تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: کدوم یک از این مادربردها بهتره؟؟

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

دوست من قيمت دستم نيست
    اما Bioster مادربردهاي خوبي مي زند
    داخله مادربردشم تنظيمات خوبي دارد
    و شما از مادريرد 70 توماني بيشتر از كارهاي اداري نبايد بيش از اين انتضار داشته باشيد

2. این کاربر از Lord_theOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست من قيمت دستم نيست
    و شما از مادريرد 70 توماني بيشتر از كارهاي اداري نبايد بيش از اين انتضار داشته باشيد
    اون biostar که میفرمایید اگر همین است که وارد ایران شده شما باید چشماتو ببندی و ...
    منظور شما از تنظیمات خوب چیه؟
    منظور شما تنظیمات مربوط به overclocking در bios است؟
    اگر اینطور است بنظر من :
    1- کدام برند این تنظیمات را ندارد؟
    2- بنظر من اونهایی که به سفارش دیگران به امید overclocking یه mainboard ارزان میگیرند تا با یک cpu ارزان و با over به قابلیتهای بالایی دست یابند باید بیشتر تحقیق کنند.کلا با تجربه اینجانب در این مورد over کلا کار مزخرفی است.
    شاید برای تحقیق و دستیابی به سرعتی که هنوز cpu بطور معمولی برای آن ساخته نشده و برنامه شما نیاز به اون داره و شما هم زیادی پولداری یا عشق تحقیق هستی overclock توجیه پذیر باشه.وگرنه برای یه کم سرعت بالاتر که شاید عملا در نرم افزار شما تاثیری نداره، خرید پاور و فن مناسب و رم دارای قابلیت و ناپایداری و خرابی و ... به نظر من اصلا چیز جالبی نیست.
    ما از mainboard ، هفتاد تومنی انتظار بیجایی نداریم.انتظار داریم موقع روشن شده هنگ نکنه ، انتظار داریم کارت گرافیکش لرزش تصویر نده ، انتظار داریم هارد و dvd rom sata رو که به یه کانال وصل کردیم هر دو رو بشناسه و مجبور نشیم به 2 کانال جدا وصل کنیم.انتظار داریم یه دفترچه لااقل 10 صفحه ای داشته باشه و ... اینها رو باید یه main گرون داشته باشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درباره همه مدلها گفتید بجز ازراک کیفیت ازراک چطوره؟؟ درسته که ازراک زیرمجموعه اسوس هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض asrock

با سلام

دوست عزیز همانطور که گفتید asrock زیرمجموعه asus است که همه بازاری های محترم حتی تلفظ درست اسم آنرا هم نمیدانند چه رسد بخواهند در مورد مزایا یا معایب آن برای شما توضیح دهند.به تشابه اسمی آنها توجه کنید.همه آنرا ای سوس تلفظ میکنند!
    این برند با کاهش امکاناتی که ممکن است برای بعضی کاربران ضروری نباشد بردهای ارزانتر تولید میکند.
    خدا کند در کیفیت قطعات موجود تغییری نداده باشد.با توجه به اینکه از تاجران محترم ایرانی بعید است با تولید کننده های با کیفیت چینی معامله کنند ، تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
    من نمیدونم در رده بردهای vgaonboard شما چه اصراری به خرید ارزانترین داری؟
    خرید این بردها بدلیل vga onboard خودش نوعی صرفه جویی است.
    و بدانید هیچ ارزونی بی علت نیست.من یکبار این اشتباه رو کردم پشیمون هم هستم.
    عرض کردم به خاطر 10 تومن ارزونتر قید کلی امکانات رو نزنید و کلی مشکل برای خودتان نخرید.
    همون برد گرونتر vga onboard مثل giga , asus , ... بخاطر چینی بودن کلی مساله داره حالا شما میخوای بری ارزونترینش رو بخری ، اختیار با خودته.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز همانطور که گفتید asrock زیرمجموعه asus است که همه بازاری های محترم حتی تلفظ درست اسم آنرا هم نمیدانند چه رسد بخواهند در مورد مزایا یا معایب آن برای شما توضیح دهند.به تشابه اسمی آنها توجه کنید.همه آنرا ای سوس تلفظ میکنند!
    این برند با کاهش امکاناتی که ممکن است برای بعضی کاربران ضروری نباشد بردهای ارزانتر تولید میکند.
    آقای محترم اون قسمت قرمز رنگ رو روشنتر بگو منظورت این هست که افرادی که اینجا مشاوره میدن بازاری هستند یا اینکه نمی تونستن در مورد این برندها و موبوها توضیح بدن یا اینکه اون چیزایی که در مورد biostar و الان در مورد asrock نوشتی توضیحات درست یا کاملی می دونی!؟!؟

اگه تا الان جواب شما رو ندادم می خواستم بدونم این یوزر 2007 که تا الان فقط 11 پست داشته یوزر کی هست دقیقا...!!!

حالا اگه خواستی از همون چیزایی که در مورد biostar گفتی شروع کنیم!!؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست من قيمت دستم نيست
    کارهای اداری؟؟
    پس چرا تو هفته نامه ها و سایتها مادربردهای 70-80هزاری رو واسه همه کارها حتی اورکلاک پیشنهاد میدن؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کارهای اداری؟؟
    پس چرا تو هفته نامه ها و سایتها مادربردهای 70-80هزاری رو واسه همه کارها حتی اورکلاک پیشنهاد میدن؟
    دوست عزیز Biostar tp43d2a7 تقریبا توی تمام کاربرهای بهتر عمل کرده بین p43 ها و جز برترین مدلهای این رنج هست (80)

اورکلاک هم بله بهتر بوده ...

مدارک معتبرش هم موجوده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    بازاری به معنی کسی است که در بازار مشغول فروشندگی است.
    اینکه شما از این جمله چه برداشتی کردی که قرمزش کردی و از من توضیح میخوای و چرا بهت برخورده به خودت و برداشتت مربوط است.
    چیزی که من نوشتم توضیحات فنی نیست.راهنمایی در انتخاب برای کسی که میخواد در بازار ایران یه مدل onboard رو انتخاب کنه.گفتم بدونه چیزی که الآن تو بازار ما وارد شده و داره فروش میره چی هست.توضیحات فنی رو میشه از سایتهای تولیدکننده قطعات یا سایتهای ارایه دهنده بنچمارک بدست آورد.اما کیفیت چیزی که تو اینجا عرضه میشه سوای مسایل فنی است.مسایل فنی در انتخاب یه مدل onboard در مورد اکثر برندها در یه حد هست و کسی در این رنج انتظار چیز خارق العاده رو نداره.چیزی که من نوشتم حقیقتی است که خودم باهاش برخورد داشتم.شما احتمالا فقط تو ایران و در خدمت بازاری های محترم ایران (توضیح بازاری در بالا برای افرادی که فکرهای دیگه دارند موجود است) است که 4 تا mainboard میگیری یکیش سالم در میاد.حالا شما میخوای در مورد قابلیت over ram در این mainboard توضیحات فنی بده.بابا جان اصلا بوت نمیشه!
    شما تعداد پستهای من را به حساب بیسوادی من بگذار.شاید هم بدلیل این است که کارم چیزی سوای پست زدن در انجمنها است.و به ندرت در مواقعیکه مشکلی دارم مطرح و در بحثها شرکت میکنم.ببخش بزرگوار.
    بنده خیلی خوشحال میشم اگر سوالی از دوستان کردم به من جواب دهند.یادم هم نمیاد از شما سوالی کرده باشم.
    اگر در مورد موارد ارسالی من در مورد مدل های onboard که شامل biostar و ... میشود مطالب تکمیلی دارید بفرمایید همگان استفاده کنند.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    بازاری به معنی کسی است که در بازار مشغول فروشندگی است.
    اینکه شما از این جمله چه برداشتی کردی که قرمزش کردی و از من توضیح میخوای و چرا بهت برخورده به خودت و برداشتت مربوط است.
    چیزی که من نوشتم توضیحات فنی نیست.راهنمایی در انتخاب برای کسی که میخواد در بازار ایران یه مدل onboard رو انتخاب کنه.گفتم بدونه چیزی که الآن تو بازار ما وارد شده و داره فروش میره چی هست.توضیحات فنی رو میشه از سایتهای تولیدکننده قطعات یا سایتهای ارایه دهنده بنچمارک بدست آورد.اما کیفیت چیزی که تو اینجا عرضه میشه سوای مسایل فنی است.مسایل فنی در انتخاب یه مدل onboard در مورد اکثر برندها در یه حد هست و کسی در این رنج انتظار چیز خارق العاده رو نداره.چیزی که من نوشتم حقیقتی است که خودم باهاش برخورد داشتم.شما احتمالا فقط تو ایران و در خدمت بازاری های محترم ایران (توضیح بازاری در بالا برای افرادی که فکرهای دیگه دارند موجود است) است که 4 تا mainboard میگیری یکیش سالم در میاد.حالا شما میخوای در مورد قابلیت over ram در این mainboard توضیحات فنی بده.بابا جان اصلا بوت نمیشه!
    شما تعداد پستهای من را به حساب بیسوادی من بگذار.شاید هم بدلیل این است که کارم چیزی سوای پست زدن در انجمنها است.و به ندرت در مواقعیکه مشکلی دارم مطرح و در بحثها شرکت میکنم.ببخش بزرگوار.
    بنده خیلی خوشحال میشم اگر سوالی از دوستان کردم به من جواب دهند.یادم هم نمیاد از شما سوالی کرده باشم.
    اگر در مورد موارد ارسالی من در مورد مدل های onboard که شامل biostar و ... میشود مطالب تکمیلی دارید بفرمایید همگان استفاده کنند.
    سلام و خسته نباشید ! شما چه مدل مادربرد بایواستار داشتین که از 4 تاش 3 تاش بوت نمی شد؟! در هر صورت فکر نکنم که این نتیجه گیری درست باشه که 75% مادربرد های این شرکت در زمان عرضه خراب هستند!!
    بایواستار ممکنه که به اندازه ی گیگا و ایسوس معتبر نباشه ، ولی محصولات مناسب و با قیمت مناسب عرضه می کنه و فروش خوبی هم داره !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فقط یه قسمت غیر فنی رو توضیح بدم باقیش هم که کاملا روشنه نمیشه هر روز بحث کرد در مورد این چیزها...

نه اتفاقا من اعتقاد دارم که شما بسیار اطلاعاتت دقیق و بروز هست و کسی با تعداد پست زیاد در انجمن پروفسور نشده!!!

اما هستند کسانی که چندین یوزر دارن و هر مو قع نیاز میبینن با یه اسم کاربری دیگه پست میدن...که معمولا قدیمی و کم پسته!!!و
    چون تعداد این افراد اخیرا خیلی زیاد شده...

که معمولا هم تخریب کننده یه سری برند و واردکننده و حمایت از برندهایی که اسمشان رو نمیبرند(تو پخ و ... میبرند!) که تبلیغ هم نشود!

دیگه بیشتر از منحرف نشیم شما چندین مدل خوب آنبرد معرفی کنید ... و صد البته که هر کسی نظر و دلایل خودش رو داره که محترم هست ولی خب...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •