ببخشید دیر شد...
خب سریع برم سر اصل مطلب...
نگاه کن گلی جان از اونجایی که مکسول موتور نسبتا کند تری از موتور های دیگست و البته بسیار باکیفیت برای همین به هیچ وجع زمان رندر و خب کیفیت خودشو مجدود نمی کنه یعنی اینکه یه تایم محدودی رو پیشنهاد میده مثلا به طور پیش فرض 30 دقیقه (در مایا که خودت کار می کنی)که همین زمان رو میشه به 14400دقیقه افزایش داد البته بازم اگه نیاز بود میشه level رو افزایش داد اینارو گفتم که بدونی برا از بین بردن این نویزها باید اعداد کنار این دوتارو افزایش بدی (یعنی اینکه مشخص بودن نویزها در رندرت نشان از اینه که رندرت کامل نشده و باید به زمانش اضافه کنی نه اینکه این ضعف مکسول هست) .خب احتمالااینو میدونی که تو رندر های داخلی نویزها زیادتر دیده میشن و این رو هم میدونی که زیاد کردن render time یعنی ساعتها معطلی چه برسه به اینکه بخوای sampling level رو هم افزایش بدی که خودت بهتر میدو نی چی میشه...البته تو سایت اختصاصی مکسول که چند مدت پیش رفتم نوشته بود v2 مکسول به زودی میاد و این خیلی خوشحال کنندست چون این جوری که میگن حسابی سرعتش زیاد شده یعنی نویزها زودتر از بین میرن اما حالا کو تا بیاد.
اما راه حل چیه...
شاید یکی از راه حل ها برا رهایی از این نویزها استفاده از یک نرم افزار کمکی باشه.یکی از این نرم افزارها Neat image هست که مخصوص از بین بردن این نویزها هست و البته مشکلاتی هم ایجاد میکنه ولی خب کلا مفید هست البته پلاگینش برا فوتوشاپ هم هست.(اگه خواستی بگو تا بهت بدم).
و خب فوتوشاپ هم که همیشه تاثیر گذاره.
------------------
اما در مورد اینکه تصویر رندر شده تار و یه جورایی مات میشن باید بهت بگم که خیلی سادست فقط کافیه اعداد مقابل Global scale رو افزایش بدی تا رندر بخصوص از ابجکتهای نزدیک دوربین واضح و با کیفیت گرفته بشه..
--------------------------
راستی یه چیزی بگم در مورد یه سری کارهایی که بعد رندر میشه انجام داد که خیلی تو کیفیت رندر نهایی تاثیر گذاره...و اونم اینه که بعد رندر، مکسول اجازه میده نورها و یه سری چیزارو دوباره تنظیم کنی .یعنی تو صفحه رندر بعد کامل شدن رندر میتونی اونارو تو قسمت preview تنظیم کنی .یعنی تنطیمات مربوطه رو اعمال کنی و خب اگه توجه کنی یه تصویر کوچیک از رندرت پایین سمت چپ هست که اونجا تغییرات نشون داده میشه و با زدن refresh تغییرات رو تصویر اصلی اعمال میشه...و در آخر با neat image و photoshop هم یه کازایی روشون انجام بده تا یه کار با کیفیت از آب دراد...
--------------------
شرمنده زیاد حرف زدم همینارو انجام بده خیلی رندرت بهتر میشه...بازم اگه مشکلی بود دوباره با پ خ بگو تا در حد توانم راهنمایت کنم.
موفق باشی
![]()