شبکه هفت حدود چهار پنج سال پیشم یه سری آموزش مکس یاد میداد ... اون موقع نسخه ی 5 بود، یه خانمه هم آموزش میداد فکر کنم خانم فخاریه بود ...
منم از اون موقع دوست داشتم برم سمت مکس.
اگه جدی میرفتم دنبالش تا الان خدای خدایان مکس شده بودم![]()
شبکه هفت حدود چهار پنج سال پیشم یه سری آموزش مکس یاد میداد ... اون موقع نسخه ی 5 بود، یه خانمه هم آموزش میداد فکر کنم خانم فخاریه بود ...
منم از اون موقع دوست داشتم برم سمت مکس.
اگه جدی میرفتم دنبالش تا الان خدای خدایان مکس شده بودم![]()
آره همیشه Tut های خوده مکس رو آموزش میداد البته با کمی تغییر و تحول ولی کارش خوب بود من همیشه میدیدمشبکه هفت حدود چهار پنج سال پیشم یه سری آموزش مکس یاد میداد ... اون موقع نسخه ی 5 بود، یه خانمه هم آموزش میداد فکر کنم خانم فخاریه بود
بعد یه مدت شبکه آموزش یه برنامه خارجی رو ترجمه میکرد که هرزگاهی از 3d استفاده میکرد اونم برنامه خوبی بود ..
یه دفعه ایی قطع شدن این آموزش ها / البته علتشم معلومه سطح آموزش تو اینترنت و منابع خارجی خیلی بالاست /
تصویر و حرکت هم فکر کنم تایم پخشش چند وقته پیش اعلام شد قرار بود مایا باشه فکر کنم شبکه ی 2 بود ولی به انجام
رسید یا نه یا اصلا این خبر درست بود یا نه رو نمی دونم
حدود 4 ، 5 سال پیش همون کانال 7 آموزش مایا هم میداد ، که من با ویدیو همش رو ضیط میکردم و میشستم نگاه میکردم ، هنوز هم فیلمهاش هست![]()
خوب تاپیک جالبی بود ، خاطرات واقعا قشنگی با اون تصویر حرکت داشتم
از اون مرده هم واقعا خوشم میومد
در مورد لحن صدا باس بگم ، وقتی صحبت میکرد سرشو میاورد پایین ، جمله هاشو وقتی تموم میکرد که سرش اومده باشه پایین : دی
خوب من قبلش هم گمونم چند سالی مکس کار میکردم اما بعد از برنامه ی تصویر حرکت بد جوری ذوقو شوق پیدا کردم
من یه انیمیشن ساده درست کرده بودمو فرستادم براشون ، اما نمیدونم چرا بعدش کلا برنامه تموم شد ، انیمیشن منم پخش نشد : (
یادش بخیر
کاش بر میگشتم به اون روزا ( تریپ احساسی )
Last edited by hadi665; 01-10-2009 at 01:29.
اسم اين يكي مجري هم " طناز فخاريه " بود ، من فقط اسم مجري ها رو خيلي خوب حفظ ميكردم ، كاري به مكس نداشتم
تصوير و حركت هم برنامه 3D Studio Max 3 رو ياد ميداد ( و ما افسوس ... )
Last edited by New Ray; 01-10-2009 at 09:46.
شبکه آموزش حدود دو سال پيش هم برنامه مکس7 رو از پايه شروع کرده بودش به آموزش دادن مدرسشم خانم فخاريه بود...
منم با اینکه نینی بودم یادمه
مخصوصا" اینو:
هیچ وقت یادم نمیره..برنامه آخرش...یه نمونه کارش رو گذاشته بود که از بیرون یه ساختمون شروع میشد و میرفت داخلش و همه جاشو نشون میداد
یادش به خیر
نمی دونم چرا با طناز فخاریه و آموزشش حال نمی کردم، منظورم اون موقست که مکس 5 رو آموزش میداد... نمیدونم آموزشش یه جوری بود...
اون طرفی که مایا رو آموزش میداد، نوع بیانش بد نبود ولی کاملا تابلو همه پارامترا رو با نهایت اعتماد به نفس از رو کاغذ میخوند به خصوص وقتی داشت راجع به visor صحبت میکرد!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)