خودت به خوب چیزی اشاره کردی و بحث رو تموم کردی , دوربینخیالت راحت به قول بروبچ دوربینش میارزه به...............![]()
8910 = دوربین + امکانات گوشی , آیفون = گوشی + امکانات دوربین
عزیز پس چند برابر ؟کجا قیمتش دو برابر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خودت به خوب چیزی اشاره کردی و بحث رو تموم کردی , دوربینخیالت راحت به قول بروبچ دوربینش میارزه به...............![]()
8910 = دوربین + امکانات گوشی , آیفون = گوشی + امکانات دوربین
عزیز پس چند برابر ؟کجا قیمتش دو برابر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نیاز به ریپورت نبود
خودت شروع کردی
خلاااااااااااصه
8510عزیز پس چند برابر
400 تومنه
8910 600 تومنه
دوبرابر نمیشه دقت کن
اینی که گفتی هیچ فرقی باهم نداشت8910 = دوربین + امکانات گوشی , آیفون = گوشی + امکانات دوربین
درضمن من گفتم
ولی نگفتمخیالت راحت به قول بروبچ دوربینش میارزه به.......
8910 یه دوربین داره و دیگر هیچ
عزیزم
سیپیو قوی داره
السی دی عالی داره
صفحه ی بزرگ
تاچ قوی
سیستم عاملشم بدک نیست در حد خوبه
پخش فیلم عالی
+ اون دوربین که بروبچ میگن
ok
کاش پس هر دومون یه درخواست بدیم دو تا پست پاک شده برگرده سرجاش تا بقیه خودشون ببین کی توهین کرد و کی جواب نداد .نیاز به ریپورت نبود
خودت شروع کردی
خلاااااااااااصه
------------
پنجاه شصت تومن از اون کم کن , بیست سی تومن به این اضافه کن , مبلغ چندانی هم نمیشه !!!
----------------
معنی اون جمله ام ساده بود ! آیفون سیاست اولش گوشی بودن ه , 8910 دوربین بودن .اینی که گفتی هیچ فرقی باهم نداشت
Last edited by Atropates; 04-09-2009 at 16:09.
ببین عزیزم تا فردا هم پست بدی من جوابتو میدم
بعدش اصلا من توهین کردم خوبه ناراحت شدی گفتم گیراییت مشکل داره؟
اون قیمت 8910 هم عزیز دل یک هفته پیش من 620 قیمت دارم کل دنیا که این قیمت نیست
اگر قیمت جهانیشو حساب کنی میشه
این 500 به 380
OK حالا این 2 برابر؟ پس سر قیمت بحث نکن چون قیمتش دو برابر نیست همه هم میدونن مشکل ما نیست تو یه کشوری زندگی
میکنیم
که همه چیش 100 سال عقبه از جاهای دیگه مشکل ................
معنی اون جمله ام ساده بود ! آیفون سیاست اولش گوشی بودن ه , 8910 دوربین بودن .
W995
ساتیو
N82
8510
KC910
PIXON8
PIXON12
,........................
اینا گوشی نیست سیاست همشون دوربینه ؟!!!!!!!!!!!!!
بیخیال هیچکدوم گوشی نیستن آیفون گوشیه حرفای خنده دار نزن
با توجه به نیاز شما و نیاز نداشتن شما به کیبرد پس 8910 گزینه ی بهتریه.....
(من تاپیک را کامل نخوندم و فقط با توجه به پست اول این تاپیک نظرمو گفتم)
Last edited by merikh_merikh; 04-09-2009 at 21:08.
سلام.دوسته عزیز منم مثه تو سره همین دو راهی مونده بودم.دیگه این آخریا هم خیلی خسته شده بودم و میخواستم دلو بزنم به دریا N97 رو بگیرم.اما یه تاپیک در این باره زدم که اگه اشتباه نکنم اولین تاپیکه مقایسه این دو گوشی بود و بعد که دوستان اومدن نظر دادن دیگه نظرم کاملا عوض شد و رفتم سراغه i8910 البته نه فقط به خاطره نظره دیگرون خودمم این ورو اون ور دربارش پرس و جو کرده بودم.آقا نینجا هم که جفته این گوشیارو داره تو تاپیک 8910 این گوشی رو از نظرای مختلفی مقایسه کردن از جمله همین صدا و باطری و ال سی دی که تو این مقایسه ها هم معمولا یکی از طرفای مقایسه N97 بود که اون جوری که اکثرا نتیجه گرفتیم این بود که از این سه لحاظ به N97 برتری داره از نظرای دیگه هم باز بررسی شده.حالا اگه دوس داشتی یه سری به تاپیکش بزن و ریویو هارو نگاه کن.در ضمن اینم آدرس تاپیکی که خودم زدم تا از دوراهی نجات پیدا کنم.پیشنهاد میکنم شما هم برو تا آخر تاپیکو بخون.به احتمال زیاد جواب میگیری:)[/UR]])کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iranboy2009; 04-09-2009 at 22:38.
منم یه نکته در مورد آیفون بگم نه از روی تعصب
آیفون رو هر کسی نمیخره کسانی میخرن که عشقشون دوربین و صدای بلند نیست تمام تایپیک ها هنگام مشاوره از موارد مهم درخواستشون دوربین و صدای بلند هست که همچین چیزی تو آیفون نیست
و در ضمن و منم اگه جای این دوستمون بودم حتما آیفون میگرفتم البته اگه موارد بالا چندان براش مهم نیست کار کردن با مک یه دنیایه دیگس
به قول برو بچ سیستم عاملش میارزه به ..........
شما هنوز نیومده چرا اخبار کذب میدی...؟؟؟؟؟؟يه دون از ايپاد هاي نسل جديد كه سخت افزارشون همرده تري جي اس هستش ميگيري 550 تومن
بزارید بیاد بعد خبر پخش کنید....
در ضمن i8910 بهتره... از همه نظر فقط کیبرد واسه بعضیا مهمه...
جالبه .. اگه 8910 دوربینش 2 میبود ... بعضیا راضی میشدن میرفتن میخریدنش ... حتی اگه قیمتش 800 میبود .. حالا که دوربینش 8 هستش تبلیغات سو میکنن ..
سخت افزار ایفون 3gs و 8910 یکیه ...و فرقی نمیکنه فقط سیستم عاملاست که فرق میکنه .. منتها 8910 یک دوربین قدرتمند و صفحه نمایشگر amoled بعلاوه فیلمبرداری hd داره حالا اگه این ایراده بزار ایراد بمونه هر کی هر چی بخره خودش استفاده میکنه نه من و نه دوستان .. پس بهتره از رو تعصب چیزی نخره ...
یا حق
من خبر كذبي منتشر نكردم
(اين رويه شركت اپل تو اين چند ساله بوده ميتونيين از بچه هاي ايفون باز بپرسين)
ضمنا نقل از موبنا بود !
ضمنا ممكن هست قيمتش كتر از 550 باشه باشه
شما تفاوت قيمت تري جي 8 گيگ و ايپاد نسل دوم تاچ 8 گيگ رو دقت كن
از قضا چند روز پيش يكي از دوستام خريد
260 تومن
قيمت تري جي 8 گيگ چقدره ؟
از دو برابرش بيشتر
حالا كه قيمت تري جي اس 16 گيگ 1100 هستش
قيمتش حداكثر 550 تومن(والبته كمتر ميشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)