والدين فقط باسه اميركبير هست
ولي يادمه من 2 سال پيش كه رفتيم باسه ثبت نام اگه نميومدن هم فرقي نميكرد!! ولي حالا شما با والدين برو ، كار از محكم كاري عيب نميكنه.
والدين فقط باسه اميركبير هست
ولي يادمه من 2 سال پيش كه رفتيم باسه ثبت نام اگه نميومدن هم فرقي نميكرد!! ولي حالا شما با والدين برو ، كار از محكم كاري عيب نميكنه.
• مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام: (این مال دانشگاه صنعتی همدان هست)
1.اصل شناسنامه و 2 نسخه کپی از تمام صفحات آن
2.کپی کارنامه کنکور سراسری سال 88
3.اصل و کپی قبولی پایان دوره پیش دانشگاهی
4.اصل و کپی قبولی دیپلم متوسطه
5.اصل و کپی کارنامه پیش دانشگاهی و دیپلم متوسطه
6. رسید ارزش تحصیلی دوره پیش دانشگاهی (پذیرفته شدگان باید با دردست داشتن تصویر گواهی موقت پیش دانشگاهی به باجه پست مراجعه نموده و درخواست تأییدیه تحصیلی مدرک پیش دانشگاهی کرده و رسید آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه تحویل نمایند)
7.اصل و کپی کارت ملی
8. شش قطعه عکس 4×3
9.اصل و کپی کارت معافیت، کارت پایان خدمت، دفترچه آماده به خدمت برای متولدین 68 و قبل از آن (متولدین سالهای 69 وبعد از آن نیاز به اخذ دفترچه اعزام به خدمت ندارند.)
کسی در مورد 6 چیزی میفهمه![]()
میری پست مدرک موقت پیش دانشگاهیتو می بری می گی می خوام این مدرکمو تایید کنم پاکت مخصوص بهت می دن میزاری توش و از همون جا می فرستی(پست کامل بهت توضیح میده)بعد رسیدی که پست بهت میده می دی دانشگاه.
یه تاییدیه بود که من رفتم خودم از ناحیه گرفتم نمیدونم این یه چیز دیگست؟؟؟!!!![]()
نه فرق داره منظورت اینه که رفتی ناحیه مدرکتو مهر زدن دیگه؟
اینو برای دانشگاه شیخ بهایی که غیر انتفاعیه ننوشته.. رسید ارزش تحصیلی دوره پیش دانشگاهی (پذیرفته شدگان باید با دردست داشتن تصویر گواهی موقت پیش دانشگاهی به باجه پست مراجعه نموده و درخواست تأییدیه تحصیلی مدرک پیش دانشگاهی کرده و رسید آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه تحویل نمایند)
اجباریه که حتما ببریم مدرکمونو پست تایید کنه؟
به هر حال این شتری که در هر خونه ای میخوابهامروز نبری فردا باید ببری
راستی ما که سال هفتادیم در مورد سربازی که مدرکی لازم نداریم دیگه
این سوال منم هست . چیزی نمیخواد ببریم؟راستی ما که سال هفتادیم در مورد سربازی که مدرکی لازم نداریم دیگه
این دیگه چیه؟ باید پرینت بگیریم؟ از همون کارنامه ای که رتبه و درصد و ... داره؟فتوکپی كارنامه آزمون
نه فقط انگار باید عکس بیشتر ببری متولد 69 هم باشی چیزی نمی خواد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)