تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: نظرتون درباره 250 GTS با خنک کننده iChiLL چیه؟ می خوام بخرم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

GTS250 در مد لهای معمولی با 4850 مقایسه کاملا برتری محسوس داره و البته با برند ی مثل Palit خیلی انتظار اور بیشتر نداشته باشید کلا اینطوریه که به جایی هزینه بالا بدین GPU پایین با خنک کننده قوی بگیرید بر ای او رکلاک بهتره GPU بالا بگیرید با خنک کننده عادی + اورکلاک کمتر!

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این کارت کلا معماری جدیدی داره نسبت به 9800gtx+

تو خنک بودنش حرفی نیست تو حالت عادی با hud gamer اندازه کرفتم دمای gpu بین 36و38 متغییر بود به خاطر نداشتن پاور مناسب هنوز موفق نشدم باهاش گیم بازی کنم ولی وقتی gta رو باز کردم (حدود 5 مین ) دمای gpu رو 42 بود
    خنک به چی میگی شما میخوای دماش زیر 0 باشه ؟

نمیدونم برند شما شاید قبلا اور شده من از برند گیگا گرفتم و رو قوطیش نوشته که تا 30 درصد قابلیت اور داره

کلا 250 از 4850 برتر این نظر من نیست نظر حرفه ای های این سایت عزیزم. و این جای هیچ بحثی رو نداره
    دوست من كدوم معماريه جديد...
    هسته ي اين كارت همون g92 با 128 واحد سايه زني هست كه دقيقا مثل 9800 هست ولي مقدار فركانسهاش فرق ميكنه....
    در ضمن اين كارت در محيط ويندوز در حالت 2d كار ميكنه كه فركانس مموريش 100 و هسته ي اون 300 ميشه و باعث كم شدن گرما و مصرف اون ميشه ولي در حالت لود كامل با اوركلاك حدود 70 هم ميرسه.

در ضمن من كه نميگم كارت بديه اگه بد بود كه خودم نميخريدم
    فقط ميگم 4850 با قيمت 150 ارزش خريد بيشتري داره....
    در ضمن فكر كنم برند palit معتبر تر از گيگا باشه و از خنك كننده ي بهتري استفاده ميكنه ميتونيد مقايسه هاشون رو تو وب پيدا كنيد چون يجا خوندم گيگا اصلا جز شريكاي انويديا نيست......

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این کارت کلا معماری جدیدی داره نسبت به 9800gtx+

تو خنک بودنش حرفی نیست تو حالت عادی با hud gamer اندازه کرفتم دمای gpu بین 36و38 متغییر بود به خاطر نداشتن پاور مناسب هنوز موفق نشدم باهاش گیم بازی کنم ولی وقتی gta رو باز کردم (حدود 5 مین ) دمای gpu رو 42 بود
    خنک به چی میگی شما میخوای دماش زیر 0 باشه ؟

نمیدونم برند شما شاید قبلا اور شده من از برند گیگا گرفتم و رو قوطیش نوشته که تا 30 درصد قابلیت اور داره

کلا 250 از 4850 برتر این نظر من نیست نظر حرفه ای های این سایت عزیزم. و این جای هیچ بحثی رو نداره

دمای gpu در حالت عادی بین 47 تا 58 هست امکان نداره در حالت عادی 38 باشه مگه کارتت چند تا فن داره؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دمای gpu در حالت عادی بین 47 تا 58 هست امکان نداره در حالت عادی 38 باشه مگه کارتت چند تا فن داره؟
    اینو برای چی گفتی؟

دمای عادی کارت من 35 هست!کلا میشه پایینتر هم اورد!

در ضمن فكر كنم برند palit معتبر تر از گيگا باشه و از خنك كننده ي بهتري استفاده ميكنه ميتونيد مقايسه هاشون رو تو وب پيدا كنيد چون يجا خوندم گيگا اصلا جز شريكاي انويديا نيست......
    دوست عزیز خنک کننده برای اورکلاک در درجه اول نیست!کیفیت تراشه و ...اینا در درجه اول اورکلاک رو محدود می کنن. البته palit هم نسبت به قیمتش خوبه اینم NVIDIA Authorized Board Partners:(هر کی هست حتما خوب نیست و هرکی نیست حتما بد نیست)

ASUS

BFG Technologies, Inc

EVGA Corporation

GALAXY

MSI Computer Corp

Palit

PNY Technologies, Inc.

XFX

ZOTAC

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینو برای چی گفتی؟

دمای عادی کارت من 35 هست!کلا میشه پایینتر هم اورد!

دوست عزیز خنک کننده برای اورکلاک در درجه اول نیست!کیفیت تراشه و ...اینا در درجه اول اورکلاک رو محدود می کنن. البته palit هم نسبت به قیمتش خوبه اینم NVIDIA Authorized Board Partners:(هر کی هست حتما خوب نیست و هرکی نیست حتما بد نیست)

ASUS

BFG Technologies, Inc

EVGA Corporation

GALAXY

MSI Computer Corp

Palit

PNY Technologies, Inc.

XFX

ZOTAC

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس چرا کارت من 48 تا 56 متغیره؟ دور فن هم 40% هست یعنی 1565rpm

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

دوست من كدوم معماريه جديد...
    هسته ي اين كارت همون g92 با 128 واحد سايه زني هست كه دقيقا مثل 9800 هست ولي مقدار فركانسهاش فرق ميكنه....
    در ضمن اين كارت در محيط ويندوز در حالت 2d كار ميكنه كه فركانس مموريش 100 و هسته ي اون 300 ميشه و باعث كم شدن گرما و مصرف اون ميشه ولي در حالت لود كامل با اوركلاك حدود 70 هم ميرسه.

در ضمن من كه نميگم كارت بديه اگه بد بود كه خودم نميخريدم
    فقط ميگم 4850 با قيمت 150 ارزش خريد بيشتري داره....
    فکر نکن مطمئن باش خنک کننده ی گیگا بهتر از پلیده

دمای کارتت تو حالت عادی چقدره ؟

دیگه این امکان نداره برا چی بود؟!!!!

تو حالت عادی دمای کارت من بین36 تا 38 هست.

یه فن داره و دماش هم همینه که گفتم.

من اگه gta هم بازی کنم دمای کارتم 50 نمیشه چه برسه که تو حالت عادی 47 باشه !!!!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فکر نکن مطمئن باش خنک کننده ی گیگا بهتر از پلیده

دمای کارتت تو حالت عادی چقدره ؟

دیگه این امکان نداره برا چی بود؟!!!!

تو حالت عادی دمای کارت من بین36 تا 38 هست.

یه فن داره و دماش هم همینه که گفتم.

من اگه gta هم بازی کنم دمای کارتم 50 نمیشه چه برسه که تو حالت عادی 47 باشه !!!!
    من در حالت عادی بین 47 تا 57 متغیره و وقتی gta بازی میکنم اولش 58 هست ولی دو سه ساعت که بازی می کنم می شه 78-77 , تو کرایسیس هم که جای خود دارد از همون اولش میره رو 80 تازه با دور فن 100% یعتی 3655 rpm

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پس چرا کارت من 48 تا 56 متغیره؟ دور فن هم 40% هست یعنی 1565rpm
    د وست عزیز با توجه به برند و مدل خنک کنند ه اورکلاک و تهویه کیس دماها متفاوته!!با خنک کننده های بهتر حتی از این هم کمتر میشه!!

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

من در حالت عادی بین 47 تا 57 متغیره و وقتی gta بازی میکنم اولش 58 هست ولی دو سه ساعت که بازی می کنم می شه 78-77 , تو کرایسیس هم که جای خود دارد از همون اولش میره رو 80 تازه با دور فن 100% یعتی 3655 rpm
    حتما کارتت از برند ati هست درسته ؟!!

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به GTS 250 برند لیدتک چی هست با قیمت 165؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •