البته اونی که شما فرمودین شرط ابتدایی موزیسین بودن هست، اگر شما اون کار را نتونی انجام بدی بهت نمی گن موزیسین، می گن آماتور در حال تعلیم!
اون 5 تا گروهی هم که گفتی هر کدوم نقطه قوتهای کاملا متفاوتی نسبت به هم دارن منتها نقطه اشتراکشون در محبوبیت و شهرت بسیار زیادشونه که این به تنهایی هیچ معنیی نداره و نشون دهنده توان موسیقیایی نیست؛ کافیه محبوبیت یه خواننده پاپ تجاری را با اینا مقایسه کنین تا دستتون بیاد. اصلا یه سری از موزیسین های درست و حسابی از محبوبیت زیاد بدشون میاد و احساس شرمندگی می کنن!!
البته جیمز هتفیلد در عمل یک شخصیت بسیار کاریزماتیک بود و این نقطه قوتش بود که متالیکا را تبدیل به غول موسیقی اول دهه 90 کرد.. والا از نظر موسیقیایی در زمان اوج نوازندگی و خوانندگیش متوسط رو به بالا بود(2000 به اینطرف را که اصلا صحبتشو نمیشه کرد!)
نمی دونم طرفداران افراطی متالیکا چرا اصرار دارن این نکته ساده را نبینن؛ اصلا نیاز نیست اعضای متالیکا بهترین نوازنده ها و خواننده ها و آهنگسازا باشن، شما باز هم می تونین عاشقشون باشین و بنظر شما بهترین باشن ، دلیلی برای توجیه عشق و علاقه تون لازم نیست! من اینو خودم بعنوان یه طرفدار 3 آتیشه متالیکا می گم که در بچگی فکر می کردم اینا خداوند هستن! الان هم عاشقشونم ولی عقلا متوجهم که اینا هم آدمیزاد معمولی جایزالخطا هستن.![]()