گزینه دو بهترین انتخابه !
گزینه دو بهترین انتخابه !
CPU:Intel Q9550=230
گارانتی نداره
M.B:Asus P5Q=125 یا همون مدل گیگا بایت اگه تا 125 با گارانتی آواژنگ گیرم اومد
ویستا پخش و الماس
RAM:Kingmax 4Gb 800 (2x2Gb)=50
سازگار ارقام
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=55
سازگار ارقام
DVD RW:Liteon 24X=30
سازگار ارقام
Case:Green Vine 2=55
آینده سیما
Keyboard:A4Tech KX-5MU=18
Mouse:A4Tech X5-70MD=8
گارانتی A4tech
Monitor:Samsung P20500=200 یا T1900p
سام سرویس
بلهتی وی کارت هم 2 مدل نام برده شد که فکر نمیکنم فرق زیادی داشته باشن درسته ؟ هر دو دریافت سیگنال و ضبط و کپچر دارن ؟
هر دو خوبن
بهترین حالت دوم هست ولی اگه اورکلاک نمی کنی حالت 3 هم3- گرافیک GTX260 معمولی + پاور 535 که شما میگی یه جورایی رسیکیه !
مشکلی پیش نمیاد
معتبره ولی گارانتیش به گرین نمیرسهاین پاور به نظرتون مناسبه ؟ و کلا مثه گرین معتبر هست ؟
ارزشش رو که داره مخصوصا بخوای با مانیتور رزولوشن بالا بازی کنیکلا اختلاف GTS250 و GTX 260 192چه قدره راستش این لیست کشیدن و نمیدونم دو دوتا 4 تا کردنا واسه اینه که خودم میخوام GTX260 بگیرم ولی خوب اختلاف این دوتا 20 تومنه ولی پاور رو هم بخوام واسه این گرافیک ببرم بالا (580 بگیرم ) حتی شاید این اختلاف به 50 تومن برسه... نمیدونم منتظر نظرتون میمونم...
من 1 اینچ بزرگتر رو به رزولوشن بالاتر ترجیح میدممانیتور به نظرتون همون T1900p و P20500 هست دیگه ؟ بدون در نظر گرفتن 1 اینچ اختلاف سایز کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟!
آلتر جان بی نهایت ممنونم... سرتم درد آوردم ولی خوب یه کم اهل پرسو جوام و الکی خرید نمیکنم واسه همین زیاد مزاحمت شدم...
اما :
هارد رو هم 500 گیگ نیاز ندارم به هیچ وجه ! هارد های پایینتر هم ( با نام گارانتی ) اگه پیشنهاد بدی ممنون میشم ( میخوام بدونم مثلا اگه هاردهای 320 یا 160 یا همچین چیزایی بگیرم چه قدر تفاوت قیمت داره ) !
کارت شبکه هم شاید بگیرم برا ADSL احتمالی آینده شاید لازم بشه ! چه مدلی ؟
مانیتور پس به نظرت به صرفه ترین همون P20500 هست ؟
راستی اورکلاک به هیچ وجه نمیکنم ! به نظرت چطوره همون 535 با 260 رو بگیرم ؟ سایتی هست که بگه توان مصرفی قطعات چه قدره و پاور با توان لازم رو پیشنهاد بده ؟
پردازنده که گفتی گارانتی نداره ( پلمب که هست ؟ ) سایر قطعاتم که طبعا با گارانتی و پلمبن ؟!
ونهایتا از بازار رضا خرید کنم یا پاساژ ایران یا... ؟! فروشگاه معتبری سراغ دارید ؟
خواهش می کنم عزیزآلتر جان بی نهایت ممنونم... سرتم درد آوردم ولی خوب یه کم اهل پرسو جوام و الکی خرید نمیکنم واسه همین زیاد مزاحمت شدم...
تفاوت قیمتش که اونقدر ها نیست!هارد رو هم 500 گیگ نیاز ندارم به هیچ وجه ! هارد های پایینتر هم ( با نام گارانتی ) اگه پیشنهاد بدی ممنون میشم ( میخوام بدونم مثلا اگه هاردهای 320 یا 160 یا همچین چیزایی بگیرم چه قدر تفاوت قیمت داره ) !
320 حدود 45
160 حدود 35
مودم ADSL منظورتونه؟کارت شبکه هم شاید بگیرم برا ADSL احتمالی آینده شاید لازم بشه ! چه مدلی ؟
بله تو قیمت 200-210 عالیهمانیتور پس به نظرت به صرفه ترین همون P20500 هست ؟
مشکلی نیست بگیرستی اورکلاک به هیچ وجه نمیکنم ! به نظرت چطوره همون 535 با 260 رو بگیرم ؟ سایتی هست که بگه توان مصرفی قطعات چه قدره و پاور با توان لازم رو پیشنهاد بده ؟
اینم سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله به صورت باکس و پلمپ شدهپردازنده که گفتی گارانتی نداره ( پلمب که هست ؟ ) سایر قطعاتم که طبعا با گارانتی و پلمبن ؟!
بقیه قطعات حتما باید پلمپ باشن
من فروشنده های بازار رضا رو منصف تر دیدمونهایتا از بازار رضا خرید کنم یا پاساژ ایران یا... ؟! فروشگاه معتبری سراغ دارید ؟
ولی جای شما باشم از هر دو تمام قطعات رو قیمت می کنم
موفق باشید
کیس گرین مدل vine2 به خاطر مشکلات فنی که داره دیگه تولید نمیشه!
میتونید به شرکت گرین زنگ بزنین بپرسین
تلفن: 88911378
Last edited by ehsaaaan; 19-09-2009 at 17:32.
بله البته فکر کنم مودمای ای دی اس ال خروجی یو اس بی هم دارن اغلب ؟مودم ADSL منظورتونه؟
اولترا جان نهایتا سیستم با پاور و گرافیک 580 و GTX260 حدودا هزینه میشه 1.100 ...
یه پردازنده خوب در رنج ( 180-200 ) و یک گرافیک خوب در رنج 150 بهم پیشنهاد میدی که اگه احیانا تا 1 بیشتر برای هزینه نتونستم جور کنم آلترناتیو داشته باشم و جایگزین کنم ( گارانتیشونم معرفی کن) ؟
GTS 250 رو گفتی مصرف توانش کمتره از 260 و همون 535 به خوبی ساپرتش میکنه ؟ گارانتی های معتبر گرافیکهای زوتاک رو هم بگی ممنون میشم...
خوب پس چه کیسی جایگزین این کنم ؟!کیس گرین مدل vine2 به خاطر مشکلات فنی که داره دیگه تولید نمیشه!
میتونید به شرکت گرین زنگ بزنین بپرسین
Last edited by Nabakhshoode; 19-09-2009 at 17:43.
اگه از ظاهر vine2 خوشتون اومده،می تونید vine1 رو جایگزین کنید
تنها تفاوتش با vine2 این هستش که فن کنار کیس کوچیک تر هست و LED آبی هم نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)