تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: خرید لب تاپ برای کارهای گرافیکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای کارای گرافیکی یا سونی بگیر یا اپل dell اصلا به درد نمیخوره
    اگه واسه کارای گرافیکی می خوایی تو خرید مک بوک شک نکن مهمترین دلیلش به خاطر مکینتاشیه که روش نصبه البته اگه واقعا حرفه ای هستی من خودم 3dmx کار می کنم ولی چون اون مدل مک بوکو که من می خواستم پولم بهش نرسید قیدو زدم که در میومد 2.6 تومن البته واقعا هزینه پرداختی واسه مک بوک هیچ جای نگرانی نداره چون پشیمونی نداره ولی وقتی پول نداشته باشی دیگه چه کار باید بکنی بگذریم
    پیناهد من به ما sony هست به خاطر اینکه من به شخصا از دل خاطر خوبی ندارم و از قیافشم بدم میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام.
    بچه ها سونی مدل fw 46 gj/b یرم میاد؟
    سلام علیکم ... حال شما خوبه ؟ چه خبر !

داره خودمونی میشه alisharapova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که این حرف رو میزنین حتما دلیل هم براش دارین دیگه. سراپا گوشیم...
    دوست عزیز در مورد لپ تاپ سونی هیچ نظری ندارم ولی در مورد لپ تاپ های اپل نه شما و نه هرکسی دیگه ای هم نمیتونه هیچ ایرادی براش بگیره الان خوف ترین و سنگین ترین کارها رو با محصولات اپل انجام میدن چه برسه به کارای گرافیکی و مونتاژ درسته؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوست عزیز در مورد لپ تاپ سونی هیچ نظری ندارم ولی در مورد لپ تاپ های اپل نه شما و نه هرکسی دیگه ای هم نمیتونه هیچ ایرادی براش بگیره الان خوف ترین و سنگین ترین کارها رو با محصولات اپل انجام میدن چه برسه به کارای گرافیکی و مونتاژ درسته؟
    خب ظاهرا شما هم جزء اون دسته از دوستانی هستید که تعصب شدید روی یه برند دارن.
    من ترجیح میدم پاسخ سوال شما رو واگذار کنم به دوستان و اساتید دیگه. چون قبل از این هم چندین بار بحث سر برند داشتیم.

5. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه نه نه اصلا صحبت سر تعصب داشتن رو یه برند خاص نیست.
    شما میشه بگید که ایا حرف من درسته یا نه ؟فقط میخوام خودتون تایید کنید که روی اپل برای کارای گرافیکی و مونتاژ و فیلم سازی ...هنوز برندی نیومده خواهش میکنم جواب بدید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نه نه نه اصلا صحبت سر تعصب داشتن رو یه برند خاص نیست.
    شما میشه بگید که ایا حرف من درسته یا نه ؟فقط میخوام خودتون تایید کنید که روی اپل برای کارای گرافیکی و مونتاژ و فیلم سازی ...هنوز برندی نیومده خواهش میکنم جواب بدید.
    قضیه اینجاست که نوت بوک های اپل از کارت گرافیک های 9400 و 9600 استفاده میکنن. 9400 که کارت ضعیفیه. 9600 قدرت خوبی داره ولی گرافیک های بهتر از این فراوونه. معمولا موقعی میگن فلان دستگاه برای کار گرافیکی خوبه که گرافیک خوبی داشته. غیر از اینه؟ حالا شما میگی اپل بهترین انتخاب برای کار گرافیکیه. در صورتی که گرافیکش قوی ترین گرافیک نیست.
    البته یه بحث دیگه هم هست که ممکنه بعضیا بگن بعضی از برنامه های ادیت صدا و یا برنامه های گرافیکی و... هستند که فقط روی سیستم عامل مک کار میکنن. خب اگه کسی حتما بخواد از این برنامه ها استفاده کنه حتما باید مک بخره. ولی از نظر قدرت گرافیک iMac ها و MacBook ها قویترین نیستند.
    Last edited by prowler88; 12-09-2009 at 20:08.

8. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز حرف شما کاملا درست ولی برای یه کار گرافیکی تنها یه گرافیک خوب لازم نیست بلکه باید یه CPU قوی رم بالا و کلا یه سیستم خوبی جمع کنی که در برند اپل قطعات طوری رو هم سوار شدن که کار رو برای یه کار گرافیکی خیلی اسون میکنن اگه شما با photo shop یا adobe premier در مکینتاش کار میکردید این حرف منو تایید میکردید.
    ولی اینم قبول دارم شاید ادم خودش یه سیستمی جمع کنه که از همه نظر تک باشه و یه گرافیک خوف داشته باشه ولی منظور من اینه بین dell و sony و یا هر برند دیگه اپل حرف اولو میزنه نه اینکه قویترینه.
    با تشکر

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوست عزیز حرف شما کاملا درست ولی برای یه کار گرافیکی تنها یه گرافیک خوب لازم نیست بلکه باید یه CPU قوی رم بالا و کلا یه سیستم خوبی جمع کنی که در برند اپل قطعات طوری رو هم سوار شدن که کار رو برای یه کار گرافیکی خیلی اسون میکنن اگه شما با photo shop یا adobe premier در مکینتاش کار میکردید این حرف منو تایید میکردید.
    ولی اینم قبول دارم شاید ادم خودش یه سیستمی جمع کنه که از همه نظر تک باشه و یه گرافیک خوف داشته باشه ولی منظور من اینه بین dell و sony و یا هر برند دیگه اپل حرف اولو میزنه نه اینکه قویترینه.
    با تشکر
    این حرف کمی منطقی نیست!حتی خنده داره! شمانمیتونید بین برند ها مقایسه کنید! هر برندی ممکنه مدل خوب و بد داشته باشه!
    من در کیفیت اپل شک ندارم ولی بنظر من اپل ها زیادی گرون هستند! با اون پول میشه از برندهای مثل سونی یا دل لپتابهای خیل قویتری خرید!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه درست بخونید میفهمید که گفتم بین برندها همیشه حرف اول رو میزنه نه اینکه قویترینه
    ببینید یه رم 2gig در اپل در مقابل یه رم 4gig مثلا در لپ تاپ dell هستش حالا شما هیچ وقت نمیتونید بگید که گرافیک 9400 اپل ضعیفه چون گرافیک 9400 اپل خیلی قویتر از گرافیک 9400 در برند دیگست و این فقط بخاطر مچ بودن همه قطعات باهم در اپل هست من هیچ وقت نگفتم اپل قویترینه
    و اینکه اپل در مقابل قطعات و خدماتی و در کل سیستمی که بهت میده هیچ وقت نمیشه گفت گرونه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با تشکر
    بالاخره اپله دیگه. حتما یه چیزی هست که این همه طرفدار داره.
    البته فکر نمیکنم برتری اپل به خاطر هیچ کدوم از قطعاتش باشه و پروسسور و رم هم همونیه که روی بقیه هست. ولی مثل این که سیستم عاملش بهتر از ویندوزه برای کار با برنامه های سنگین.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •