تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 12 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 118

نام تاپيک: بابا بزرگا تجربشون رو در باره دانشگاه بگن = چه کارایی نباید بکنیم تا . . . .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

به نظر من همونطور كه دوستان ميگن درسايي كه استاد ميده رو همون روز مرور كن و روزي كه فرداش همون درس رو داري باز دوباره همونارو مرور كن.الكي وقت صرف چرك نويس و پاكنويس نكن كه فقط وقت گرفته ميشه من خودم تعدادي درس رو همينكارو كردم با اينكه جزوم تميز بود اما هيچي بلد نبودم كه سرانجام منجر به حذف اون درس 3 واحدي شد .ترم بعد كه درس رو برداشتم (نه تنها اون درس بلكه تمام دروس رو ديگه پاكنويس نكردم) نمرم تو اون درس 20 شد.

در مورد مرور هم بگم كه بچه هاي فني مهندسي ميدونن درس معادلات چه درس سختيه(در حد خودش) من اين درس رو هميشه مرور مي كردم تا اينكه من زمان دقيق امتحانو نميدونستم كه سر كلاس متوجه شدم امتحان ساعت ديگه هست ، سريعا كلاس رو ترك گفته و به كتابخانه دانشگاه متواري شدم و اونجا به سرعت يك مرور كوچك كردم و از سخت گير ترين استاد(ميگن كلاسش پادگانه) نمره كامل ميان ترم رو گرفتم كه خودم وقتي نمره رو روي برد ديدم باورم نميشد.

2. 7 کاربر از Reza82N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

آرش تازه کار بودی گندیدی تاپیکو خیلی خوب داش پیش میرفتا...
    خیلی خوب داش پیش میرفت بذا بچه ها (مامان و بابا بزرگا) تجرباشونو بگن دیگه چی کار داری..
    نه بابا
    گروه های اجتماعی از مد افتاده همین تاپیک خیلی خوبه دیگه ام از این پستای پارازیتیت نده اوکی؟
    خواستی بیا مسنجر خوشحال میشم از آشنایت تا دیگه از این جور کارا نکنی (تو پروفایلم هست آی دیم).
    من خودم هم با ایجاد گروه موافق نیستم چون که خیلیا از گروه ها اطلاع ندارن و این مطالب از چشم بقیه کاربران مخفی می موند

من قبلا یه بار این تایپیک رو ایجاد کرده بودم که مدیران اون رو پاک کرده بودن اما دوباره اونو ایجاد کردم و از ترس این که پاکش کنند
    یه گروه ایجاد کردم

هدف من از ایجاد گروه به گند کشیدن تایپیک یا پارزیت یا اسپم نبود
    هدف من از ایجا گروه این بود که دوباره پاکش نکنند

یه دنیا ممنون از بابا بزرگا که تجربشون رو اینجا می نویسند تا بقیه استفاده کنند

4. 2 کاربر از arash520 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HaPoOoO_HaP_Hap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    متاسفانه تهران

پيش فرض

به کسی هم نگو که ترم اول هستی ! البته با کارایی که میکنی تابلو میشه !!
    امیر کاملا با تو موافقم .من یه خاطره بد دارم . یه بار از دهنم در رفت سر کلاس گفتم ترم اولیم بعد متوجه شدم کل کلاس داره به من نگاه می کنه

6. 8 کاربر از HaPoOoO_HaP_Hap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

سلام بابا بزرگا و بچه ها و نوه ها (خودم و بقیه ترم اولی ها)

تا اینجا یه بحث اگه بخوایم به یه نتیجه گیری مفید برسیم
    این خلاصه از بحث میتونه باشه برایه کسانی که وقت ندارند پست هایه قبلی رو بخونند

خلاصه

چطور درس بخوانید:
    جدای از جزوه استاد حتما مطالعه خارج کتاب هم داشته باشید.
    در مورد جزوه هم خیلی ها هستند که زرنگ بازی در میارن و یه جلسه هم تو کلاسها پیداشون نمیشه ,ولی نزدیک امتحان ها سریع پسر خاله میشن که جزوه بگیرن از بچه ها.سعی کن به اینجور ادم ها جزوه ندی.
    سعی کنید همون روزی که مطلبی درس داده میشه همون روز مطلبو کامل بگیرید.حتی از منابع بیرون دانشگاه.اگه همون روز یاد نگیرید از جلسات بعد تو اون درس مشکل پیدا میکنید
    ه به هیچ وجه...تکرار میکنم به هیچ وجه در مورد پروژه ها با کسی شریک نشین که سرتون کلاه میره...کلا پروژه های مشترک همیشه سر یه نفر کلاه میره و خر حمالی گردن نفر دوم میوفته.
    باید معتدل برداری درساتو یعنی اینکه ببین مثلا عمومیاتو همشو یه ترم نخونی که اگه اینکارو بکنی بدبخت میشی چرا؟ خوب واسه اینکه عمومیا معدتلتو میارن بالا و برای هر ترم یه چند تا باید بژنی تو یگ (رگ) تا اژ پا نیفتی و معدلت کم نشه
    درسايي كه استاد ميده رو همون روز مرور كن و روزي كه فرداش همون درس رو داري باز دوباره همونارو مرور كن.الكي وقت صرف چرك نويس و پاكنويس نكن كه فقط وقت گرفته ميشه
    از همون ترم اول سعی کنید واقعا در رشتتون متخصص بشد . چون مدرک بدون تخصص بدرد نمیخوره و فقط عمرتون هدر میره .
    امیدوارم بوی دهانتان و بوی زیر بغلتان اطرافیانتون رو خفه نکنه
    دانشگاه واقعا بحث ارفاق و اینجور چیزا معنی نداره استاد فقط برگه امتحان را میشناسه باور کن اصلا استاد که میاد سر کلاس میاد درسش را میده و میره اصلا واسش فرقی نمیکنه کی یاد گرفت کی یاد نگرفت
    اصلا از سوال کردن نترس و خسته نشو که مثلا بگن این عجب نفهمیه اتفاقا بدون که همه دارن از ته دل بوست میکنن چون واقعا کسی نفهمیده (بستگی به درس و دانشگاه داره)
    باید مرور روی درس ها را همیشه داشته باشی مخصوصا روزی که از دانشگاه بر میگردی یا 3 روز تعطیلات حتما مرور داشته باش
    دلایل اصلی مشروط شدنم هم اینا بود :
    1- مهمترین علت نرفتن سر کلاس (دودره کردن استاد و کلاس)
    2-رفتن سر کلاس ولی با بی توجهی به درس و جزوه ننوشتن
    3-دنبال یه جزوه ناقص بودن در نزدیکی امتحانات
    4-کپی کردن تعدادی چک نویس از افراد مختلف و چسباندن آنها به عنوان جزوه و البته باز کردن آن فقط 12 ساعت مانده به امتحان (شب قبل)
    5-البته یه سری افراد ناباب به جای اینکه بزنن تو سرت یه طوری جلوه میدن که انگار مشروط شدن و 10-15 ترمه شدن ابهت داره

چطور رفتار کنید:

شجره نامتون رو واسه بقیه تعریف نکنید.هرچقدر کمتر از شما بدونن بهتره.
    ،هرچی با جنس مخالف کمتر گرم بگیری و تحویلشون بگیری،بحث و گفتگو سر تو توی محافل دخترونه بیشتر میشه البته بستگی به شخصیت خودتونم داره حتی الامکان اگه میخواید تو دردسر نیفتید دورو برشون نپلکید،چون هم خرجشون زیاده هم دردسرشون
    در ضمن همه اونجوری که خودشونو نشون میدن واقعا نیستن،چون محیط جدیده و طول میکشه تا شخصیت واقعی یه نفرو بفهمید که چه جور آدمیه
    اگه احساس کردید عاشق شدید یه چندماهی دندون رو جیگر بزارید که اینم از اثرات سال اولی بودنه
    طرف دخترای دانشگاه نرو
    توی دانشگاه با هر اکیپی دوست شی مثل همون اکیپ میشی، مثلاً اگه سیگاری باشن سیگاری میشی
    با سال بالائیها هم هیچ کاری نداشته باشی و با اونا هم کل کل نکن چون ممکنه بدجوری دستت بندازن و شما هم ناراحت شی
    به هیچ عنوان با استاد کل کل نکن ... بحث منطقی باهاش داشته باش ولی مثلا سعی نکن بهش تیکه بندازی ... معمولا بیشتر استادها
    ممکنه که حالتو بگیرن
    از همون جلسات اول که درسها شروع میشن باید شروع کنی به مطالعه ... اگه بخوای بزاری برای شب امتحان فقط می تونم بهت بگم خداوند بهت رحم کنه

