این بازی مساویه ولی همیشه ثابت شده که تو دربی تیمی که تو لیگ پایین تره شانس بیشتری داره نمونش همین آخرین بازی که یکی از دو تیم برد داشتن.پرسپولیس 12 امتیاز عقب تر بود ولی بازیو راحت برد.تازه مربی استقلال هم صمد بود!
برد استقلال
تساوی
برد پرسپولیس
این بازی مساویه ولی همیشه ثابت شده که تو دربی تیمی که تو لیگ پایین تره شانس بیشتری داره نمونش همین آخرین بازی که یکی از دو تیم برد داشتن.پرسپولیس 12 امتیاز عقب تر بود ولی بازیو راحت برد.تازه مربی استقلال هم صمد بود!
اون مال خیلی وقت پیش بود ... البته بعید هم نیست .این بازی مساویه ولی همیشه ثابت شده که تو دربی تیمی که تو لیگ پایین تره شانس بیشتری داره نمونش همین آخرین بازی که یکی از دو تیم برد داشتن.پرسپولیس 12 امتیاز عقب تر بود ولی بازیو راحت برد.تازه مربی استقلال هم صمد بود!
اره ولی اون موقع پرسپولیس 4تا بازیکن درست حسابی هم داشت ! در ضمن استقلال هم انقدر مهره نداشت !این بازی مساویه ولی همیشه ثابت شده که تو دربی تیمی که تو لیگ پایین تره شانس بیشتری داره نمونش همین آخرین بازی که یکی از دو تیم برد داشتن.پرسپولیس 12 امتیاز عقب تر بود ولی بازیو راحت برد.تازه مربی استقلال هم صمد بود!
بعد کی گفته هرکی ضعیف تره تو این بازی بیشتر شانس داره ! چند تا بازی بوده که اینجوری بشه ! مثل دو فصل پیش که پیروزی قوی تر بود و مساوی شد و فصل پیش هم که دقیقا بر عکس ! دلیل نداره که همیشه اینجور بشه ! مثلا بازی رفت 84 استقلال سر حال ترین تیم لیگ بود بهترین بازی ها رو هم میکرد دقیق یادمه ! دربی رو هم برد ! یا چند سال پیشش که استقلال با گل علیرضا اکبرپور برد ( سالش رو دقیق یادم نیست ! همون بازی که دین محمدی پاس داد و اکبرپور هم تک به تک و زد ) ! اون بازی دقیق یادمه همه میگفتن استقلال میزنه و پرسپولیس خیلی ضعیفه ! یا این برعکس هم بوده مثلا برای پرسپولیس !
من خودم شدیدا پرسپولیسیم(به خدا راس میگم)
ولی اوضاع پرسپولیس خیلی قاراشمیشه
نمیشه گفت کدوم میبرن ولی به نظرم استقلال بهتر بازی خواهد کرد![]()
آره ... یه دوران بود که پرسپولیس قشنگ بازی می کرد ولی استقلال خوب نتیجه می گرفت، الان استقلال قشنگ بازی می کنه و پرسپولیس هم شانسی امتیاز می گیره :(نمیشه گفت کدوم میبرن ولی به نظرم استقلال بهتر بازی خواهد کرد![]()
خب احتمال مساوی بیشتره ولی بعدش اگه قراره تیمی ببره شانس استقلال بیشتره ولی اگه پرسپولیس هم ببره جالب میشه!
شرايط كه به نفع استقلال هست.فقط ممكنه اگه موفق نباشه مثل دربي هاي قبل تيمي كه تا قبل از دربي موفق بوده وارد حاشيه و بحران بشه.
الان هم كه انصاري فر كرانچار رو اخراج كرد ولي گفتند اينجوري اخراجش كنيم ضايع هست. برش گردونيم و بهش يك مهلت الكي بديم و بعد اخراجش كنيم.حالا اين بازي رو استقلال ميبره و بعد انصاري فر با زبون دراز ميگه بهش مهلت داديم ولي نتونست توقعات ما رو برآورده كنه و انداختيمش بيرون
میدونم که مساوی میشه ولی میخوام استقلال ببره
این قضیه ی هر تیمی که ضعیف تره شانس بیشتره داره یکی از تحلیل های استاد پروینه که به نظر من یکی از احمقانه ترین تحلیل های ایشونه
تا حالا هم که به خود من هیچ رقمه ثابت نشده چجوری یه تیم ضعیف جلوی یه تیم قوی تره از خودش میتونه بهتر بازی کنه (اگر توی یه بازی بتونه پس توی همه بازیها هم میتونه)
تابلوئه مساوی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)