ورژن نرم افزار پايينه برا گوشيهاي قديمي نصب ميشه.
ورژن نرم افزار پايينه برا گوشيهاي قديمي نصب ميشه.
سلام دوستان
اون گوشی چینی فک کنم مدلش k600 ویا k900 باشه که تلویزیون هم میگیره اتفاقا خیلی خوشگل و سوا از دیگر گوشی های چینیه که جاوا هم حتی نداره ولی تغییر صدا رو داره
اگه نرم افزار جاوا تغییر صدا رو هم گیر اوردین بذارین تا استفاده کنیم.
دوست عزیز شما که میگی یکی از دوستانم گوشی سامسونگش داشت ایا اون گوشی جاوا بود یا سیمبین؟
سلام
استاد شما هم خوب بلدی حال بگیریا!
این برنامه که اصلا به درد تغییر صدا نمی خوره چه برسه به "در حین مکالمه" فقط میتونه صدا رو چن ثانیه ظبط کنه.
گفتم من خودم تست نکردم!
ببخشید دیگه
ولی بازم میگردم!
گل گفتی !سلام دوستان
اون گوشی چینی فک کنم مدلش k600 ویا k900 باشه که تلویزیون هم میگیره اتفاقا خیلی خوشگل و سوا از دیگر گوشی های چینیه که جاوا هم حتی نداره ولی تغییر صدا رو داره
اگه نرم افزار جاوا تغییر صدا رو هم گیر اوردین بذارین تا استفاده کنیم.
اونی که منم گفتم یکی از این دو تاست که پیگیرش نیستم الان کدومه !
! من که خسته شدم ! هرچه گشتم نبود ! نگرد نیست ! (شاعرم شدیم !)
به نظر من برید یکی از این گوشیها رو بخرید ! خیال خودتون و راحت کنید !
ولی به خاطر گل روی شما دوستان دوباره امشبم میگردیم بلکه یافتیم ! ؟
ممنونم دوستان همین که زحمت کشیدیدیه سری به این تایپیک زدید واقعا ممنونم ازتون برنامه که قابل شما رو نداره فدای سرتون که نیست.
دوستان یه نرم افزار پیدا کردم هنوز تست نکردم(فقط تغییر صدا میده تو گوشی نه هنگام مکالمه)جاواست.
با سلام
نرم افزار surprise-sounderبرا گوشي هاي قديمي هستش من رو 6630 نصب كردم الان هم كار ميكنه
در ضمن ساين هم نخاست
اگه كسي براي گوشيهاي جديد سراغ داره لطف كنه اينجا بزاره تا بقيه استفاده كنند با تشكر![]()
فقط خواستم بگم من این برنامه رو رو کامپیوتر دارم و فقط کافیه هد ست کامپیوتر رو جلو گوشی بگیرم
در ضمن فکر نمیکنم سخت افزاری باشه
چرا خودتونو زجر ميدين؟
اولا ديگه اين نرم افزار روي گوشي هاي TVدار نصب نمي شود.
ثانيا براي مدل k300 Tv mobile بود كه ساخت چين هم هست.
ثالثا اصلا اين اين امكان تغيير صدا براي سري اولش بود الان ديگه نمي زارن روش اما به جاش چراغ قوه گذاشتن بالاي گوشي.
موفق باشيد و زياد دنبالش نريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)