Mafia آدرس يا تلفنشو مي دي ؟!
شركت الكا پرداز اولين طراح و اپراتور كارت اعتباري تلفن در ايرانELCARD
امور مشتركين : 13218
زنگ زدين بگين كجا زندگي مي كنيد بعد بهتون نزديكترين نمايندگي رو مي ده
قيمت 3200 تومان
اعتبار 3000 تومان
سلام دوستان
من اين برنامه رو من امتحان كردم و به درستي كار كرد و مودمم هم نه voice داشت و نه caller ID رو پشتيباني مي كرد به طور كلي كار اين برنامه ربطي به اينها ندارد واين برنامه رو بعضي مودم ها كار نمي كند.
راستي اگر كسي activation code اين برنامه رو داره به من هم بدهد.
سلام دوست عزیز اگه امکان داره شما لطف کنین و عکس بگیرید که چطوری تنظیم کردید و اسم مودم شما چی هست.
چون من نفهمیدم که آیا کد کشور باید بدیم - باید بگذاریم .چون 2 بار از ما شماره میخواهد باید 021 بدهیم اگه توضیحی فقط به صورت چند عکس بدید .ممنون میشم.
شما اگه تو مبايل هم بگرديد گزينه اي هست كه ميتونيد شمارتونو مخفي نگه داريد...ولي اگه رو اون تنظيم كنيد شبكه اصلا اجازه شماره گيري بت نميده.....ديگه بفهم كار بيخ داره :!:
سلام
اين نرم افزار در كامپيوتر من كار كرد
مودمم genius هست Voice هم نداره Caller ID هم پشتيباني نمي كنه
تنظيمي هم كه كردم همان تنظيم اولين پست هست
باز هم مي گم اين برنامه روي بعضي مودم ها كار نمي كنه
بابا مارو سر کار گذاشتین مودم من هم وویس راساپورت میکنه هم آیدی کالر داره و برنامه رو همون تنظیماتی که گفتین گذاشتم وحتی آنها را برای امتحان عوض کردم ولی همش شمارم ای افته!!!!!!!!!
راهنمایی دیگهای ندارین
کرک برای این نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایتش یه تولز دیگه هم داره کرک اونم میذارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بهتری راه برای موبایل همون الکارت ! اگه هم تلفن ثابت هست که کارتون با دبیت کارت ( Debit Card ) هم راه میفته !
اين برنامه با مودم هاي v.92 سازگار است در حال حاضر بهترين مودمي که با اين برنامه ها کار ميکنه موتورولا هستش واز نظر قيمتم مناسبه من براي يکي از دوستام 8000 هزار تومان خريدم و الان هر کاري که بگيد باهاش ميکنه
سلام اگه دنبال دستگاه کالرایدی حرفه ای و شرکت درست حسابی می گردید این آدرس سایتش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)