دوست عزیز طبق برنامه گزینه 2 شما باید درس های عمومی سال دوم رو در مدت 4 آزمون یعنی تا تاریخ
11/10/88 تموم کنی .در دروس اختصاصی هم تقریبا همین تاریخ هستش .نمیدونم چه جوری حساب کردی که شد 2هفته .
دوست عزیز طبق برنامه گزینه 2 شما باید درس های عمومی سال دوم رو در مدت 4 آزمون یعنی تا تاریخ
11/10/88 تموم کنی .در دروس اختصاصی هم تقریبا همین تاریخ هستش .نمیدونم چه جوری حساب کردی که شد 2هفته .
الان دفترچه ی برنامه ریزی کنارم نیست ولی مطمئنی شما برنامه ی گزینه 2 رو نوشتی ؟!!!!!
اصلا گزینه 2 عمومی اختصاصی نداره که ! در طی 2 هفته باید کلیه ی درس ها ی سال دوم ( چه عمومی چه اختصاصی ) رو از تاریخ فکر میکنم 16 تیر شروع میکردی و تا دو هفته بعدش تموم میکردی و هفته ی اخر هم دوره میکردی و میرفتی سر جلسه
سال سوم هم این طوری بود ! الان شما داری درس های سال دوم و سوم( چه عمومی چه اختصاصی ) رو دوره می کنی دیگه نه ؟! ( مثل من ! )
من از گام اول خبر ندارم اما برنامه آزونها در طول سالی که در پیش داریم اونجوری هست که نوشتم
در این برنامه شما باید دروس سال دوم به همراه پیش 1 رو درنیم سال اول و طی مدت 5 آزمون جمع کنی
دروس سال سوم و پیش دوم رو هم تا آزمون 10 جمع کنی
2آزمون آخر هم جامع هستش ( البته به جز طرح مرور آخر که اونجا همه آزمونها جامع هستن )
باشه..
بريد گزينه 2 سال ديگه ميفهميد چه اشتباهي كرديد..
گول تبليغات صدا و سيما رو ميخورين..؟؟با اين مرده پور دستمالچي...؟؟؟
اگه ميخواين درس بخونين قلمچي خوبه..همه كسايي هم كه از قلمچي ناراضين كم كاري خودشون بوده..زيادي آزمونا هم اصلا چيز بدي نيست اگه با برنامش پيش برين..ولي اگه ازش جدا بشين خوب نيست..
اينم 100 بار همه جا گفتم اينجا هم ميگم...:
آزموني خوب نيست كه سوالاش سخته..آزموني خوبه كه در كنار سنجش شما بهتون د ريادگيري هم كمك كنه..فقط وفقط قلمچي اينجوريه...
يه وقت هم فكر نكنين اسپمه ها..نقد گزينه 2 بود ديگه...
از من ميشنويد گزينه 2 نريد..
به اميد موفقيت همتون..
حتی بچه های قلم چی هم قبول دارن که گزینه 2 مفهومی تر هستش
نه.....گزینه 2 فقط یکم سخته به نظر من!!مفهومی با سخت بودن خیلی فرق می کنه!!
میشه معرفی کنی..؟؟
اونوقت میشه بپرسم چرا 22 نفر از تک رقمی ها قلمچی میرفتن؟؟
اصلا نمیگم که فقط قلمچی باعث تک رقمی شدنشون شده..نه..اونا خودشون خیلی خوبن..ولی از خودت تا حالا پرسیدی چرا تو این همه سال بیشتر تک رقمی ها قلمچی میدادن؟؟ چرا همونایی که استعداد و هوش تک رقمی شدن رو داشتن به جای قلمچی یه موسسه دیگه مثل گزینه 2 رو انتخاب نکردن؟؟؟
فقط نگو چون بورسیه میکنه که اولا الان دیگه تقریبا همه موسسه ها بورسیه میکنن..دوما بورسیه قلمچی 4 ساله راه افتاده..در حالی که حتی قبل از اونم رتبه های خوب مال قلمچی بود...
ممنون
حرف منم دقیقا همینه..
اگه سوالا بیش از حد سخت باشه به داوطلب این بهانه رو میده که پیش خودش فک کنه چون سوالاش سخته نتیجه خوبی نمیگیرمو چون کنکور راحتتره بهتر کنکور میدم..در حالی که فقط داره اعتماد به نفس کاذب میده که خیلی خطرناکه...
منم از تاستون 87 هم کلاس دیف گزینه 2 با مهندس اسحاقی رو میرفتم هم آزمونای تابستونش با مرور آخر رو شرکت کردم.
واقعا سوالاش سخت و مفهومیه.
هر چی که هست ولی 100 % جزواتش رو بهتون توصیه میکنم بگیرین چون خیلی مفید بود به خصوص دروس عمومیش!
جزوه های دروس تخصصیش هم فرمول خیلی داشت . اگه کسی دنبال فرمول و این چیزاس جزوا های خصوصیش هم بگیره
شمارشون رو بدم یا آدرس ؟
در ضمن این تپیک رو من برای دفاع از گزینه 2 نزدم . فقط تو مرور آخر بودم . اینم زدم تا بیشتر نظرات رو بدونم . وگرنه خود من هنوز برای گزینه ثبت نام نکردم یعنی رفتم ثبت نام ولی تو دودلی موندم . آخه این منطقه ما ساختمان قلم چی و گزینه2 کنار هم هستن و یه جورای فعلا بی خیال ثبت نام شدم . واقعا موندم که چه کار کنم . تو نظر سنجی هم تقریبا رای برابر هستش و از اون هم نمیشه انتخاب کرد . واقعا تو دو دلی موندم که چه کار کنم !
شما بگید . در ضمن من فارغ تحصیل هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)