تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: تندر یا چری؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

می خواستم بگم شما با این سن وسال چقدر اطلاعات دارید که آمدید در باره کمپانی بزرگی مثل چری که
    محصولاتش به بیش از شصت کشور جهان صادر می کنه نظر میدی درسته چینی هست ولی چین درجه
    یک هم میسازه حالا مثل اینکه این تندر و پرو وسیله های توی آنها بکار رفته کجایی هست برو یک موتور
    تندر را باز کن متوجه میشی ....ای کاش چینی بود
    لطفا به کسی توهین نکنید..... درسته چین درجه یک هم داره اما دیگه 20 سال بعد هم نمیتونه به اروپا(تندر) برسه.....
    چین کپی میکنه اما از روی ماشین های حداقل یک دهه پیش....! همین چری و لیفان هم از جمله این ماشینا هستن.
    ممنونم دوست عریزم قبول دارم قدیمی هست محصول فکرکنم 2003 هستش خب فکر می کنید پژو پارس
    تکنولوژی اش مال کدام ساله که اینقدر سنگش را به سینه می زنیم a15 امکاناتی داره که پارس یا تندر ندارند
    همه امکاناتش به روز هست اگر سوریه رفته باشید مثل پراید یا پیکان ما همه گیر شده همه هم راضی بودند
    از a15 و توی ایران هم چنین امری دور از انتظار نیست .
    همون طور که گفتم چری کپی شده از ماشین های حداقل یک دهه پیشه متاسفانه تو طراحی چری هم این اتفاق افتاده و طراحیش خیلی قدیمی و ناشیانه هستش (من طراحی مینیاتور رو به اون ترجیح میدم!)
    دلیل بر این نیست که جدید تره باید طراحیش از پرشیا حرفه ای تر و زیبا تر باشه طراحی چری سندی است که چین خیلی کار داره که تو صنعت خودرو سازی حرفی برای گفتن داشته باشه....

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لطفا به کسی توهین نکنید..... درسته چین درجه یک هم داره اما دیگه 20 سال بعد هم نمیتونه به اروپا(تندر) برسه.....
    چین کپی میکنه اما از روی ماشین های حداقل یک دهه پیش....! همین چری و لیفان هم از جمله این ماشینا هستن.

همون طور که گفتم چری کپی شده از ماشین های حداقل یک دهه پیشه متاسفانه تو طراحی چری هم این اتفاق افتاده و طراحیش خیلی قدیمی و ناشیانه هستش (من طراحی مینیاتور رو به اون ترجیح میدم!)
    دلیل بر این نیست که جدید تره باید طراحیش از پرشیا حرفه ای تر و زیبا تر باشه طراحی چری سندی است که چین خیلی کار داره که تو صنعت خودرو سازی حرفی برای گفتن داشته باشه....

عجب کار بدی می کند این چینی ها کپی کاری خوش به حال خودرو سازان خودمان ابتکار رشان حرف
    ندارد موتور پیکان را می گذارند روی پژو میشه آر دی باز موتور نیسان را می گذارند روی کاروان بعد میان شکل
    زشت تندر 90 را تغییر میدن تا خوشگل شه

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یک تندر 90 داشتم که همه افراد فامیل مسخره ام می کردند که خجالت نمی کشی سوار زشت ترین ماشین از نظر
    طراحی شدی البته قبول دارم از نظر موتوری خوبه ولی خیلی زشته این قیمت براش زیاده منم فروختم فعلا پارس سال گرفتم

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تندر واقعا از هر نظر عالیه ! من خودم پشتش نشستم ! تو جاده چالوس ماشین فول پر (سرنشین و صندوق پر) تو سربالایی پرشیایی که با ما بود رو خورد ! فقط کمی این دور موتورش زود میره بالا ( زود زود باید دنده داد ) ! چی میگن بهش !؟

5. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

منم با امیر موافقم به نظر من تو ایران و بین ماشین های زیر 20 میلیون تندر از همه سره هم از نظر قدرت وسرعت و هم از نظر راحتی تازه قیافشم بهنظر من خیلی قشنگه به هر حال سلیقه افراد باهم فرق میکنه.

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم با امیر موافقم به نظر من تو ایران و بین ماشین های زیر 20 میلیون تندر از همه سره هم از نظر قدرت وسرعت و هم از نظر راحتی تازه قیافشم بهنظر من خیلی قشنگه به هر حال سلیقه افراد باهم فرق میکنه.
    تا حدودي موافقم . البته توي سرعت كه فكر نميكنم سرعتش از همه بيشتر باشه !!! چون ضريب آيروديناميك افتضاحي داره !!!
    در مورد قيافه هم كه بازم موافقم . هركس يه سليقه اي داره !!!
    من یک تندر 90 داشتم که همه افراد فامیل مسخره ام می کردند که خجالت نمی کشی سوار زشت ترین ماشین از نظر
    طراحی شدی البته قبول دارم از نظر موتوری خوبه ولی خیلی زشته این قیمت براش زیاده منم فروختم فعلا پارس سال گرفتم
    حالا واسه چي پارس سال ؟؟؟؟ تندر به جز قيافه برتري كامل به پارس داره كه !!! ببينم حالا پارس سال رو چند گرفتي ؟؟؟

8. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عجب کار بدی می کند این چینی ها کپی کاری خوش به حال خودرو سازان خودمان ابتکار رشان حرف
    ندارد موتور پیکان را می گذارند روی پژو میشه آر دی باز موتور نیسان را می گذارند روی کاروان بعد میان شکل
    زشت تندر 90 را تغییر میدن تا خوشگل شه
    من واقیت رو گفتم کاری ندارم ایران چه جوریه.....اگه شما عمیق تر فکر میکردین خودتون متوجه میشدین که اگه چری یا لیفان ماشین خوبی بودن هیچ وقت وارد نمیکردن تا رقیب اصلی ترین محصولات خودشون (سمندو...)بکنند.قبلا خیلی بحث شده...
    شاید اطلاعات شما از نظر نوع طراحی خودرو و کاربرد ان کمه به همین خاطر اینجوری فکر میکنید.البته قیافه سلیقه ای هستش نمیگم باید به زور پسندید اما نمیتونید بگید این ارزش پولش رو نداره چون تندر اونقدر ارزشش در برابر پولش زیاده که میشه با خودروهای 20 میلیونی هم مقایسه کرد.
    Last edited by farshad bugatti; 08-11-2009 at 20:23.

10. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همه کسانی که زیراب چری میزنن اصلا سوار نشدن
    بسیار عالیه.از اون تندر90 مضخرف که تو 120 به بالا فرمان میزنه و کل هیکلش میلرزه خیلی بهتره.قیمتش بهش میاد.مناسبه.من خریدم.عالیه. همه مضخرف میگن. چری شرکت معتبریه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چری از هر لحاظ عالیه

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

تندر 2 تا نقص داره اول اینکه قطعاطش گرونه گرونترم میشه دوما شکل ظاهریشه باطنش خوب البته اگه قطعاتش هی نره بالا و ظاهرش متاسفانه..............مینی بوس ون......
    2تا از رفیقام ال90داشتن هر دوشون فروختن یکیشون سر2ماه صفر فروخت 206 خرید رانندهاشم ماشالا بیشتر سن بالاهاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •