آقایون سلام
خیلی بحث کت و کلفتی رو مطرح کردین
اینا هرکدومشون یه سری مزایا و معایبی دارن
ببینین من 206 اس دی رو ماشین ناقصی می دونم طراحی ماشین از نظر مهندسی ایراد داره
این فرن در برای 206 هاچ بک مناسبه
که این ضربه ی جبران ناپذیری رو به ایمنی ماشین از پشت زده .ضمنا بخاطر همین طراحی نامناسب تعادل ماشین خیلی پایینه سر پیچ ها
پرشیا و جی ال ایکس هم که فاتحشون سالهاست خونده شده
اینا ماشین های قرن 20 هستن
جی ال ایکس واسه 1982
فکر کنم که دیگه تاریخ انقضاش گذشته باشه.نه ؟؟؟؟
پرشیا هم فیس لیفت موفقی از جی ال ایکس اما دیگه باید به تاریخ بپیونده.البته حساب ای ال ایکس رو باید جدا کرد.
سمند هم که ماشین فوق العاده پر استهلاکیه.مصرف بالا در کنار شتاب پایین
که من یکی نمیتونم باهاش کنار بیام
در مورد ریو قضیه تا حدی متفاوته
ریو ماشینی که با سرمایه گذاری فورد آمریکا در سال 2003 طراحی شده (قرن 21) میتونین رگه هایی از طراحی ریو رو در فورد های سالهای 2004 ببینین
ماشینی که حداقل موتور گیربکس و اتاق با هم هماهنگی خوبی رو دارن
بماند که تو ایران یه کم مظلوم واقع شده.خیلی ها به خاطر اکسلش ازش فراری هستن.اما نمیدونن که اکسل ماکسیما ...ال 90 و ... از این پایین تر هستن اما اونا چون سپرشون بلندتره چیزی علی الظاهر معلوم نمیشه.
ریو با تجهیزاتی مثل :ای بی اس،ایربگ،ماساژور صندلی،اینه های برقی،رینگ های آلومینیومی 15 اینچی تو آمریکا تا سال 2007 با قیمت 6500 دلار عرضه میشد.

(از اواخر 2007 ورژن جدید ریو تو امریکا عرضه شد ) که با تجهیزات خیلی کاملتر و طراحی شکیل تر تونسته توی آمریکا برای خودش جایی باز کنه

من در مورد ریو ،206 ،جی ال ایکس تو سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقاله دارم .اگر علاقه داشتین میتونین مراجعه کنین بخونین
من مهم ترین دلیل عدم فروش بالای ریو رو در ایران تعصب خاص ایرانی ها روی پژو می دونم
وگرنه شما از لحاظ ظاهر ،ویژگی های فنی مثل شتاب ،مصرف سوخت ،همراهی با تکنولوژی روز و امکانت حتی تو همین ورژنی هم که ایران عرضه کرده بخواید در قیمت خودش اون رو با پژو مقایسه کنین می بینین سره.
ضمنا این رو هم مد نظر داشته باشین که کیاموتورز شدیدا رو ریو نظارت داره و می بینین که از زمان عرضه تا حالا تو لیستی که وزارت صنایع هر سال در مورد کیفیت خودرو ها منتشر می کنه (در رده ی خوب)در کنار خودروهایی مثل ماکسیما قرارداره.
کیفیت مونتاژ ماشین،نداشتن سرو صدای اضافی مثل سرو صدای داشبورد ،کج و کوله نبوده در ماشین ورگلاژ مناسب اونها گواه صحبت منه.
مسئله ی مهم دیگه هم اینه که شما با 13 میلیون دارین ماشینی رو میخرین که 97 % ساخت کره هست و به صورت قطعات منفصله (CKD) از کره وارد میشه.
بازم اگر توضیحی خواستین من در خدمتم