ببین اصلا امکان نداره لو نری
اصلا از قیافه معلومه
البته یه راهی هس که زیاد تو چش نباشی و سوتی ندی که فرداش تو مجله سوتیت چاپ نشه و اون اینه که سوال زیاد از سال بالایی ها نکنی.مخصوصا آدرس نپرسی
ببین اصلا امکان نداره لو نری
اصلا از قیافه معلومه
البته یه راهی هس که زیاد تو چش نباشی و سوتی ندی که فرداش تو مجله سوتیت چاپ نشه و اون اینه که سوال زیاد از سال بالایی ها نکنی.مخصوصا آدرس نپرسی
ای ول داری بابا.... دمت گرم...
یعنی باید قید معدل خوب رو بزنیم با این اوصاف از استادان.... از داداشم شنیده بودم استاداش خیلی بد نمره و سخت گیر هستن ولی می گفت این قضیه ما سابق هست شاید الان بهتر شده باشه!!!!
حالا دخترهای عمران تو چه زمینه برتر هستن؟چرا؟ بگو اینجا دختر عمرانی نداریم بهش بربخوره!! خانواده هم از این طرفا مطلقا رد نمی شه!!
آقا راسته اصفهونی ها اونجا با بچه تهرونیا دشمن هستن؟ به خون هم تشنه.... اگه راسته هویت رو مخفی نگه داریم...
قابل توجه بچه های 88 صنعتی اصفهان:
برای پیشگیری از لو رفتن و صفری خوانده شدن توسط سال بالایی ها پاهای خود و چشمان رو قوی کنید و حواستون رو جمع که باید کلی پیاده روی کنید ولی مبادا آدرسی چیزی از کسی بپرسید....(بیچاره شدیم رفت پی کارش)
کی گفته اصفهانیا با تهرانیا بدندآقا راسته اصفهونی ها اونجا با بچه تهرونیا دشمن هستن؟ به خون هم تشنه.... اگه راسته هویت رو مخفی نگه داریم...
دونسته بد میگم با حرف زدنت نشون میدی مال کجایی
موفق باشید
بهنام جان من مکانیک صنعتی قبول شدم.می خواستم بدونم وضعیت مکانیک صنعتی چطوره؟ تو ایران رتبش چندمه؟
Last edited by mohsen mafia; 11-09-2009 at 15:01.
من متوجه خط دوم نشدم..
ولی این که کی گفته باهم بدند همه می گن ... هر دانشجویی که از تهران رفته اصفهان از اقوام خودم....
خوب اگه درس زیاد بخونی معدلت بالا میشه کار نشدنی نیس
دختراشونم خوب دیگه چی بگم(پا و اینا)(اگه بازم نمیفمی دیگه بهتره یه سری به خودد بزنی)
ببین اگه کارد درس باشه به مشکلی بر نمی خوری
در ضمن ساق پات به شدت تو این ترمه اول تقویت میشه
راسی تو کلاسا در ترمه اول bluetooth خیلی به کارد در رد و بدل **** میاد![]()
مکانیکش این جور که شنیدم تو ایران 4مه
کارگاها بسیار مجهز
بیشترین تعداد استاد تمام در کل دانشگاه صنعتی مال مکانیکه
بیشترین تیم های تخقیقاتی در زمینه های:هوا فضا-روباتیک-خودرو که خودش شامل صخرا-برقی-فورمولا هس
اینا وضعیت کلی
85% پسر 15% دختر(در شال 87 155 پسر 25 دختر)
تریاش بیخود اما با تعطیل شدن تریا عمران سیل جمعیت میاد اینجا
اینی که گفتی واجب شد فردا برم دانشگاه روزای اخری به چندتا تهرونی گیر بدم تا حرفت کاملا درست از اب در بیاد
موفق باشید
دوستان سلام
نه بابا من اصلا صنعتی نقبولیدمشما نام کاربری و کلمه عبور رو وارد می کنی قبول می کنه؟؟
مگه این گلستان واسه همه دانشجوها نیست
نکنه فقط مال بچه های صنعتی اصفهانه؟
بابا یواشتر بگوخوابگاش هم سایت کامپیوتر داره هم سالن مطالعه هم wireless lan -سلمونی-سوپر-تریا و زمین بازی
کافورشم از پا نمیندازدت و هنوزم میتونی و قادرهستی ...
از امکانات ورزشیم که تو ایران تکه
3تا سوله
3تا زمین چمن
3تا زمین تنیس
یک استخر در ح تیم ملی
سالن بدنسازی و ...
کتابخونشم که سال پیش بعد از حدود 6 سال افتتاخ شد بسیار خوب و دلباز و حتی با همم میشه در خوند(شما خودد تا تهشا برو)
دلمونو قلقلک دادی
نمی گی بچه مردم رو یه سال دیگه علاف میکنی که پاشه بیاد اونجا؟
هاااااااااان
علی علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)