تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: گرافیک Acer 5738z واقعاً چیه؟ آیا راسته می‌گن تا 1759MB قابل افزایشه؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بابا تو دیگه کی هستی!دمت گرم به خدا!خوشم اومد....دو ساعته دارم میخندم به این قضیه.

چرا حرفتون رو عوض میکنید؟شما خیلی قاطعانه گفتید که رم Dedicated از رم سیستم بهش اختصاص داده شده.و کارت گرافیک انبرد حتی اگه Dedicate شده باشه از خودش هیچ رمی نداره!
    اینم نقل قول خودتون:(به قول خودت نقل و قول کورکورانه!)

به خدا دارم کم کم نگرانت میشم!
    حدس میزدم چیزی ازش درک نکنی...واسه همین واست توضیح میدم.
    عرض کردم که نوت بوک من 256 مگابایت حافظه Dedicate شده ی ddr3 داره. حالا شما میفرمائید که این 256 که dedicate هستش از روی رم سیستم من بهش dedicate شده؟درسته؟ رم سیستم من هم ddr2 هست.
    خوب.لطف کنید در مورد این ادعاتون توضیح بدید.
    حتما اینم خوندی!؟
    درضمن 100% مقداری از رم رو اختصاصی داده به گرافیک! چون 1.92 گیگ رم نمیتونه باشه!(اگه اختصاصی بده نمینویسه شر و مثل رم خود گرافیک میشه!
    عزیز شما لطف کن با مدرک توضیح بده!
    با این حساب من هم میگم گرافیک من رم ddr15 داره و با فرکانس 20GHz کار میکنه! کی به کیه!!!؟ شما نمیگید این حرف رو از کجا میگید که رم 256 داره!؟ رم سیستم چقدر هست! سیستم عامل چی هست!؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

حتما اینم خوندی!؟

عزیز شما لطف کن با مدرک توضیح بده!
    با این حساب من هم میگم گرافیک من رم ddr15 داره و با فرکانس 20GHz کار میکنه! کی به کیه!!!؟ شما نمیگید این حرف رو از کجا میگید که رم 256 داره!؟ رم سیستم چقدر هست! سیستم عامل چی هست!؟
    امیر جان معلوم هست چی داری میگی؟فکر نمیکنی یه خورده دیر وقته و به همین دلیل یه خورده رو نوشتنت تاثیر گذاشته؟
    چیو با مدرک حرف بزنم؟اینکه گرافیک من 256 mb حافظه ی Dedicate داره؟
    خیلی خنده داره که میگید شما دارید بدون مدرک میگید نوت بوکتون حافظه ی گرافیکش 256 ddr3 هستش!
    زحمت سرچش رو خودت بکش عزیزم:
    xps m1530
    گرافیکش هم nvidia 8600
    حافظه ی dedicate شدش هم 256 mb ddr3

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

دوستانی که 5738z دارن خوب توجه کنن:
    این لپ تاپ توی بایوسش نوشته video memory: 64MB. من فکر می‌کنم اون همون مقدار حافظه‌ایه که از رم می‌گیره. چون وقتی شما توی ویندوز در کنترل پنل، سیستم رو بررسی می‌کنه نوشته RAM: 1.92GB که 0.08 از 2GB کمتره و به عبارتی معادل 82 مگابایته. سؤال اینه که این مقدار کجا رفته. فکر می‌کنم با گرافیک مشترک شده.
    از طرف دیگه گرافیک این لپ تاپ Intel GMA 4500M هستش که خودش 256MB dedicated هست.
    شما اگه مشخصات گرافیک رو بررسی کنید امکان افزایشش هست. ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سؤال من اینه چه طور این گرافیک رو برسونیم به 1759MB؟
    این Dynamic Video Memory Technology 5.0 چیه؟
    سؤال بعدی این که چه طور روی سیستمم DirecX 10 نصب کنم؟
    ممنونم!
    1:در مورد سوال اول به نظر من اصلا دلیل نداره که شما نگران افزایش حافظه به 1759 باشی ، چون اینکار به صورت اتومات انجام میگیره .برای فهم بهتر به قسمت 2 مراجعه کن.

2: در اصل تکنولوژی تشخیص نیاز حافظه گرافیک هست.یا به زبان راحتر تکنولوژی که تشخیص میده در هر لحظه از زمان سیستم به چه مقدار حافظه برای گرافیک نیاز داره و برای نیاز خود میتونه از مموری سیستم Share کنه.

3 : فکر کنم Directx 10 برای Vista باشه .منظورم اینه که روی XP وصل نمیشه.
    من وقتی این دستگاه رو خریدم ویندوز نداشت و xp ریخت واسم با directx 9

4:در مورد اینکه میخوای واقعا بدونی از کجا میگیم 64 dedicated هم میتونی به Manual و هم به اینترنت مراجعه کنی.در ضمن در قسمت بایوس این رقم 64 قید شده که به هیچ وجه قابل تغییر نیست.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

اینم چند تا لینکه به درد بخور که اگه حوصله داشتی بخون.
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

نقل قول :
    خیلی خنده داره که میگید شما دارید بدون مدرک میگید نوت بوکتون حافظه ی گرافیکش 256 ddr3 هستش!
    xps m1530
    گرافیکش هم nvidia 8600
    حافظه ی dedicate شدش هم 256 mb ddr3[/quote]

در مورد این جور لپتاپ ها بگم .
    اصلا فقط یک چیزی حدود 100 هزار تومن تفاوت قیمت میدی برای همون GPU 8600 و اون رم 256 Dedicated.

6. این کاربر از p_samimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

امیر جان معلوم هست چی داری میگی؟فکر نمیکنی یه خورده دیر وقته و به همین دلیل یه خورده رو نوشتنت تاثیر گذاشته؟
    چیو با مدرک حرف بزنم؟اینکه گرافیک من 256 mb حافظه ی Dedicate داره؟
    xps m1530
    گرافیکش هم nvidia 8600
    حافظه ی dedicate شدش هم 256 mb ddr3
    مرد حسابی اینجا داریم سر مموری گرافیکهای اینتل بحث میکنیم!
    اونوقت تو اومدی میگی گرافیک من nvidia 8600 هست؟
    احتمالا میگی تو چرا ati 3650 رو مشخصاتشو نشون دادی! من اینکارو کردم تا نشون بدم از کجا باید مقدار رم اختصاصی و اشتراکی رو ببینید!

اصلا اینجا بحث گرافیک ati و nvidia هست؟ فقط برای اینکه تو یه بحث دیگه کم اوردی اومدی اینجا تا عوضشو در بیاری؟بخدا جالبه!

8. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

مرد حسابی اینجا داریم سر مموری گرافیکهای اینتل بحث میکنیم!
    اونوقت تو اومدی میگی گرافیک من nvidia 8600 هست؟
    احتمالا میگی تو چرا ati 3650 رو مشخصاتشو نشون دادی! من اینکارو کردم تا نشون بدم از کجا باید مقدار رم اختصاصی و اشتراکی رو ببینید!

اصلا اینجا بحث گرافیک ati و nvidia هست؟ فقط برای اینکه تو یه بحث دیگه کم اوردی اومدی اینجا تا عوضشو در بیاری؟بخدا جالبه!
    دوست عزیزم.شما با قاطعیت گفتی گرافیک آنبرد حافظه نداره.
    نقل قولش هم تو پستهای بالا هست.
    و گفتید Dedicated حافظه ای است که از رم به گرافیک اختصاص داده میشه.
    نمیدونم چرا تغییر موضع میدی شما.
    در مورد این دوتا تاپیک هم بذاریم تا فردا باقی دوستان بیان نظر بدن.چون اینطوری بحث من و شما فایده نداره.
    باقی دوستان میان نظر میدن.بالاخره یکی از ما دوتا داره اشتباه میکنه.
    من هم به هیچ وجه قصد ناراحت کرن شما رو ندارم.
    پس فعلا تا فردا خدانگهدار.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ای بابا اینقدر جنگ دعوا نداره
    شما از اول هم اشتباه گرفتین در باره دوتا چیپ گرافیکی مختلف دارین بحث می کنین که هیچ ربطی به هم ندارن
    این جر بجثتون هم بخاطر اشتباه فهمیدم مدل چیپ بوده بهتره که موضوع همین جا تمتوم بشه ادامه ندین بهتره یهو سروکله مدیرا پیدا میشه
    4500 کجا
    8600 کجا

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوست عزیزم.شما با قاطعیت گفتی گرافیک آنبرد حافظه نداره.
    نقل قولش هم تو پستهای بالا هست.
    و گفتید Dedicated حافظه ای است که از رم به گرافیک اختصاص داده میشه.
    نمیدونم چرا تغییر موضع میدی شما.
    در مورد این دوتا تاپیک هم بذاریم تا فردا باقی دوستان بیان نظر بدن.چون اینطوری بحث من و شما فایده نداره.
    باقی دوستان میان نظر میدن.بالاخره یکی از ما دوتا داره اشتباه میکنه.
    من هم به هیچ وجه قصد ناراحت کرن شما رو ندارم.
    پس فعلا تا فردا خدانگهدار.
    شما فقط چون تو یک موضوع دیگه کم اوردید اومدید اینجا تا شلوغش کنید!
    اینجا بحث سر گرافیک های اینتل و مموری اونا بود! من 50 بار گفتم که منظور من از انبورد بودن این نیست که گرافیک روی بورد سوار شده! بلکه منظورم اینه که از خودشون مموری ندارن!
    من گقتن در گرافیکهاب انبورد که از خودشون مموری ندارن مقداری مموری به صورت اختصاصی به گرافیک داده میشه و از رم کم میشه! و اگه گرافیک قابلیت شر داشته باشه مقداری هم شر میکنه!
    چه مموری مال خود گرافیک باشه و چه از رم سیستم به صورت اختصاصی به گرافیک داده بشه هردو به یک صورت نشون داده میشه! و بحث این از شر کردن جدا هست(اگه اینهمه فرق اشتراکی و اختصاصی رو به سنگ میگفم احتما می فهمید!)

با این توضیحات شما اومدید در مورد گرافیک 8600 انویدیا میگید چرا مال من 256 مگ داره !!!؟
    اصلا شما فهمیدی اینجا بحث سر چی هست که اومدید وارد بحث شدید! حداقل از اول بخونید بعد شروع کنید به پست دادن!
    شما ادعا میکنید که من از سختافزار چیزی بلد نیستم و شما بلد هستید در حالی که هنوز شما فرق گرافیک اینتل و انویدیا رو نمی دونید!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ای بابا اینقدر جنگ دعوا نداره
    شما از اول هم اشتباه گرفتین در باره دوتا چیپ گرافیکی مختلف دارین بحث می کنین که هیچ ربطی به هم ندارن
    این جر بجثتون هم بخاطر اشتباه فهمیدم مدل چیپ بوده بهتره که موضوع همین جا تمتوم بشه ادامه ندین بهتره یهو سروکله مدیرا پیدا میشه
    4500 کجا
    8600 کجا
    بحث سر چیپ نیست...بر سر Dedicated memory هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •