خیلی عالیه نه خوبه ادامه بده .............
برو از قسمت Customize بعد تنظیمات ویو پرتات و کیفیت نشون دادن بیتمپ هاتو بیشتر کن راحت تری
خیلی عالیه نه خوبه ادامه بده .............
برو از قسمت Customize بعد تنظیمات ویو پرتات و کیفیت نشون دادن بیتمپ هاتو بیشتر کن راحت تری
با تشکر از تمامی دوستان
مشکل اصلی من حل شد
من یک تو تنظیم کردن سر در گم شدم!
شکل یکم قاتی پاتی شده!
عکس:
چیکار کنم؟
خيلی داری آرمين جان ديگه زياد Edge هارو كپی ميكنی...
الان تعداد Vertex هات تو همين يه قسمت خيلی زياده...
رسمآ الان داری HighPoly ميسازی...
highpoly چیه؟رسمآ الان داری HighPoly ميسازی...
پس چیکار کنم؟
به نظر من این تیکه رو پاک کن.از نو بساز.این طوری بیشتر گیج میشی.وقتی که میخوای جسمو جابجا کنی نیازی نیست در حالت ورتکس این کارو بکنی،میتونی حالت آخر.اون مکعبه(اسمش یادم نیست.دیرو انتخاب کنی که کل حجم انتخاب شه بعد با موو جابجاش کنی.
منظورش اینه که ورتکس ها(گره ها) زیاده.کار داره سنگین میشه. بعد رندرش سخت میشه .ممکنه چند ساعت طول بکشه یا اصلا نتونی رندر کنی.
دوست عزیز من منظور شما رو متوجه نمیشم!به نظر من این تیکه رو پاک کن.از نو بساز.این طوری بیشتر گیج میشی.وقتی که میخوای جسمو جابجا کنی نیازی نیست در حالت ورتکس این کارو بکنی،میتونی حالت آخر.اون مکعبه(اسمش یادم نیست.دیرو انتخاب کنی که کل حجم انتخاب شه بعد با موو جابجاش کنی.
منظورش اینه که ورتکس ها(گره ها) زیاده.کار داره سنگین میشه. بعد رندرش سخت میشه .ممکنه چند ساعت طول بکشه یا اصلا نتونی رندر کنی.
من از همون راهی که گفتی رفتم!
element نیست؟!حالت آخر.اون مکعبه(اسمش یادم نیست.دی![]()
مشکل من این هست که نمی خوام این قدر شلوغ پلوغ شه!
دوستام من قاتی کردم دیگه ارم اعصابم به هم میریزه!
3 روز هست که به این پروژه گیر دادم!
من نمی تونم نما ها رو با هم خوب تنظیم کنم
اصلا رو شکل تسلط ندارم!
سلام آقا آرمین ...دوستام من قاتی کردم دیگه ارم اعصابم به هم میریزه!
3 روز هست که به این پروژه گیر دادم!
شکیبا باش ... انقدر زود جوش نیار ، برای اینجور کارا باید حوصله داشته باشی ، با بی حوصلگی هیچکاری نمیشه کرد ، اگه حوصله نداری ، میتونی 1 یا 2 روز ولش کنی و دوباره شروع کنی من خودم برای کار هام همن کار رو میکنم .
3 روز که برای ساخت یک ماشین چیزی نیست ! الان همین BMW M5 که تاپیکش هم هست الان تقریبا 1 ماه یا بیشتر هست که داره روش کار میشه و هنوز تموم نشده ...
با حوصله باش ...
یکبار هم چند روز پیش گفتم که عکس هات برای من لود نمیشه و به همین خاطر نمیتونم راهنماییت کنم ...
چرا فکر کنم همون باشه.element نیست؟!
خب. الان دقیقا بگو مشکلت چیه؟من از همون راهی که گفتی رفتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)