من واسه لامپ یه نور omni گذاشتم و بهش افکت Glow رو دادم ولی تو منتال ری وقتی میخواد رندر کنه اولش این خطا رو نشون میده ولی بعدش صحنه رو درست رندر میکنه.
کسی میدونه این واسه چیه ؟
به کارم لطمه ای نمیزنه ؟![]()
من واسه لامپ یه نور omni گذاشتم و بهش افکت Glow رو دادم ولی تو منتال ری وقتی میخواد رندر کنه اولش این خطا رو نشون میده ولی بعدش صحنه رو درست رندر میکنه.
کسی میدونه این واسه چیه ؟
به کارم لطمه ای نمیزنه ؟![]()
خوب برای نورتم از Vray استفاده کن. نور محیطو خیلی طبیعی میکنه![]()
آفرین مجیدجان
خوبه
البته از طرح کاغذ دیواری خوشم نیومد.
ضمنا یه فرشی چیزی هم کف اتاق بزار رفیق.
واسه نور هم از یه MR area omni استفاده کن ضمنا افکت Glow رو منتال جواب نمیده واسه داشتن Glow باید خود حباب لامپت رو یه افکت Self Illumination از متریال Arch and Design بهش بدی و Illuminates the Scene (when using FG) رو هم فعال کنی ضمن اینکه FG هم باید حداقل روی Medium و Diffuse Bounces هم روی 3 باشه. ( واسه گرفتن نتیجه بهتر با Self illumination میتونی پارامتر Kelvin رو افزایش بدی. )
من هنوز کار با Vray رو شروع نکردم و فکر نکنم فعلا شروع کنمخوب برای نورتم از Vray استفاده کن. نور محیطو خیلی طبیعی میکنه![]()
از راهنماییت ممنون دوست عزیزآفرین مجیدجان
خوبه
البته از طرح کاغذ دیواری خوشم نیومد.
ضمنا یه فرشی چیزی هم کف اتاق بزار رفیق.
واسه نور هم از یه MR area omni استفاده کن ضمنا افکت Glow رو منتال جواب نمیده واسه داشتن Glow باید خود حباب لامپت رو یه افکت Self Illumination از متریال Arch and Design بهش بدی و Illuminates the Scene (when using FG) رو هم فعال کنی ضمن اینکه FG هم باید حداقل روی Medium و Diffuse Bounces هم روی 3 باشه. ( واسه گرفتن نتیجه بهتر با Self illumination میتونی پارامتر Kelvin رو افزایش بدی. )ولی این کار مثل افکت های Glow و ... نمیشه.
منتال با این حال بازم نتیجه رو خوب میده و Glow رو پردازش میکنه. فقط اولش ارور میده![]()
دو روزی میشه خیلی کار واسم پیش اومده بود زیاد وقت نکردم بیام پای مکس
امشب بیکار بودم گفتم یه حالی به اتاق بدم و یه سری خرت و پرت که ساخته بودم بهش اضافه کردم تصمیم گرفتم تبدیل به خونه ش کنم تا آشپزخونه و حموم و دستشویی و اتاق پذیرایی رو هم بسازم
این عکسای کوچیکم گذاشتم تا تغییرات رو متوجه بشید.
البته امکان اینکه عوض بشه هست![]()
مثلا این بیلیارده رو همینجوری گذاشتم ببینم چه جوری میشه
چون کارت گرافیکم سوخته واسه همین کوچیک رندر کردم
اوه پسر... پس اینجا خونه ی یه قاتله، یا شایدم پلیس!! اما قاتل بهتره!!!
میگم چطوره یه ماشین و یه دایناسور و یه بشقاب پرنده هم بذاری تو اتاق؟!!!!!![]()
بابا مگه اینجا سمساریه یا .... اینکه همه چی پیدا میشه اینجا! دیگه کلاس کارو پایین نیار!خوب داشتی پیش میرفتی. آبجکتها زیاد با هم هماهنگ نیستن. حداقل این چیزا رو تو اتاقهای مجزا بذار. قرار نیست هر چی مدل تا حالا زدی تو صحنه مرج و کنی و نشون بدی.
مدلها به صورت تکی خیلی خوبن ها، ولی باید به هم بخورن.
بازم خود دانی...
راست میگه دوستمون خیلی شلوغه .فکر کنم تو دستشویی میز کامپیوتر بزاری تا طرف راحت کا رشو بکونه![]()
مث اینکه هر چقدر آبجکت ساختی تا حالا میخوای تو یه اتاق 3 در4 جاشون کنی ...حداقل یه اتاق بزرگتر بساز ، واقعا که تا این حد... : دی
آفرین خیلی خوبه
نظرمو در مورد مدلها که قبلا گفتم اما در مورد رندر و اینجور چیزا...
به نظرم دیوارهارو سفید کن و در ضمن از امکانات final gather هم استفاده کن تا رندرت طبیعی شه...بعد اینم بگم که وسوسه نشو بری سمت موتورهای دیگه مث وی ری همین منتال هم خیلی خوبه میشه باهاش رندرهای بسیار طبیعی گرفت...فعلا با منتال کار کن حالا بعدا می تونی وی ری رو هم تجربه کنی( البته مث همیشه بگم که من فقط پیشنهاد دادم)
موفق باشی
آفرین خوبه مجید
اما همونطور که دوستان گفتند یکم داره اتاقا به هم ریخته و شلوغ پلوغ میشه
این کاغذ دیواری که زدی به اتاق قدیما مال آشپزخونه میزدن بابا
سایه هاتم پر رنگه.
عالی داری پیش میری مدل سازیات خیلی خوب شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)