چرا از سیستم اگزوز اسپرت سوپر اسپرینت استفاده نمیکنی
برای پژو 405 ، پرشیا ، سمنند
افزایش 16 اسب بخاری توان اتومبیل
000/000/916 قیمت ست کامل
چرا از سیستم اگزوز اسپرت سوپر اسپرینت استفاده نمیکنی
برای پژو 405 ، پرشیا ، سمنند
افزایش 16 اسب بخاری توان اتومبیل
000/000/916 قیمت ست کامل
وقتی حرف از سیستم اگزاست و تخلیه میزنیم
منظورمون سیستم اگزوز هم هستش ولی هیچوقت 16 اسب نمیشه .
وقتی هم یه موترو تعویض میشه باری پرفورمنس حتما یه سیستم اگزوز براش در نظر گرفته میشه و شاید این سیستم اگزوز حتی دست ساز باشه تا بهترین نتیجه رو بده
مثلا استفاده از لولهای فولادی 2و 3 اینچی و شاید هم لوله های استیل کرم کاری شده برای حرکت بهتر دود .
همونطور که رامین گفت مطمئنا هیچ وقت اون 16 اسب رو نمیده
ولی اگه قصد تیون حرفه ای موتور رو داشته باشیم
در بازده کار خیلی خیلی کمک خواهد کرد ولی به تنهایی شاید چیزی حدود 7 - 8 اسب اضافه کنه
اینم در نظر داشته باشین این 7 - 8 اسب خودش خیلیه!!
دوستان ممنون از راهنماييتون . دوستم فعلا سفارش داده يه دونه T16 مدل شهري رو براش بگيرن !!!
ايشالله بعدش قراره بره واسه بقيه كارها !!!
محمد جان اگه این یه موقع جور نشد
یکی از بچه های تی تی هم که کرمانشاهی هم هست و از مدیران اونجا
یه mi16 که به گفته خودش در حد صفر هم هست برای فروش گذاشته با تمامی لوازم اونم میتونه مد نظر داشته باشه
Last edited by D r i v e r; 22-09-2009 at 15:51.
محمد اگه دوستت خواست بگو آدرس گاراژ تاپ فیول رو برات بدیم ببر پیش رییس مصطفی و دار و دستش ماشین رو اونا جم کنن البته انشا الله بعد درگ 2-3 مهر فکر کنم سرشون دیگه شلوغ نباشه و بتونن روش زود کار کنن .
کلا باید سیستم ترمزو عوض کنه ! این ترمزها جواب اون قدرت موتور رو نمیدن ... حداقلش اینه که یک ABS نسل جدید روش بزاره ... این ABS که رو سمند ال ایکس هست نسل اول ABS هستش که اصلا پاسخگو نیست و کاراییش هم بدرد اون خودرویی که شما میخواین نیست ... بازم هر جور صلاحه فردا خودشو به کشتن نده با این ترمزا!
نمیشه گفت کلا باید سیستم ترمز عوض بشه
ولی به نظرم دیسکهای جلوی بزرگتر و یه بوستر درست و حسابی و دیسکی کردن چرخ های عقب احساس میشه
به قول دوستمون یه abs درست و حسابی (دیگه همش عوض شد که فکر کنم فقط موند شلنگ ها و لوله ها!)
ادیت :
لاستیک درست و حساب هم یادم رفت
یه چیز دیگه اینکه من خودم abs رو بیشتر به خاطر پایداری ماشین هنگام ترمز کردن دوست دارم و تا حالا 3 - 4 بار جون منو نخریده باشه جون دیگران رو خریده!
دقیقا درسته ! اتفاقا همین ABS که رو سمنده در بعضی مواقع نبودنش بهتر از بودنشه .. اونم زمانیه که ماشین با شتاب زیادی در حرکته ناگهان میخوای ترمز کنی .. که ترمز زیر پات میلغزه و به پات ضربه میزنه و هر کارم بکنی ماشین وا نمیسته (مخصوصا اگر چند نفر هم تو ماشین باشن ) تنها راهش دستیه ! که یک بار هر کار کردم نشد چون ماشین یکم سنگینتر بود فشار بیشتری رو ترمزها بود فکر کنم ترمز جوابگو نبود در حالیکه اگر معمولی بود قطعا وا میستاد .. مجبور از استفاده دستی و دنده معکوس شدم که سپرم گرفت به جدول ! در کل شانس اوردم .. توصیه اکید میکنم با این موتور به این ترمزها بسنده نکنید ...حداقل ABS زانتیا رو روش بزارید با دیسکاش اگه میشه ! که فوق العادست !
Last edited by pulp_152; 23-09-2009 at 00:35.
چشم امير جان . اگه جور نشد حتما بهت خبر ميدم .محمد جان اگه این یه موقع جور نشد
یکی از بچه های تی تی هم که کرمانشاهی هم هست و از مدیران اونجا
یه mi16 که به گفته خودش در حد صفر هم هست برای فروش گذاشته با تمامی لوازم اونم میتونه مد نظر داشته باشه
ايشالله شايد مزاحم اين دوستان عزيز بشيم !!! البته فعلا بايد صبر كنيم ببينيم اين موتور مياد !!!محمد اگه دوستت خواست بگو آدرس گاراژ تاپ فیول رو برات بدیم ببر پیش رییس مصطفی و دار و دستش ماشین رو اونا جم کنن البته انشا الله بعد درگ 2-3 مهر فکر کنم سرشون دیگه شلوغ نباشه و بتونن روش زود کار کنن .
اين رفيق ما خيلي نميخواد باهاش گاز بده !!! فقط ميخواد توي شتاب هاي اوليه پوز مزدا 3 و زانتيا و امثال اينها رو بزنه !!!! البته اگه بشه توي جاي خلوت شايد 0 تا 200 رو باهاش بزنه !!!کلا باید سیستم ترمزو عوض کنه ! این ترمزها جواب اون قدرت موتور رو نمیدن ... حداقلش اینه که یک ABS نسل جدید روش بزاره ... این ABS که رو سمند ال ایکس هست نسل اول ABS هستش که اصلا پاسخگو نیست و کاراییش هم بدرد اون خودرویی که شما میخواین نیست ... بازم هر جور صلاحه فردا خودشو به کشتن نده با این ترمزا!
راستي دوستان اين موتور T16 تا چقدر سرعت ميره ؟؟ اصلا ميتونه تا 200 راحت بره ؟؟؟
امير جان اگه جون شما رو نخريده باشه جون مارو 6 بار خريده !!!! 4 بار توي زمستون روي يخ !!! دوبار هم توي همين تابستون .یه چیز دیگه اینکه من خودم abs رو بیشتر به خاطر پایداری ماشین هنگام ترمز کردن دوست دارم و تا حالا 3 - 4 بار جون منو نخریده باشه جون دیگران رو خریده!
ممنون دوست عزيز از راهنماييتون !!! ولي ما اصلا با ترمز هاي سمند مشكل نداريم . توي همين تهران خيلي شده سريع شتاب گرفتم و ترمز كردم ولي مشكلي پيش نيومد !!! البته امروز هم باز ماشين بابايي رو شايد دودره كنم و اين عمل رو روش امتحان كنم !!!دقیقا درسته ! اتفاقا همین ABS که رو سمنده در بعضی مواقع نبودنش بهتر از بودنشه .. اونم زمانیه که ماشین با شتاب زیادی در حرکته ناگهان میخوای ترمز کنی .. که ترمز زیر پات میلغزه و به پات ضربه میزنه و هر کارم بکنی ماشین وا نمیسته (مخصوصا اگر چند نفر هم تو ماشین باشن ) تنها راهش دستیه ! که یک بار هر کار کردم نشد چون ماشین یکم سنگینتر بود فشار بیشتری رو ترمزها بود فکر کنم ترمز جوابگو نبود در حالیکه اگر معمولی بود قطعا وا میستاد .. مجبور از استفاده دستی و دنده معکوس شدم که سپرم گرفت به جدول ! در کل شانس اوردم .. توصیه اکید میکنم با این موتور به این ترمزها بسنده نکنید ...حداقل ABS زانتیا رو روش بزارید با دیسکاش اگه میشه ! که فوق العادست !
در ضمن من خيلي از زانتيا در مورد ترمزش خوب نشنيدم !!! همين اوايل تابستون يكي از دوستانم با زانتيا وقتي يه گوسفند بي شعور مياد جلوش ميزنه روي ترمز يهو شروع ميكنه به چرخيدن وسط جاده كه خوشبختانه ماشيني از روبه رو نميومده . ازش پرسيدم جاده چه طوري بود گفت كنارش كمي خاك ريخته بوده !!! البته بماند كه خودمونبا زانتيا با سرعت 110 با يه تكون خيلي كم فرمون چپ كرديم ( اصلا فكر نميكردم چپ كنيم . خواستيد عكس ماشين رو براتون بزارم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)