8. 15 کاربر از arash520 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر میخوای تو دانشگاه موافق بشی.سعی کن تمام واحد های 2 ترم اول را پاس کنی.اگر نکردی و 2 ترم اول را مشروط شدی بیچاره ای.تا پایان دانشگاه اذیتت میکنه

10. 6 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

جدای از جزوه استاد حتما مطالعه خارج کتاب هم داشته باشید
    سعی کنید همون روزی که مطلبی درس داده میشه همون روز مطلبو کامل بگیرید.حتی از منابع بیرون دانشگاه.اگه همون روز یاد نگیرید از جلسات بعد تو اون درس مشکل پیدا میکنید
    سلام
    ممنون بابت پند و اندرز ها در مورد این دو یه توضیحی بدید لطفا.منابع بیرونی که مرتبط و بدرد بخور باشه رو چه جوری گیر بیاریم و از کجا بفهمیم...؟؟

12. 4 کاربر از m007007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای نمره گرفتن ! همیشه بشین ردیف اول جلوی استاد ! اصلا خارج از درس صحبت نکن ! کاری کن که استاد اسمت رو حفظ بشه !

14. 6 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

سلام بر همه ی اساتید بزرگوار که تجربیاتشونو در اختیار ما سال اولی ها گذاشتن!

من میخواستم بیبینم برای اینکه نخوایم بریم کتاب از بیرون بگیریم چه جوری میشه از دانشجوهای ترم بالایی کتاب دسته دوم بگیریم یا بخریم؟

16. 4 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه micropersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

در ظاهر نشون بدید به همه چی اهمیت میدید غیر از درس اما در باطن به غیر درس به هیچ چیز اهمیت ندید

تمام استاد ها استاد یارها مسئولین و حتی کارکنان رو با پیشوند دکتر خطاب کنید این باعث میشه کارتون بسیار سریع پیش بره

نیم ساعت اول شروع شدن زمان نهار توی سلف حضور نداشته و در صف طویل ترم اولی های گرسنه چشم انتظار غذا نباشید

همیشه سعی کنید کتاب های پیشنهادی اساتید را نخرید و اگر هم خریدید هیچ وقت آن را با خود به دانشگاه نیاورید معمولا سعی کنید وزن تمام چیزهایی که با خود می آورید سر جمع بیشتر از 504 گرم و به عبارتی حدودا نیم کیلو نشود

نام تمام مسئولین آموزش دانشکده خود را به خوبی یاد بگیرید و همیشه و بی دلیل و برای یک سوال بی خود به آموزش مراجعه و با یک حالت صمیمی و بعد یه سلام و خسته نباشید بلند بالا مثلا بگید آقای فلانی فلان چیز فلان نشد؟ این کار خیلی مهمه چون هر کار تو این دانشگاه داشته باشین شروع حرکتتون از همین 2 سه نفره

در ایام بعد امتحانات و به خصوص بین اعلام نتیحه اولیه و ثبت نمره اصلی حتما در دانشگاه حضور فعال داشته و با سری کج(زاویه حدود 35.4 درجه با شانه) از اتاق این استاد به اتاق استاد دیگه به سرعت در رفت و آمد باشید

به جای پرسه زدن در محیط دانشگاه(در صورت وسیع بودن دانشگاه) با تعدادی پایه به بوفه رفته و درباره دورترین مطلب موجود از مباحث درسیتون گپ زده و چای بنوشید

اگر ورودی هستید هیچ وقت با هم دوره ای های خود گله ای(با عرض معذرت) و با خنده های بلند و شوخی های خرکی در فضای عمومی دانشگاه جولان ندهید و سعی کنید حداکثر تعداد تجمع 3 نفر باشد
    Last edited by micropersian; 22-09-2009 at 20:13.

18. 13 کاربر از micropersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام بر همه ی اساتید بزرگوار که تجربیاتشونو در اختیار ما سال اولی ها گذاشتن!

من میخواستم بیبینم برای اینکه نخوایم بریم کتاب از بیرون بگیریم چه جوری میشه از دانشجوهای ترم بالایی کتاب دسته دوم بگیریم یا بخریم؟
    به به ... چقدر اقتصادی ! من که راضی نمیشم کتاب کهنه بخونم ! حسش به نو بودنشه

20. 3 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •