من از نظر کارایی بررسی کردم و کاری به بوئن و نبودن و شانس برای فروشش نداشتم!![]()
من از نظر کارایی بررسی کردم و کاری به بوئن و نبودن و شانس برای فروشش نداشتم!![]()
فنم مدتی معمولی بود ، ولی برای خنک تر کار کردن و رسیدن به فرکانس 4400 فن tuniq tower 120 تهیه کردم!! با این فن در فرکانس 3400 ، به ندرت دمای پردازنده 45 رو رد می کنه (در دور 1200) مادربردم هم asus p5q-e هست.
منم E8400 دارم در حالت معمولی ( مثلا حالا که دارم پست می دم 37 تا 39 ) و زمانی که سیستم کاملا درگیر هست مثله گیم های سنگین ( GTA IV ) تا 46 یا 47 بالا میره ولی بالاتر ندیدم بره . درضمن فن خود اینتل روش نصبه و فن حرفهای نیست روش
برای زیر فشار قرار دادن واقعی پردازنده و رسیدن به حداکثر دما بهتره از نرم افزارهایی مثل occt-intel burn test-hot cpu tester استفاده کنید و در حداکثر فشار ببینید به چه دمایی میرسه!منم E8400 دارم در حالت معمولی ( مثلا حالا که دارم پست می دم 37 تا 39 ) و زمانی که سیستم کاملا درگیر هست مثله گیم های سنگین ( GTA IV ) تا 46 یا 47 بالا میره ولی بالاتر ندیدم بره . درضمن فن خود اینتل روش نصبه و فن حرفهای نیست روش
خب حرفت درسته ، ولی کلأ هیچ نرم افزار کاربردی نمی تونه یک همچین فشاری بیاره ئ در اکث موارد دما همون حدود 40-50 می مونه!
دوست عزیز سیستم همیشه تحت فشار که نیست برای ما کاربرای خونگی نهایتا یه گیم سنگینه یا یه نرم افزار سنگین
در ضمن ما نمی خواهیم دمای cpu تست کنیم اسم تاپیکو نگاه کن ( دمای نرمال )
ها؟خب حرفت درسته ، ولی کلأ هیچ نرم افزار کاربردی نمی تونه یک همچین فشاری بیاره ئ در اکث موارد دما همون حدود 40-50 می مونه!
شاید 100% فشار نباشه ولی 90% خیلی از نرم افزارها و برخی بازی ها!
داریم از بحث خارج می شیم .
منظور دوستمون از باز کردن این تاپیک این بوده که در حالت معمولی مثلا چت یا تایپ یک نامه یا گوش دادن به موزیک باید دمای cpu چه قدر باشه ؟؟
مثلا در حال انجام این کارها یه دفعه نبینی دمای cpu رفته رو 49
((( دمای نرمال )))
سلام خدمت دوستان عزیز
من تو دفترم e8400 دارم با مین p5q3 deluxe . یه کپچر از برنامه Ai گرفتم براتون می زارم.
من کارای گرافیکی می کنم و هیچ وقت ندیدم دمای سی پی یو بالاتر از ۴۵ بره
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی به اسم دمای نرمال نداریم!!!داریم از بحث خارج می شیم .
منظور دوستمون از باز کردن این تاپیک این بوده که در حالت معمولی مثلا چت یا تایپ یک نامه یا گوش دادن به موزیک باید دمای cpu چه قدر باشه ؟؟
مثلا در حال انجام این کارها یه دفعه نبینی دمای cpu رفته رو 49
((( دمای نرمال )))
دمای Load-IDLE . هر دمایی غیر از دمای Critical-Tjmax هر دمایی می تونه عادی باشه صرف نظر از استفاده بلند مدت - کوتاه مدت !
تو این موارد باز بستگی داره به تهویه کیس خنک کننده و ... اصلا به هیچ عنوان نمیشه یه دمای دقیق رو گفت!!!
مثلا اگه IDLE هست حدود 35 اونوقت با این کارا بین 40-45 خوبه...
دما خوبه چرا اورکلاک نه!؟خنک کننده؟سلام خدمت دوستان عزیز
من تو دفترم e8400 دارم با مین p5q3 deluxe . یه کپچر از برنامه Ai گرفتم براتون می زارم.
من کارای گرافیکی می کنم و هیچ وقت ندیدم دمای سی پی یو بالاتر از ۴۵ بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)