من دیگه بازی ندارم که بخوام بازی کنم.ولی منتظر pes یا fifa2010 هستم البته اون وقت هم به علت زیغ دانشگاه نمیتونم خیلی بازی کنم.
![]()
من دیگه بازی ندارم که بخوام بازی کنم.ولی منتظر pes یا fifa2010 هستم البته اون وقت هم به علت زیغ دانشگاه نمیتونم خیلی بازی کنم.
![]()
منم بگم تابستون دو سال پیش روزی 3 ساعت GTA : vc بازی میکردم ولی فعلا سیستم منم داغونه و باید خرجش کنم که بابام میگه باید همش درس بخونی و نمیزاره ..........
اون اوایل که جوگیر بازی بودم ( حدود 10 سال پیش ) بیشتر از چهار پنج ساعت بازی انجام می دادم !!! یه چیزی میگم و یه چیزی می شنوید !
وقتی از پای سیستم بلند می شدم , چشمهای قرمز و به طرض عجیبی رنگ صورت سیاه می شد
کم کم سیستم پای بازیها کم آورد و با گذشت سالها از میدون بازی انجام دادن کنار رفتم تا یکی دو سال پیش که دوباره سیستم رو ارتقا دادم و الآن هم به طور متوسط از 1 ساعت تا 3 ساعت بازی انجام می دهم که اگر دوستان و اقوام باشند این زمان افزایش پیدا می کنه
البته چند سالیه که دیگه رنگ صورتم , سیاه نمی شه ( تیره نمی شه )ولی اگه خیلی متمرکز بشم روی بازیها , سر درد فوق العاده ای می گیرم
خلاصه اینکه
به قول توماس آنجلو در بازی مافیا
" باید تعادل رو در همه کارها حفظ کنیم "
![]()
بستگی به بازیش داره ولی حداکثر 2 ساعت و نیمی شاید
این بازی ها به 5 تا 6 ساعت در روز هم رسیده
اویل چهار /فال اوت 3 /پرنس پرشیا 4 / کرایسیس وارهد / پلنت وی اس زومبی/
![]()
اگه pes تو pc نصب باشه 1.5 ساعت اونو بازی میکنم بعدشم 1.5 ساعت بقیه رو.
15-20 ساعت !!!
نه جدی یه 7-8 ساعتی بازی میکنم
من تو تابستون 4 الان كه وقت ندارم شايد روزي در ميون 2 ...
من تابستون چهار پنج ساعت ولی درصورتی که بازی جدید خریده بودم 9 تا 10 ساعت شایدم تا ساعت 3 صبح اضافه کاری
ولی الان از موقعی که مدرسه شروع شده تاحالا بازی نکردم فقط چند بار نت اومدم چندتا تحقیق واسه درسام ردیف کنم و ...
سلام
قبلا در حالت عادی 3 ساعت (تقریبا)
اما خدا رحم کنه وفتی یه بازی جدید میومد تو بازار
تا دو بار تمومش نمیکردم ول کن نبودم
بیشترین رکورد خودم توی بازی ند فور اسپید کربن هست
که وقتی اومد دقیقا یادمه از سر کلاس امار جیم زدم !
زنگ دوم البته زنگ اخر بیکاری بود
دقیقا 10 صبح نشستم پای سیستم شب به ساعتای 11 بود که بزور با زبون خوش(با لنگه کفش) از پای سیستم بلند شدم
دهن رییس های کربن سرویس شد بسکه باختن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)