در ضمن اگه میتونی برد رو در بیار از زیر بهش نگاه کن.
شاید اون طرف برد خراب کاری شده باشه (آثار سوختگی شدید)
در ضمن اگه میتونی برد رو در بیار از زیر بهش نگاه کن.
شاید اون طرف برد خراب کاری شده باشه (آثار سوختگی شدید)
در مورد خازن باید بگم در مواردی نادر خازن به جای اینکه از سرش باد کنه از زیر باد میکنه.
باید خوب دقت کنی
سلام دوست من
خوب سوختگی خیلی شدید نداره فقط یه سری سوختگی ها ریز البته نه زیاد ریز نه زیاد بزرگ پشته برد قرار گرفته ( طرف ها وسط برد)
از روی برد که نگاه کردم کامالان سالم و اثار سوختگی دیده نمی شد
در مورد خازن ها که باد کرد باشه حتا 1 درصد هم احتمال نمی دم
خود فن قبلی 4 بود این یکی هم 4 هستش
تویه شهر ما تعمییرگاه درست حسابی نیست گارانتی هم حوصله اش رو ندارم ( چون اگر پاور رو فرستادم اون جایگزنی ندارم)
و در شرایطی نیستم که بتونم پاورم رو عوض کنم ..
معمولان دما درون پاور من هر وقت دست میزنم اگر نگنم خنکه ولی متوسط رو به خنکه هستش
اگر براتون این سوال پیش امد که پس چرا یکی از قطعات اینطوری شده
من احتمال 99 درصد می دم که ماله فن قبلی بود
چون فن قبلان حدود 5 تا 6 ماه ( البته درست یادم نیست) که بعضی موقعه ها کار می کرد و بعضی موقعه ها نه
البته شاید بگید فنش سنسور داشته ولی نه فن دو پین بیشتر نداشت که اونم برای تغذیه برق خودش بود( سنسور حرارت و کنترل نداشت)
و این اخرین روز هم که دیگه کار نمی کرد و پاور به شدت داغ می کرد ( که من این موضوع رو دیر فهمیدم)
احتمالان کار خودش رو کرده ......
ولی الان می تونم بگم دماش عالیه ...
باتشکر
الان که دیگه اصلا گارانتی قبول نمیکنه
تویه شهر ما تعمییرگاه درست حسابی نیست گارانتی هم حوصله اش رو ندارم ( چون اگر پاور رو فرستادم اون جایگزنی ندارم)
دست به کجا میزنی؟معمولان دما درون پاور من هر وقت دست میزنم اگر نگنم خنکه ولی متوسط رو به خنکه هستش
فن پاور معمولا 8 یا 10 هستخود فن قبلی 4 بود این یکی هم 4 هستش
فن 4 فن کوچیک هستش که برای VGA ویا South Bridge استفاده میشه.
فن 4 رو برای هدسینک اون قطعه 3 پایه میگم نه برای کل پاور
دوست من..................
1.یامشکل از سی پی یوته.داغ میکنه باعث میشه سیستمت ریست بشه.فن پر سرعتی بزار روش.
2.یه نگاه به سیمی که از پو ورت که متصله به مینبوردت بنداز.احتمال میدم سوکت اتصال کابل پو ور به مین بوردت خراب شده باشه.
سلام دوست مندوست من..................
1.یامشکل از سی پی یوته.داغ میکنه باعث میشه سیستمت ریست بشه.فن پر سرعتی بزار روش.
2.یه نگاه به سیمی که از پو ورت که متصله به مینبوردت بنداز.احتمال میدم سوکت اتصال کابل پو ور به مین بوردت خراب شده باشه.
وقتی مشکل پیدا شده شما چرا به باقی جاها گیر می دید
اشکال به احتمال 99 درصد از پاور هستم
اوکی منظورم من همون فن ها بزرگ که معمولان روی پاور وصل هستن فکر کنم 12 ثانتی بهشون می گنفن پاور معمولا 8 یا 10 هست
فن 4 فن کوچیک هستش که برای VGA ویا South Bridge استفاده میشه.
فن 4 رو برای هدسینک اون قطعه 3 پایه میگم نه برای کل پاور
فعلان که ریست نکرده
منم تویه این یک دو روز سعی رو می کنم تا قبلا از ریست کامپیوتر به مدت زمان 10 ساعت رونش بودن کامپیوتر رو خاموش کنم ( یک استراحتی بهش بدم)
باتشکر
اگه واقعا مشکل از گرم شدن پاور باشه میتونی یک فن دور بالای 10-12 سانتی به صورت افقی بالای برد یکجوری نصب کنی که باد رو به برد بزنه.
احتمال زیاد مشکل حل میشه
چون فن های خودشون باد رو از روی برد عبور میدند و فقط هوای اون جارو سیلکوله میکنند .
ولی باد مستقیم همیشه در موارد Overheat جواب میده
موفق باشی
سلام
آقا این مشکل چند وقت پیش منم بود که وقتی کلی بررسی کردم دیدم
فن پاور از کار افتاده بود که با تعویضش مشکلم میشه گفت که حل شده
اما مشابه اون مشکل
با یه کامپیوتر جدید که گرفتم که امکاناتش در حد عالی هست (رم4 وهارد 1 ترا و ....)
اما حالا مشکم تقریبا از وقتی که مورم adsl خریدم این شده که بعد از اتصال به اینترنت فایرفاکس و اکسپلورر قفل می کنه یعنی توی task maneger قسمت process اعداد جلوی فایر فاکس و اکسپلوررر اینقدر می ره بالا تا برنامه و بعد کامپیوتر را قفل می کنه
کمک کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)