل هورمونی داشته باشم که این قرص تا الان جواب نداده.دکترم میگه ادامه بده البته قرص اریترومایسین هم برام تجویز کرده.میترسم چون راکوتان اثر نکرده اریترومایسین هم بهم داده.البته من رو بدنم به خصوص پاهام هم جوشهای دردناکی میزنه.خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.من خیلی نگرانم با توجه به متاهل بودنم اعتماد به نفسم را از دست دادم. خواهش میکنم جوابم رو زود بگید متشکرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

را ستی من پوستم خیلی چربه شیما 15539 من الان حدود 2ماه هست دارم راکوتان میخورم
    Last edited by شیما 15539; 23-12-2009 at 09:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میشه خواهش کنم جواب منو زود بدید عجله دارم.با تشکر از لطفتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میشه حداقل بگید تا کی جوابم رو میدید من منتظرم به خدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میشه حداقل بگید تا کی جوابم رو میدید من منتظرم به خدا

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من شیما هستم و فکر کنم شیما فقط اسم دختر باشه نه پسر.ولزومی نداره دروغ بگم.نمیدونم چرا فکر کردید من پسرم.24 سالمه و متاهل هستم.من خیلی دکتر رفتم به مدت 3 سال ولی فایده ای نداشت طوری که تمام دارو های پوست و حفظ شدم تا به این نتیجه رسیدم که این قرص و بخورم چون شیده بودم خیلیها خوردند و خوب شدند.با توجه به مخالفتهای شوهرم چون خیلی عوارض داشت یکیش این که نباید تا چند سال باردار شد ولی من به امید خوب شدن و با توجه به مخالفتها خوردم. راستی من 3 سال ازدواج کردم.با توجه به این که بدن پر مویی دارم و موی زاید هم زیاد دارم.میگم شاید مشکل هورمونی داشته باشم که این قرص تا الان جواب نداده.دکترم میگه ادامه بده البته قرص اریترومایسین هم برام تجویز کرده.میترسم چون راکوتان اثر نکرده اریترومایسین هم بهم داده.البته من رو بدنم به خصوص پاهام هم جوشهای دردناکی میزنه.خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.من خیلی نگرانم با توجه به متاهل بودنم اعتماد به نفسم را از دست دادم. خواهش میکنم جوابم رو زود بگید متشکرم.
    سلام شيماي عزيز
    در مورد نام كاربريتون لازم نيست هميشه افراد نام واقعي بذارن!واسه همين پرسيدم...
    در مورد مشكلتون بايد عرض كنم خط آخر درمان آكنه استفاده از قرص ايزوترتينوئين هست!يعني كسايي كه به هيچ داروي ديگه درمانشون پاسخ مثبت نداده از اين دارو استفاده ميكنن...پس بهتر از اين وجود نداره و گول تبليغات ها رو نخور كه پولتو بريزي دور بهتره!
    پر مويي در خانوم ها يه مشكل و عارضه ي جدا گونه هست و شما ميتونين بريد دكتر و تست هورمورن ازتون بگيره و سطح تستسرتونتون رو بسنجه و طبق اون براتون دارو تجويز كنه...
    ولي چرا پوست شما چربه....دليلش ميتونه يالا بودن همين هورمورن باشه...ميدونيد چرا پسر ها موقع ي سن بلوغ خيلي جوش ميزنن؟بخاطر فعاليت بيش از حد اين هورمونه...اين هورمون باعث ميشه كه غدد چربيتون بيش از حد معمول فعاليت كنه و چربي يا همون سبوم پوستتون باعث ميشه فضاي بسيار مناسبي واسه رشد باكتري پريوميون باكتراكنس ايجاد كنه(p.acne)!دليل جوش هاي همين باكتري لعنتيه...
    اما قرص ايزوترتينوئين چكار ميكنه...؟
    اين قرص باعث ميشه كه فعاليت غدد چربي پوست شما بي نهايت كمتر بشه و كراتين سازي رو نرمال كنه و بدنبالش لونه ي اون باكتري رو واسه هميشه از بين ميبره و شما پوستي عاري از آكنه خواهيد داشت...در صورتي كه زير نظر پزشك خوبي باشيد!
    قبلا هم گفتم!شما ميدونستين از قرص هاي ارزون و تر و كم عوارض تره دكوتان استفاده كنيد و نتيجه ي مشابه با عوارض كمتر بگيريد!ولي باز هم مشكل حامله شدن رو داريد...
    اگه در مورد پر مويي هم سوالي داريد در خدمت شيماي عزيز
    ولي يادت باشه!اين آنتي بيوتيك هايي كه نام بردي بعد از چندي واسه باكتري پي.آكنه عدي ميشن و هيچ تاثيري روش نميذارن...پس درمان قطعي نميتونن باشن واسش...

10. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

متشکرم بسیار زیاد این که من بعد از 2 ماه هنوز جواب نگرفتم و بدتر شدم طبیعیه یا نه؟
    Last edited by شیما 15539; 24-12-2009 at 13:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بله
    اصلا یکی از عوارض های این قرض همینه!
    چند ماه اول جوش هابد تر میشه...
    اصلا شاید یه توضیح کوتاه در مورد این قرص بدم بد نباشه...نه؟
    دوست عزيز
    گفتم شايد براتون در مورد ايزو ترتينوئين و نحوه ي کارش يه توضيح بدم بد نباشه:
    ايزو ترتينوئين که با نام هاي تجاري مختلفي(رواکوتان-دکوتان-آکوتان) هستش از ويتامين A ساخته ميشه.
    اين دارو باعث کاهش سبوم(چربي)ميشه.طول دوره ي درمان با اين دارو،15 تا 20 هفته و يا 6 ماه هست!
    از اونجايي که مصرف اين دارو در هنگام بارداري ميتونه باعث ناهنجاري هاي شديدي در جنين شه،بايد قبلش از عدم حاملگي خودتون،مطمئن باشن و تا 6 ماه بعد از پايان مصرف اين دارو هم نبايد حامله شيد!
    اين دارو همچنين ميتونه باعث افزايش آنزيم هاي کبدي و تري گليسريد بشه(دکوتان ولي اينگونه نيست-يادتونه گفتم؟)
    بنابراين بايد قبل از شروع درمان و نيز يکماه بعدش آزمايش هاي کبدي،کليوي و چربي خون بدين!
    عوارض جانبي اين دارو هم عبارت اند از:التهاب لب،خشکي پوست،خارش،خونريزي از بيني،خشکي دهان و بيني،خشکي چشم،تهوع،استفراغ،حساسيت به نور،کاهش ديد شبانه و دردهاي عضلاني بشه!ولي اين عوارض در همه به وجود نمياد!
    خود من وقتي مصرف ميکردم فقط خشکي بيني و خشکي شديد لب رو داشتم!
    البته من به خاطر آکنه استفاده نکردم!به خاطر چربي پوست و در دوز پايين...
    شما بايد منتظر باشيد تا 1 ماه آخر دوره ي درمانتون اثرات شگفت آور اين دارو رو ببينيد!
    اوايل کار جوش هاي شما بيشتر هم ميشه حتي ولي به زودي همه از بين ميره و شما هم صورتي صاف و زيبا و عاري از آکنه داشته باشيد
    اميدوارم که موفق باشيد...

13. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •