تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: پلاسما پنل SAMSUNG b850

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درست صحبت کن , وقتی درست نمی تونی فکر کنی و تعادل روحی نداری و لازم نیست حرفی بزنی اینطور بیان کلام داشته باشی که نشانه شخصیت ضعیفته بهتره در این مواقع سکوت کنی این بهترین کار ممکن هست واست. تاپیک رو منحرف نکن و اسپم نزن. جالب اینجاس حرف رو ورارونه جلوه می دی شما نبودی می گفتی cnet سامسونگی هست رویسش دزده گرفتنش بردنش cnet حق پاناسونیک خورده.با مدرک ثابت شد این حرفات بی پایه اساس هست و اصلی ترین اسپانسر cnet پاناسونیک هست . هنوزم جوابی نداری بدی و حرف رو وارونه جلوه می دی مشکل فن بوی بودن نمی گذاره اشتباهاتت رو قبول کنی
    من کی حرفی زدم از کیفیت این مدل ؟؟ در کدوم پست گفتم این مدل از g10 v10 کیفیت تصویر بالاتره ؟ واقعا شما از استرس بی خود رو فن بوی بودن تعادل روحی ندارید متاسفم واست .نقل قول با فونت لارج . همین دیگه پست ها رو با دقت نمی خونی فقط فکر فن بوی بازی هستی در همه تاپیک ها حتی تاریخ عضویت من در این فروم و عضویت خودت رو تعصب بی جات نمیزاره ببینی مشخص کی دو روزه فهمیده نت چی هست با این سطح شعور .

ببین واس بعضی چیزای سطحی سرچ گوگل می تونه مرجع خوبی باشه واست . پایین اومدن انرژی تولیدی =با کاهش مصرف انرژی , من تعجب می کنم این مسئله در سطح دبستان هست چطور متوجه نمیشی. بالاخره تعصب فن بوی بازی این چیزا هم داره ه,در ضمن cnet حرفی از حرارت تولیدی این مدل نزده و حرارت گرمایی نه تنها این مدل هیچ مدلی رو ارزیابی نمیکنه .

خیالت هم راحت کنم من نه پست هات رو از این به بعد می خونم و نه جوابی به اون می دم پست هات رو خودت بخون و لذت ببر.
    اقا بیخیال حیف نیست بخاطر این مسائل کوچیک فکرتونو ناراحت میکونید به نظر منم یه خورده این دوستمون بد نظرشو انتقال میده که میتونه باعث ناراحتی بقیه بشه از ایشونم خواهش میکنم یه خورده نرم تر با موضوعات برخورد کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چه زمانی توی ایران میتونیم ببینیمش ؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •